11-03-09

Weer thuis

12

Hoi lieve bloggertjes,

Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie lieve berichtjes allemaal, zo hartverwarmend, bedankt voor jullie steun en dat jullie zo massaal hebben geduimd voor mij, en het heeft geholpen hoor !!!

Het was een lange dag gisteren, heb de hele voormiddag zitten te poetsen hier, kwestie van bezig te blijven en zo weinig mogelijk te piekeren.  Om 11 uur moet ik pas daar zijn.  Ik ben redelijk rustig, omdat ik die bloesems extra heb ingenomen : rescue nacht, helpt echt goed.  Om half 1 begint het me toch weer te kriebelen, word weer héél onrustig en bang.  Terug een extra dosis bloesems.

Normaal sta ik op voor 1 uur, maar om 10 na 2 komen ze me pas een spuitje zetten, dat is om te kalmeren zeggen ze.  Ik zeg nog : maar ik ben zo kalm als wat, hoe zeggen ze verbaasd, heb je iets genomen, ik zeg : ja.  Ze kijken verschrikt haha, ik zeg : bachbloesems, oh zeggen ze toen en helpt dat, ik zeg : ja enorm !!!

Om kwart na 2 komen ze me dan halen, mijn hart bonkt in mijn keel als ze me de operatiezaal binnenrijden en ik word ook op slag misselijk.  Ben allergisch geworden tegen operatiezalen.  Ik zie de gynecoloog al staan in zijn groen apenpakje haha, ik moet wel zeggen, hij is er knap mee, maar ik heb dan ook een knappe gynecoloog.  Als hij me ziet lacht hij me bemoedigend toe, hij weet dat ik niet meer tegen operatiezalen kan.  Die geur en de omgeving, bah het maak me zo misselijk, herinneringen komen dan ook naar boven.  Toch kan ik het niet laten om grapjes te maken.  Ik zeg tegen de gyncecoloog :  Je gaat werk aan me hebben, hoe zegt hij.  Ah ja zeg ik, het was toch voor een grote kuisbeurt haha, groot onderhoud, de gynecoloog begint te lachen.  Ik zeg : en steek hier en daar maar nieuwe stukken, zoals bij een auto, dan heb ik misschien geen spierpijnen meer.  De anesthesist kijkt me héél verwondert aan, die was al bezig met het infuus.  De gynecoloog zegt al lachend tegen hem : zo doet ze altijd, maar zolang ze grapjes maakt ben ik content, dat is een teken dat ze haar vechtlust nog niet kwijt is.

Even later komen ze me vragen of ik pijn heb.  Ik zeg : hoe , ik slaap toch nog niet.  De verpleegster kijkt me lachend aan : maar het is al gedaan, je bent er vanaf, ik zeg : ik weet niet dat ik ben weggeweest.  Ik wil rechtop gaan zitten maar dat mag ik niet.  In de verte zie ik de gynecoloog staan, brr ben schrik voor wat hij te vertellen heeft.  Hij ziet me onrustig rondkijken en komt naar me toe.  Ik zeg : en !!! Het was een klein poliepje zei hij, maar maak je niet te ongerust, het ziet er héél goed uit, het word nu verder onderzocht.  Pff wat een opluchting !!!

Om 4 uur ben ik terug op de kamer, daar komt de gynecoloog ook nog langs, hij vertelt hetzelfde tegen Jaak, die is ook opgelucht.  Ik zal je maar laten slapen zegt hij, om 5 uur mag je naar huis.  Hij is nog niet buiten of ik slaap al.  Om 5 uur komen ze mijne bloeddruk meten, 16, dat is wel wat veel zeggen ze, je moet nog even hier blijven, shit denk ik, een kwartier verder komen ze nog eens langs, nog 15.  Ja zegt de verpleegster, nog eventjes geduld, je bloeddruk moet goed zijn.  Om 6 uur komen ze nog eens langs en dan heb ik 12, JOEPIE ik mag eindelijk naar huis.

Ben blij en opgelucht, ik weet nu dat een poliep is en dat het er goed uitziet, heb nog geen zekerheid, maar ben toch voor een héél stuk gerustgesteld.  Precies of er 20 kilo van mijn schouders afvalt.  Jullie hebben goed geduimd allemaal en je ziet, het heeft geholpen.

