07-03-09

Blij gevoel !!!

ik voel me terug een stuk beter.  En weet je hoe dat komt?  Deze keer heeft een lief bloggenootje van me Tricky me uit dat dal gehaald.  In de week had ze een postje gezet waarin ze een héél goede tip zette.  Je moest namelijk elke dag iets leuks doen  hoe klein of onbenullig lijkend ook.   Het hoeft maar 5 minuten te duren en je hoeft er niet speciaal voor weg te gaan.  En dat moment moet je koesteren, het maakt de rest van de dag wat draaglijker en het geeft je energie

Het sprak me aan en ik heb het uitgeprobeerd, ben daar donderdag mee begonnen, en het werkt enorm, ik ben erdoor zo beginnen op te fleuren, al mijn positiviteit en mijn vechtlust komt daardoor weer naar boven, vandaar lieve Tricky wil je bij deze nogmaals eens bedanken en je in de bloemetjes zetten :

sha118

Ben zo blij dat ik me zoveel beter terug voel, en dat door1 tip, ik pas ze elke dag toe, heb vandaag zelfs 2 leuke dingen gedaan, ben met de hond in de bos gaan wandelen, de zon was van de partij en ik voelde me zo gelukkig , en wat me vandaag ook een enorme geluksboost heeft gegeven is , ben naar de kapper geweest en heb gekozen voor een totaal ander kapsel, en een ander kleurtje.  Ik moet zeggen het maakt mijne dag weer goed.  Heb ook besloten als alles achter de rug is om zumba te gaan volgen samen met mijn coiffeuse.  Voor wie het niet kent, het is een mix van salsa, merenque, mambo en hiphop, het is dansen op latinmuziek, dus genoeg om naar uit te kijken.

Ook wil ik nog eens alle lieve bloggenootjes bedanken die hier me blij maken met hun lieve berichtjes, ze doen me oneindig goed, bedankt allemaal, en ook speciaal voor jullie een mooi bloemetje :

bloem14

Ik wens jullie allemaal een fijn en zonnig weekend toe, willen jullie met z'n allen gaan duimen voor mij dinsdag, om 11 uur moet ik in het ziekenhuis zijn.  Als jullie allemaal duimen komt het vast en zeker goed.

beeld3a 

19:30 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

ik duim alvast, blij te lezen dat je terug een goed gevoel hebt.

Gepost door: merel | 07-03-09

Duimen doe ik zeker..en blij dat het toch wat beter met je gaat!
Ik hoop dat de rest van het weekend ook mag bestaan uit vele kleine of grote zonnestraaltjes!
Liefs

Gepost door: Veerle | 07-03-09

Ook hier was het zonnetje van de partij, en dat doet deugd hè. Ik verlang zo naar de lente ! Fijn dat je die tip ontdekte, 't is een goeie, voor iedereen eigenljk. En ja hoor, ik ga voor je duimen op dinsdag, daar mag je op rekenen !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 07-03-09

meidje je doet het prima!! gewoon dag voor dag, stap voor stap.. en echt die "klaartjes" zoals ik de positieve dingen noem, helpen je geweldig.. je leert weer kijken, luisteren en doen met andere ogen, oren en handen.. en dat voelt goe..

Gepost door: frieke | 07-03-09

duimen ga ik zeker voor je lieve meid,en ben echt blij dat je terug een goed gevoel hebt,stap voor stap zal het zonnetje feller schijnen voor jou,daar ben ik zeker van.nog een heel fijn weekend.liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 07-03-09

Ja ja , we zullen aan u denken dinsdag om 11u .
We zijn blij dat alles weer de goede richting gaat .
Nog een leuk weekend !!!!
knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 07-03-09

GOEIE AVOND SABINE MOOIE BLOEMEN VOOR JE BLOGGERS, IS EEN HEEL SCHOON GEBAAR VAN JE...EN SABINE JE ER ZEKER VAN ZIJN DAT WE MET Z'N ALLEN GAAN DUIMEN VOOR JE....EN WE HOPEN DAT ALLES WEER KOMT ZOALS JIJ DAT WENST SABINE.EEN FIJN W.E. EN EEN WEL TE RUSTEN..EN HOUDEN ZO HE MEID.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 07-03-09

Hey Sabine Ik ben al met dat DUIMEN gestart!

