29-04-09

NOG EVENTJES BLOGPAUZE

Hoi lieve bloggertjes

bedankt voor jullie steun, het doet me zo enorm deugd, wil nu even updaten hier en dan nog een weekje blogpauze houden, want heb té weinig fut om op blogbezoek te gaan, ik hoop dat jullie dat begrijpen

Ben vandaag op controle geweest bij de pl chirurg, en het resultaat ziet er al mooi uit.  Donderdag mogen de draadjes eruit, het zag er nog wat bloederig uit, daar verschrok ik wel van, maar de chirurg zei dat dat vooral positief was.

Ik voel me nu echt of ik onder een tram heb gelegen, mijn volledige zijkanten zien er blauw en geel uit, en waar die tape heeft gezeten ziet mijn huid er héél geïrriteerd en rood uit.  Als ik mezelf zo zie zakt mijn moed in mijn schoenen, maar het moet nog allemaal genezen, zal wat geduld moeten hebben.

Volgens de chirurg is het af nu, met zekerheid kan hij het nog niet zeggen maar het zag er toch héél goed uit zei hij.  Moet pas op het einde van het jaar terug op controle, eerder wordt er toch niets meer aan gedaan als er nog iets aan gedaan moet worden zei hij.

Paniek overviel me toen hij dat zei, neen voor mij is het nu genoeg geweest, ben op, sta op ontploffen, heb vooral nu veel rust nodig, moet echt bekomen nu, gelukkig mag ik namiddag naar mijn lieve psychologe, ze heeft me maandag nog gebeld om te vragen hoe het was.  Aan de hand van hoe ik me voel stelt zij mijn flesje bloesems samen.  Als ik me echt opgejaagd voel neem ik tussendoor de rescue druppels, helpt echt goed en kan geen kwaad.

Ik hoop hier na een weekje terug te komen, ik zal jullie zeker missen maar heb even geen fut.  Jullie zien me wel op tijd weer verschijnen.  Bedankt voor jullie lieve berichtjes allemaal, ik trek me daar echt aan recht

06:30 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (25) |  Facebook |

Commentaren

Hoi, Je zal mij waarschijnlijk niet kennen. Ik ben hier nog maar één keer geweest, denk ik.
Voor ik weer ga, wil ik je een spoedig herstel wensen. Ik kom vast nog wel s langs.
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 29-04-09

DAG SABINE IK BEGRIJP GOED JE SITUATIE.MAAR AALS DE DOKTER ZEGT DAT HET ER GOED UIT ZIET EN JE MOET MAAR TERUG OP HET EINDE VAN HET JAAR,DAT IS TOCH AL HEEL POSITIEF NIEUWS...JIJ HEBT NATUURLIJK JE TIJD NODIG OM TE RECUPEREREN....WEL NEEM JE TIJD SABINEKE.OP DE BLOG VAN VEERLE LEES IK DAT JE ENORM VERDRIET HEBT VOOR WISKY...IK KAN DAAR NIE IN VOLGEN.....MAAR SABINE, ZO'N MOEDIGE VROUW ALS JIJ..JE HEBT AL ZOVEEL MEEGEMAAKT LAAT HET HOOFD NIE HANGEN HE...WE ZIJN ER OM JE TE STEUNEN, AL IS HET VER VAN ELKANDER,TREK JE AAN JE VRIENDEN OP EN VOORAL AAN JE PSYCHOLOGE.....VEEL STERKTE SABINE.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 29-04-09

hey Sabine lieve Sabine,neem gerust je tijd om te recupereren en uit te rusten.als het volledig zal genezen zijn,dan zal je wel fier zijn over jezelf,daar ben ik zeker van.nog een beetje geduld lieve meid,jezelf niet opjagen dat is niet goed voor jou.trek je op aan je vrienden,familie en je psychologe,dan kom je er wel.een dikke troostende knuffel van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 29-04-09

dat is lief van Melissa... ja, zo'n dier maakt een deel uit van je gezin, hé, en dat mis je natuurlijk..

Gepost door: Annick | 29-04-09

Hé Sabineke, fijn weer wat van je te horen! Maar nog fijner te horen dat het betrekkelijk goed gaat! Alles heeft nu natuurlijk tijd, heel veel tijd nodig en pak maar diene tijd! Gij zijt veels te belangrijk want zo is er echt maar eentje zunne. Geniet een beetje van de lente, van de vele kleine schone dingskes en ge zult zien, alles komt op zijn pootjes terecht. Jammer dat het allemaal zo lang moet duren hé! Nog een dikke knuf meiske! Hou je goed!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 29-04-09

Lieve Sabine het spijt me dat ik niet eerder kwam kijken hier, sorry, sorry!
ik heb heel wat bijgelezen en kan nu terug wat volgen. Herstel maar rustig Sabine, neem je tijd en geniet van het zonnetje. Dat verhaal van de lepeltheorie heeft me echt aangegrepen hoor, het maakt zo goed duidelijk welke beperkingen zieke mensen hebben. Ik kan me er ook in vinden, jammer genoeg
maar nu kop op en goed herstellen! een warme knuffel
veel liefs,
Claudine

Gepost door: Claudine | 30-04-09

hallo sabinneke, sorry dat ik eventjes weggebleven ben maar ik zag het ook even niet zitten...Ik hoop voor jou dat alles nu vlug geneest en dat het allemaal de goede weg opgaat, ik stuur heel veel positieve energie jou kant uit ! Nog een fijne avond, en voor straks een aangename nachtrust. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 30-04-09

HOYKES SABINE IK KOM JE EEN ZONOVERGOTEN FEESTDAG VAN 1 MEI TOE WENSEN.GAAT HET EEN BEETJE MET JE???? NEEM JE TIJD EN RUST GOED UIT.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 01-05-09

Doe het maar rustig aan, je hebt genoeg moeten doormaken en geniet van het zonnig lang weekend.
Knuffel.