Dit is nu ook al weer voorbij, nu volgende week de uitslag en dan de week erop naar de pl chirurg.  En dan mag het stilletjesaan beginnen bergop te gaan voor mij. Ik hoop dat achtereen mijn spierpijnen ook eens beginnen te beteren, want die zijn niet te doen momenteel, heb vannacht bijna niet geslapen van de nekpijn.  Maar mijn kinisiste gaat volgende week iets proberen bij mij, ik zou een serieus ontgiftigingskuur moeten doen van 2 à 3 maanden, zij moet dan eerst vanalles uittesten en meten, mag dan ook bepaalde voedingsmiddelen niet eten.  Na die 3 maanden wilt ze dan zien hoe het mijn spierpijnen gaat, of het dan niet beter is.   Want die hormonen belast mijne lever enorm, en dat heeft invloed op mijn spieren.

1005

 

07:59 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (28) |  Facebook |

Commentaren

Dag lieverd Dat is toch fantastisch nieuws...kan niet beter zijn.
Ik heb wel gelachen met je uitspraken hoor. Ze zullen daar in de O.K. ook raar gekeken hebben naar dat "gek" geval.
Je bent ervan af...van de grote schoonmaak en de poliep.
En nu op naar het volgende...en hopen dat ze alles in één keer goed krijgen. Dan pas zal de zon goed beginnen schijnen.
Ik wens het je zo toe!
Liefs en een hele, hele dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 11-03-09

Wat zijn wij blij met dit super nieuws !!! Goed dat het er allemaal goed uitziet !
Enne jullie mogen niet samen naar de OK hoor ! Vrouwtje maakt ook altijd zo'n flauwe grapjes maar dat is eerder omdat ze doodsbang is.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 11-03-09

Hallo Sabine De grote kuis is gedaan nu even afwachten maar als dr Yanclevitch zegt ziet er goed uit dan ziet het er ook goed uit;)
Nog even gedult, en tja die spierpijnen ik weet het niet heb er eigenlijk geen vertrouwen meer in dat die weg gaan,ik duim heel hard voor jou van wel en blijven lachen hoor
heel veel liefs viviane

Gepost door: viviane | 11-03-09

met zo'n goed nieuws kan ik alleen maar blij zijn voor jou lieve meid.je zal de zon nog feller zien schijnen en dat is speciaal voor jou,dat beloof ik je groetjes

Gepost door: dolfijntje1 | 11-03-09

GOEIE AVOND SABINE WAT EEN GOED NIEUWS DAT IK HIER LEES....HET KAN NIE BETER..WAT BEN IK NET ZOALS VELEN BLIJ DAT DIT NU ACHTER DE RUG IS.JE GELUK KON ZEKER NIET OP SABINE????ALLE...NU NAAR HET VOLGENDE....EN DAAR GAAN DE DUIMEN WEER HEEL ZEKER OMHOOG HOOR. IK WENS JE HET ALLERBESTE, EN VOOR STRAKS EEN RUSTIGE NACHT.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 11-03-09

Alléé , dat is heel goed nieuws .
Dikke knuffel van Roef & Oika .
Nog een leuke week .

Gepost door: Roef en Oika | 11-03-09

Prachtig nieuws !
Rust maar goed en bekom van alle emoties !
Groetjes

Gepost door: katy | 12-03-09

Ooo, Sabineke, dat is prachtig nieuws. Probeer nu maar goed te rusten zodat je binnenkort weer helemaal sterk staat om een prachtige zomer mee te maken. Maar ge moet je nog niet haasten want het weer neemt ook zijne tijd.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 12-03-09

DAG SABINE ALLES O.K. BIJ JE???IK KOM JE EEN FIJNE VRIJDAG ZEGGEN, EN HOPELIJK MET HET ZONNEKE. MAAR VOOR JOU SCHIJNT DE ZON AL HE SABINE. NOG HET ALLERBESTE . LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 13-03-09

