27-03-09

Triestig weer

Wat is het toch weer triestig weer, koud en nat, brr ik verlang echt naar het zonnetje

654

 

Die ingreep is me gisteren echt niet meegevallen, heb daar zoveel pijn gehad, echt niet te doen, zat precies middenin een horror film.  Ik wist niet dat vet laten weghalen en op een andere plaats laten bijspuiten zo pijnlijk zou zijn, ik kan nochtans goed tegen pijn.

Moet nu 22 april terug gaan, want van 1 keer vet bijspuiten kom ik er niet.  Heb wel gevraagd om dan onder volledige narcose te mogen, de chirurg had daar alle begrip voor. 

Hij hoopt dat het dan af is, awel ik ook, heb mezelf al beloofd, als het dan de laatste ingreep is trakteer ik me op een dagje beautifarm, als dat geen leuk vooruitzicht is.

Mijn oncologe belde me vanavond ook, dat was wel even schrikken want die belt niet zomaar, ze heeft de uitslag van mijn laatste bloeduitslag, en wat blijkt, ben nu terug uit de overgang.  Mag die aromasin blijven slikken maar moet nu die zoldadex spuiten 1x per maand hebben, heeft daar iemand ervaring mee?

Het was weer even slikken, alles komt weer bijeen, maar ik laat het niet aan mijn hart komen, gelukkig houd mijne humor me recht.  Ik relativeer al veel vlugger nu, ze krijgen me niet klein, je weet toch : onkruid vergaat niet hihi. 

Volgende week weer lekker zumba gaan doen, kan ik al mijn stress weer kwijtspelen

7                    16

06:30 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

da's de juiste ingesteldheid sabine! maar ik hoop voor jou dat het volgende keer onder volledige verdoving kan hoor! pijn lijden is nooit leuk hé!

Gepost door: tricky | 27-03-09

Super dat ze je zo vlug niet klein krijgen ! En tja waarom zou je pijn moeten hebben als het onder een lichte narcose ook kan ? Hopelijk heb je er nu niet té veel last meer van en kan je binnen enkele dagen weer staan springen om je af te reageren.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-03-09

HOYKES SABINE BEN HIER EVENTJES BIJ KOMEN LEZEN, EN WEER DIE PIJN....MAAR GELUKKIG BEN JE EEN MOEDIGE VROUW. EN JE MOET ALTIJD IN JEZELF ZEGGEN...K'HEB NU AL ZOVEEL DOORSTAAN...ALS DA NU MAAR HET LAATSTE IS. IK HOOP VAN GANSER HARTE SABINE, DAT HET DAN STUKKEN BETER ZAL GAAN MET JE. NOG EEN FIJNE VRIJDAG..LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 27-03-09

Dag kattemieke Ja, zo'n behandelingen doen natuurlijk wel pijn...kan ik me heel goed inbeelden. En een lichte narcose de volgende keer zal wel beter zijn.
Maar laat je niet klein krijgen hé...je bent nu bijna aan het einde...en die spuiten? Maak je er nog niet te druk in. Beter voorkomen dan hervallen hé!
Dikke antistressknuffel

Gepost door: Veerle | 27-03-09

Pffff, konden ze dat niet op voorhand zeggen? Dan had je nu toch ook geen pijn moeten hebben hé! Nu ja, de volgende keer zal je alvast weer veel slimmer zijn. Geniet nu eerst maar een beetje van het schone weer dat ze voor volgende week voorspellen.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 27-03-09

hey Sabine ze hadden je beter onder volledige narcose gedaan,dan had je zoveel pijn niet gehad nu,ik heb het echt met je te doen lieve meid,je verdient dat niet.ik kan dat niet goed af als je pijn lijd,maar hoop dat het de volgende keer volledig gedaan is.ik wens je nog een fijne vrijdagavond en een goed weekend liefs dolfijntje.p.s.zorg goed voor jezelf hé

Gepost door: dolfijntje1 | 27-03-09

IK begrijp ook niet goed waarom ze je niet volledig onder narcose hebben gebracht. Gelukkig kan het de volgende keer wel.
Ik wens je een fijn weekend Sabine!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 28-03-09

jou krijgen ze zeker niet klein, heel zeker weten.
Hoop dat je nu ondertussen al wat minder pijn hebt. En kijk eens naar buiten, bij ons schijnt het zonnetje , bij jou ook ?

Gepost door: merel | 28-03-09

Als ze je de volgende keer volledig kunnen verdoven, hoef je al meer te bang te zijn voor de pijn. Je hebt trouwens al voldoende meegemaakt !

Fijn weekend !

Gepost door: Mamapippa | 28-03-09

De commentaren zijn gesloten.