Gepost door: anita-angèle | 01-05-09

HOYKES SABINE IK KOM JE EEN AANGENAME RUSTIGE ZATERDAG WENSEN..VANDAAG ZAG IK HET OOK NIE ZITTEN OM TE POSTEN OP MIJN BLOG.K'ZIT ER OOK ONDER VANDAAG,EN TRAANTJES HEB IK OOK GENOEG VANDAAG. IK WENS JE VEEL BETERSCHAP SABINE, EN HOU JE RUSTIG ALS HET KAN.

LIEFS VAN ANNY

Gepost door: anny | 02-05-09

Hallo, Ik kom je nog s een bezoekje brengen.
Hopelijk gaat t ondertussen al wat beter met je.
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 02-05-09

goede avond Sabine een heel fijn lang weekend Sabine,en gaat alles al wat beter met je,ik hoop het van ganse harte groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 03-05-09

. .. lukt het een beetje met je ? je krijgt alvast een meiknuffeltje van mij

Gepost door: merel | 03-05-09

DAG SABINE IK BEN NAAR JE TOE GEKOMEN OM JE EEN FIJNE DINSDAG TOE TE WENSEN. IK HOOP DAT HET WAT BETER MET JE GAAT...MAAR NEEM GERUST JE TIJD...IK BLIJF MIJN VRIENDEN VOLGEN WANT DOOR DE STEUN VAN VELE BLOGVRIENDEN BEN IK WEER HERBEGONNEN, EN DAT GEEFT ME VOORAL VEEL MOED.

VELE LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 05-05-09

goeie middag Sabine even een bezoekje komen brengen,hoe is het nog met ons Sabinneke,hopelijk is alles goed met je.neem gerust je tijd.tot gauw dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 06-05-09

goede avond Sabine lieve Sabine,ik kom regelmatig bij je langs,omdat ik vind dat je steun kunt gebruiken en het ook nodig heeft.ik doe dat met veel plezier,ik ben echt blij dat ik je mocht leren kennen,dank je wel.Maar Sabine,morgen ga ik mijn pc eens binnen steken voor een nazicht,want die blokkeerd regelmatig en is veel te traag,maar als hij terug is kom ik wel terug bij je langs dat is beloofd.zorg goed voor jezelf ondertussen hé.tot gauw dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 06-05-09

Ik hoop dat het een beetje met je gaat...ik heb ook van je poes gelezen en vind het vreselijk...heb zelf 8 poezen...de meeste mogen van mij niet buiten omdat ik altijd bang heb dat er iets mee gebeurt....ik wens je veel geluk toe

Gepost door: Yolanda | 06-05-09

HOYKES SABINE GAAT HET BETER MEID????NEEM VOLDOENDE RUST HE!!OCH SABINE IK VERNEEM HET NU PAS VAN JE LIEVE POES,MOEST IK DICHT VAN JE WONEN DAN KREEG JE ER ZO METEEN ENE VAN MIJ,ECHT WAAR....NOG EEN HEEL FIJNE RUSTIGE DONDERDAG JE GEWENST.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 07-05-09

Sterkte meid ! hallo lieve Sabine,

Neem gerust alle tijd die je nodig hebt om te herstellen meid !Het is ook niet niks wat je de laatste tijd allemaal hebt moetne doormaken !!!
Ik denk aan je
Knuffel An

Gepost door: An | 08-05-09

GOEIE AVOND SABINE IK KOM JE ALSNOG EEN GEZELLIGE VRIJDAG AVOND TOE WENSEN.BEDANKT VOOR JE LIEVE ZACHTE WOORDEN OP MIJN BLOG.JIJ DIE ZOVEEL MOET DOORSTAAN, HEBT NOG ALTIJD EEN GOED WOORD OVER VOOR EEN ANDER..IK WENS JE HET ALLERBESTE TOE.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 08-05-09

DAG SABINE EEN FIJNNE ZATERDAG KOM IK JE WENSEN...EN TOT MORGEN, WANT DAN IS HET DE DAG VAN DE MOEDERKES HE!!

LIEFS VAN ANNY

Gepost door: anny | 09-05-09

GOEIE AVOND SABINE KOM JE EEN VRIENDELIJKE GROET BRENGEN.ALLES O.K.??? IK HOOP VAN WEL.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 12-05-09

rust dag sabine
kwam eens piepen hoe het intussen met je gaat?! hopelijk ben je goed aan het herstellen van de (laatste!!!) ingreep, en zie je er al wat minder blauw uit, hihi!
neem je tijd maar meid en geniet maar van de rust...

Gepost door: tricky | 12-05-09

goede avond Sabine dolfijntje is terug van weggeweest en alles ok met ons Sabinneke,hopelijk vanwel.een dikke knuffel en voor straks slaapwel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 12-05-09

HALLO SABINE IK BEN HIER WEER MET MIJN GRTJS. HOOR..HOE GAAT HET MET JE, HERSTEL JE GOED???? LANGZAAM MAAR ZEKER HE MEID.HOU JE GOED.

LIEFS VAN ANNY

Gepost door: anny | 14-05-09

De commentaren zijn gesloten.