Dag Soulmateke Ik hoop dat het allemaal wat beter gaat met de misselijkheid en de vermoeidheid.
En ja...de zon is er...speciaal voor jou besteld.
Ik wens je nog een fijne vrijdag toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 13-03-09

een heel fijn weekend Sabinneke,geniet maar van het lenteweertje liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 13-03-09

en lukt het een beetje vandaag ? Het ziet er toch alvast hoopgevend uit hé

Gepost door: merel | 13-03-09

Dag soulmateke Hier heeft het zonnetje al plaats gemaakt voor regen maar je hebt toch al een wandeling achter de rug en die kunnen ze je niet meer afnemen.
Hopelijk wordt het toch nog een leuk weekend...ik wens het je toe en bedankt voor je lieve reactie op mijn blogje!
Liefs en dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 14-03-09

oei, ik ben hier al even niet meer geweest en nu ben je al geholpen.. Die misselijkheid dat herken ik van mijn man. Die wordt al ziek als hij het ghb ziekenhuis nog maar ziet. Is omdat je er tevaak komt hé... En toch moeten we er steeds heen, want zonder hun zorgen kunnen we helaas niet. Als ik goed geteld heb, dan krijg je deze week de uitslag...Ik duim driedubbel voor je dat alles goed is.
Hopelijk kan de kiné je ook van de spierpijn afhelpen. Ik heb ze ook nu, maar dat komt door bergen klimmen en teveel wandelen in onze vakantie. Dat zijn een soort prettige pijnen zeg maar..haha..
Maar heel veel beterschap voor jou

Gepost door: Anita | 15-03-09

Ik ben blij voor je dat het goed is afgelopen...nog een fijne avond

Gepost door: Yolanda | 15-03-09

Dag soulmaatje Dat gedicht is ook niet van mijn hand hé...de naam van de schrijver staat eronder, maar ik vond dat zoiets er ook wel eens op mocht!
Ik wens je nog een fijne avond toe en ik geef je een megaknuffel!
Liefs

Gepost door: Veerle | 15-03-09

hoi sabine,
die envelop met poes kun je gerust gebruiken hoor, hij is leuk hé!!!
Ik heb nog een tip waar je veel van zulke plaatjes kunt vinden:
www.krabbelme.nl
Daar staan vele plaatjes op, doe gewoon kopie en plak en je hebt hem. Niet die code gebruiken want dat werkt alleen op de hyves sites. Succes ermee.
groetjes

Gepost door: Anita | 15-03-09

Ik ben blij voor je dat alles goed is afgelopen !
Dit ligt nu ook al weer achter de rug !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 15-03-09

Dag soulmateke Ik kom je een heel fijne maandag wensen!
Ik hoop dat je spierpijnen nog altijd wat beter zijn.
Straks hoor je me wel hé!
Liefs en dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 16-03-09

Hallo Sabine Een hele fijne maandag nog voor je en werk niet te hard
knufff viviane

Gepost door: viviane | 16-03-09

hey Sabine een heel fijn zonnig lentemaandag gewenst,geniet ervan als je kan liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 16-03-09

Dag lieverd Ik ben zo blij dat het beter met je gaat en je weer wat mooie vooruitzichten hebt.
Volgende week wordt het natuurlijk nog eens een moeilijke week, maar je staat momenteel wel sterk...dus daar kom je ook wel door met de nodige steun.
Ik wens je een mooie dinsdag toe met hopelijk veel zon.

Liefs en een dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 17-03-09

Dag Sabine,

Ben blij te lezen dat het goed gelopen is.
Enne nu bergop hé! Het zonnetje schijnt...geeft ons weer wat meer vitaminetjes...

Een hele dikke
knuffel
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 18-03-09

hoe is het deze week met je? Heb je de uitslag inmiddels gehad?
Ik wens je het allerbeste toe hoor

Gepost door: Anita | 18-03-09

Dag soulmateke Vandaag krijg je je uitslag en mijn duimen staan omhoog hoor! Ik denk aan jou en hoop goed nieuws te mogen vernemen.

Proficiat met je + 10.000 bezoekers! Het begint te tellen hé!
Liefs en tot straks!

Gepost door: Veerle | 19-03-09

Hoi Sabine We wachten hier in Blogland vol spanning op nieuws van jou. Met de duimen omhoog!

Het beste!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 19-03-09

benieuwd naar de uitslag, je weet dat ik voor je duim hé

Gepost door: merel | 19-03-09

hoera!! wat fijn sabine dat alles zo goed verlopen is.. proficiat meisje..
op naar de volgende kuil in je weg.. of is het hobbel.. afijn, zolang je ze hebt en merkt weet je dat je leeft..met of zonder angsten
grts

Gepost door: frieke | 19-03-09

De commentaren zijn gesloten.