28-02-09

Een weekje rust !!!

BLOGPAUZE

Ik kan even niet meer, ga een weekje blogpauze nemen.  De enorme angst die op me hangt maakt me zo moe, down, radeloos en verdrietig.  En daardoor en ook door mijn hormoonschommelingen weer zijn mijn spierpijnen bijna ondraaglijk.  Heb veel last van spierpijnen door de hormonen die ik moet nemen, en nu is het echt niet te doen, zit bijna elke dag bij de kinisiste.

Daarom heb ik besloten eventjes rust te nemen, het is tegenwoordig alleen maar kommer en kwel dat ik hier post en dat wil ik niet !!!  Ben altijd zo'n dappere en optimistisch vechtertje geweest, maar nu legt de dappere krijger zijn wapens eventjes neer.

Ben vandaag gaan wandelen in het zonnetje en deed me zo deugd en maakte me wat rustig.  Ik hoop dat jullie willen duimen voor me de 10 de maart, dat alles goed mag verlopen en dat het goedaardig is wat ze vinden.  Nog een fijn weekend allemaal

19:07 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

pauze hé meid,
je hoeft niet weg te blijven van de blog omdat het je niet gaat hoor! het is toch logisch dat je niet gaat schrijven dat het goed gaat als dat niet zo is... bij mij gaat het nu wat beter, maar ik heb ook al mindere blogjes geplaatst, toch?! maar je moet je er natuurlijk zelf nog goed bij voelen... in elk geval vraag je ons te duimen voor de 10de maart en dat ga ik zeker doen! het is ook allemaal niet niks hé dat je aan je hoofd hebt!
sterkte hoor! en ik hoop voor jou dat het zonnetje nog meer zal gaan schijnen, zowel buiten als binnen in jezelf!

Gepost door: tricky | 28-02-09

Neem rustig je pauze, er is niets dat moet ! En ik loop ok niet weg hoor. Het is normaal dat je energie nu volledig opgeslorpt wordt door allerhande beslommeringen. Ik duim voor je ! Hopelijk krijg je een goede uitslag. Kop op, na elke regenwolk komt steeds de zon weer piepen !
Dikke, dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 28-02-09

Dag Sabine,neem rustig je tijd,bloggen moet toch niet als het je niet gaat,ze gaan niet lopen.Ik hoop echt dat je de 10 maart goed nieuws krijgt,ik ga zeker duimen voor je lieve meid.ik wens je nog een heel fijn weekend,geniet van het zonnetje morgen,dat ga je goed doen liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 28-02-09

We zullen voor je duimen, Sabine!!!! Hou je taai, hé!

Succes op de 10de! (en ook daarna!)

Veel liefs

Gepost door: Rudi | 01-03-09

LIEVE SABINE IK LEES DAT JE EEN BLOGPAUZE NEEMT. DAT BEN IK HELEMAAL MET JE EENS..NEEM JE TIJD, WIJ LOPEN NIET WEG.HET BESTE VOOR JOU KAN NIE GOED GENOEG ZIJN.EENS VRIENDEN ALTIJD VRIENDEN....EN WEES GERUST SABINE...DAT WE MET Z'N ALLEN GAAN DUIMEN VOOR JE..GENIET NU MAAR VAN DE BUITENLUCHT ALS JE KAN...IK KOM TERUG,MAAR JIJ HOEFT DAAROM NIE TE REAGEREN HE....NEEM DE TIJD VOOR JEZLF NU...VEEL STERKTE SABINE EN LIEVE LIEVE GRTJS.VAN ANNY

Gepost door: anny | 01-03-09

lieverd, je hebt gelijk hoor.. gewoon vakantie nemen.. even afstand van alles... het zal de tijd wel zijn.....maar weet je Sabine.. de zon gaat weer schijnen hoor.. al is het aarzelend...maar dan in volle kracht...echt waar...
grts
frieke

Gepost door: frieke | 01-03-09

Weet dat ik regelmatig eens kom kijken of je iets geschreven heb. En dat ben ik van plan te blijven doen ook al schrijf je niets. 'k hoop voor jouw dat het er nu een betere periode aanbreekt. Net zoals met het weer dat de zon begint te schijnen.
'k duim voor goede resultaten.
Groetjes

Gepost door: katy | 01-03-09

Hey lieve meid ! Neem gerust even wat gas terug, wij gaan daarom niet laten om je te komen opzoeken. En duimen zal ik zeker, ben er al mee begonnen zie ! Veel moed en sterkte. Ik kom je nog een fijne zondag toewensen, liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 01-03-09

Ik kom je een fijne maandag wensen en hoop dat het al iets beter met je gaat. My fingers are crossed zoals voor "iedereen" die het nodig heeft.
Hopelijk kondigt de lente zich aan in deze maand en belooft het een mooie zomer te worden!

Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 02-03-09

... Wat een dagen! Ik hoop dat je ook 's nachts wat rust kan vinden ... In ieder geval, mijn kaarsje brandt ook!

Gepost door: flupque | 02-03-09

dag lieve Sabine,hoe is het met de lieve meid,heb je een beetje genoten van het zonnetje.zorg goed voor jezelf lieve meid je kan het en ik bid voor je dat het goed komt 10 maart liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 02-03-09

HOYKES SABINE ALS JE KAN GA MAAR ELKE DAG NE KEER BUITEN MEID..WIJ DUIMEN VOOR DE GOEDE AFLOOP EN DENK ERAAN WE ZIJN BIJ JE..EEN LIEVE DINSDAGGROET VAN ANNY.

Gepost door: anny | 03-03-09

Als het goed is heb je ondertussen al een lange mail van ons vrouwtje gekregen. We willen er hier niet te veel over praten maar komen je toch een megadikke knuffel geven en je zeggen dat ons vrouwtje héél veel aan je denkt !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 03-03-09

DAG SABINE VENTJES MIJN GRTJS. KOMEN OVERBRENGEN NAAR JOU, OM JE TE LATEN ZIEN DAT IK AAN JE DENK. VEEL MOED SABINE.
LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 04-03-09

eens komen kijken of alles hier ok is en te laten weten dat dolfijntje aan je denkten zal duimen ,nog een dikke knuffel

Gepost door: dolfijntje1 | 04-03-09

leuk wat leuk dat je mijn tip van 'elke dag minstens één leuk iets te doen' hebt opgevolgd...
en wat leuk dat het je helpt en je er blijkbaar veel aan hebt!
dat doet mij dan weer deugd! en zo helpen we elkaar, niet?!
sterkte nog hoor!

Gepost door: tricky | 05-03-09

HEY SABINE IK KOM JE EEN VRIJDAGS GROETJE BRENGEN, EN WENS JE VEEL MOED.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 06-03-09

een heel fijn weekend Sabine,geniet ervan met een dikke knufeel van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 06-03-09

De commentaren zijn gesloten.