14-05-09

Ik sta er en hoe .... !!!!

Hier ben ik weer, fris en goed uitgerust.  Sorry dat ik zolang blogpauze heb genomen, maar had het echt nodig.  Kan nu weer helder nadenken, voel me stukken beter in mijn vel en weet nu duidelijk wat ik wil, ga een hele nieuwe weg inslaan, een nieuwe uitdaging, en deze wil ik graag met jullie delen.

Had vanmorgen een afspraak met de VLK (vlaamse liga tegen kanker).  Ik speel namelijk al lang met het idee om als vrijwilligster te gaan werken.  Ik voel me al een tijdje zo nutteloos, ik ga momenteel nog 1 voormiddag poetsen, meer kan ik niet aan, dat werk toch niet.  Maar ik heb veel te veel vrije tijd, de muren komen hier dikwijls op me af, ik wil me terug nuttig voelen.

Ik ga nu in september-oktober een opleiding volgen, 5 ganse dagen.  Ik wil vooral andere kankerpatiënten gaan ondersteunen in het ziekenhuis en bij hun thuis.  2 halve dagen wil ik dat gaan doen.  Naar de mensen luisteren, en hun steunen, ik doe niet liever, dat gaat me echt liggen denk ik.  En ik word héél goed opgevolgd door de VLK.  1x per maand komen we bijeen om de eventuele moeilijkheden te bespreken, want het zal soms best zwaar zijn, maar dat houdt me niet tegen.  Eindelijk heb ik weer iets gevonden waar ik mijn tanden kan inzetten.

Die van de VLK zei ook dat het héél belangrijk was dat je op tijd ontspanning zocht, maar met mijne zumba zal dat wel geen probleem zijn zeker.  Ben zo blij nu, laat de zomer nu maar komen.

Dit allemaal geeft me zo'n energieboost, heb nu eindelijk het gevoel : ik sta er, en  hoe... !!!  Heb mijn leven terug in handen, weet eindelijk wat ik wil.  Dankzij mijn psychologe zie ik alles zo helder nu, blaak ik van energie en zelfvertrouwen.  Ook mijn onzekerheid is al veel minder, dus hier staat de nieuwe Sabine.  En ik ben er trots op.

21:07 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

goede avond Sabine dat vind ik een heel tof initiatief van jou dat je andere mensen wil helpen en steunen tijdens hun ziekte en ik ben er rotsvast van overtuigt gelijk jij een optimuste bent,dat moet lukken.een fijne avond verder groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 14-05-09

Heel tof , dat je de andere zo kunt helpen .
We zijn blij voor u .
Nog een fijn weekend !!!!
Doeiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 14-05-09

goeie avond sabine OCH SABINE, WAT KLINKT JE OPGEWEKT.ALS IK HIER NU JE VERHAAL LEES,VOEL IK DAT JE ER ECHT KLAAR VOOR BENT.JE BLOGPAUZE EN DE HULP DIE JE GEKREGEN HEBT HEEFT JE WAARLIJK HELEMAAL VERANDERS.IK VOEL DAT JE STRAALT VAN GELUK...EN JE VRIJWILLIGERS WERK DAT JE ZAL DOEN ZAL JE ZEKER NIE BEKLAGEN....GELOOF ME...IK GA NU OOK PROBEREN IEDERE DONDERDAG EEN WANDELING MEE TE GAAN MET DE OUDJES.IK HOOP VOOR MIJ DAT HET ZAL LUKKEN...WANT IK ZIT NU OOK ZOALS JIJ, MET EEN GROTE LEEGTE. EN DIE WIL IK OOK BENUTTEN. IK WENS JE NOG EEN WEL TE RUSTEN SABINE, EN WIJ HOREN NOG VAN ELKANDER.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 14-05-09

hallo mooi om je zo voor anderen in te zetten, wij wensen je er veel succes mee.
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 15-05-09

waauw Dag Sabine,

Ben blij dat je nieuwe koers hebt gezet...Enne succes er alvast mee! Met de hulp van je psychologe...maar niet vergeten dat JIJ het ZELF hebt gedaan...zij ging gewoon met jou op pad ;-)