Het zijn inderdaad soms kleine truuks en tips die het hem doen.

Het beste!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 07-03-09

Hé Sabine! Een goede tip!
Blij te lezen dat je je weer beter voelt!

Ik wens je een fijne avond en voor morgen een mooie zondag!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 07-03-09

bedankt voor de bloemetjes, die nemen we graag mee..

Gepost door: Annick | 08-03-09

Hé, Sabineke! Ben zo blij hier weer een vrolijke noot te lezen. En die tip onthou ik hoor! En nu ga ik een kaarske speciaal voor jou aanleggen. En ik duim zeker voor jou!!!!
Nog een dikke knuf!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 08-03-09

Dat is idd een gouden tip ! Maar wij zijn vooral superblij dat jij je weer wat beter voelt !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-03-09

thanks oeps, ik word een beetje rood... dank je wel hoor voor de lieve mooie bloemetjes! ik ben vooral heel blij dat je er wat mee kan, met die tip, en dat mijn blogje dus wel zinvol is! en dat je je weer beter voelt! houen zo!
thx
tricky

Gepost door: tricky | 08-03-09

lieve Sabine, ik hou mijn twee duimen in de lucht tot dinsdag, en ik denk als alle bloggers hun positieve energie naar jou sturen ( zoals ik ook doe) dan hoef je niet bang te zijn, wij zijn allemaal bij je. Dikke knuffel xxx Prulleke.

Gepost door: nicole | 08-03-09

Hallo Sabins
Hou dit gevoel vast en dit is nu eigenlijk wat iedereen bedoelt met bezig blijven,niet werken maar leuke dingen doen
Je weet ik heb ook een hele moeilijke tijd en herkom niet van die zware operatie,maar ik ben blij voor je en denk aan je
Ik duim heel hard met de rest mee
liefs viviane

Gepost door: viviane | 09-03-09

Ja, de zenuwen zullen nu wel goed beginnen doorwegen maar dat gewacht kan ook niet blijven duren hé...nu aftellen en hopen op heel positief nieuws...dat doe ik toch.
En ja, Jeske en Adriën zijn op pensioen en kunnen wel veel weg hé...hebben niet altijd naar iets te zien en die verjaardag moesten we toch nog vieren.
Jammer dat jij met de auto niet tot hier durft rijden maar misschien staat dat ook op je lijstje met dingen die je allemaal wilt gaan doen en dat zou ik natuurlijk heel tof vinden.
Fijne maandag nog en geniet misschien toch een beetje van het zonnetje.
Liefs en dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 09-03-09

GOEIE AVOND SABINE KOM JE NOG VLUG EEN EMMER VOL GOEIE MOED GEVEN VOOR MORGEN. WE DUIMEN VOOR JE.PROBEER EEN RUSTIGE NACHT TE HEBBEN.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 09-03-09

ik duim mee voor goede resultaten

Gepost door: katy | 09-03-09

Wij komen je ff laten weten dat we vandaag héél hard aan je denken en onze duimen hier héél hoog in de lucht steken voor jou !!!!

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 10-03-09

Dag lief kattemieke Ik heb een telefoontje gekregen van Jaak nadat ik je een sms'je had gestuurd maar je was nog in dromenland.
Heerlijk om te horen dat alles goed verlopen is en dat alles er goed uit zag.
Nog even op je tanden bijten nu, en dan weet je de uitslag, maar ik twijfel er niet echt aan dat die ook goed zal zijn.
Jaak zal je wel vertellen wat we afgesproken hebben.
Doe het rustig aan hé en verzorg je goed.
Liefs en een dikke beterschapsknuffel

Gepost door: Veerle | 10-03-09

vandaag? ik hoop dat vandaag alles zo goed als mogelijk verlopen is voor jou! en ik duim voor een goed resultaat! kaarsje brandt...

Gepost door: tricky | 10-03-09

Goeie morgen Jij bent er ook al vroeg bij om Gentiel een fijne verjaardag te wensen?
Hoe gaat het met jou? Lukt het een beetje?
Ik bel je zeker even op vandaag maar doe het toch maar rustig aan hé!
Veel liefs

Gepost door: Veerle | 11-03-09

De commentaren zijn gesloten.