Groetje
Wenneke

Gepost door: wenneke | 15-05-09

trots terecht trots! op jezelf! waw! word helemaal vrolijk als ik je berichtje lees! super joh, dat je een uitdaging gevonden hebt... en zoals ik je ken uit je vele steunende berichtjes ga je dat vast goed doen...
ben heel blij voor je dat je iets gevonden hebt waar je je voor kan inzetten en je wellicht ook goed bij gaat voelen, al zal het met momenten ook wel zwaar zijn, maar dat kan jij, zo'n sterke dame, wel aan...
en zoals wenneke al schreef... JIJ hebt het gedaan... je psychologe heeft je alleen de weg gewezen...
geniet van dit goede gevoel!
tricky

Gepost door: tricky | 15-05-09

Sabine...goede morgen dat zijn mooie vooruitzichten...en u vooral bezighouden is héél belangrijk ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 15-05-09

dat is nog eens een goede herstart , en je voelt je er zo goed bij. Nou meis, dat kan niet beter dan dat je weer een doel hebt.
heel veel succes ermee, want het zal wel zwaar zijn, Succes ook met de studie
fijne vrijdag
groetjes

Gepost door: Anita | 15-05-09

.. . fijn om die nieuwe Sabine te mogen lezen . . . en wat een mooi iets dat jij gaat doen, daar ga je zeker heel veel mensen mee helpen.

Gepost door: merel | 15-05-09

Lieve Sabine, ik ben zo blij voor jou dat je de goede mood terug gevonden hebt. Inderdaad, jezelf nutteloos voelen dat is één van de ergste dingen die je kan voelen. Ik ben blij dat dit dus nu overwaait voor jou! En anderen helpen in zo'n moeilijke periode, daar zal je veel voldoening kunnen uit putten. Je weet ook waarover je praat dus de mensen zullen jou enorm, enorm appreciëren. Jij zal da héél goed oen. Maar maak toch nog voldoende tijd voor jezelf hoor meiske. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn.

Wat vind ik jou moedig!!!! Groetjes en een dikke knuf.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 15-05-09

HEY SABINE HOE IST VANDAAG, WANNEER BEGIN JE AAN DE START VAN JE VRIJWILLIGERSWERK????JE ZAL HET JE NIE BEKLAGEN HOOR...IK KOM JE EEN GEZELLIGE VRIJDAG AVOND NOG WENSEN, WANT IK MOET ER NU VANDOOR, DE KANTIEN GAAN OPENHOUDEN VAN DE SCHUTTERS...PFFFF

LIEVE GRTJS. TOT MORGEN ANNY

Gepost door: anny | 15-05-09

hoera!! Hoi Sabine... gefeliciteerd hoor met zo'n omslag... ja ik geloof ook dat je je psychologe dankbaar bent, maar jij bent uiteindelijk degene die het toch moet doen.. en je hebt het gedaan... hoera! ga zo door op de ingeslagen weg meid... succes met je opleiding
grts
frieke

Gepost door: frieke | 15-05-09

Wat een toffe en prachtige beslissing !
Ik ben er zeker van dat je de mensen heel veel steun kan geven !

Je staat er weer, proficiat !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 15-05-09

goede avond Sabine ik kom je een heel fijn weekend wensen lieve Sabine en hopelijk regent het niet te veel zo dat ik eens op de fiets kan zitten hé.groetjes en een dikke knuffel van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 15-05-09

:-) Het moet iets in de lucht zijn Sabine ... Ik lijk ineens mijnen draai ook terug te vinden ;-) Dat geeft een goed gevoel hé !
Maak er maar het beste van, van al wat je doet !!!

Lieve groetjes

Gepost door: ann . | 15-05-09

DAG SABINE T'IS WEERAL ZATERDAG, IK HOOP DAT JE WAT KAN GENIETEN VAN JE DAG..IK HOU HET KALM DEZE NAMIDD. WANT MORGENVROEG MOET IK ER WEER KLAAR VOOR STAAN..MAAR SOMS KOMT HET OOK TEVEEL IN ENE KEER..AANGENAME DAG VERDER.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 16-05-09

Hoi Sabine Ik kan je niet meer dan heel veel succes wensen
Dit komt allemaal heel goed en mensen kunnen heel veel steun gebruiken dat weten wij uit ervaring he
liefs viviane

Gepost door: viviane | 18-05-09

De commentaren zijn gesloten.