24-02-09

Weer het een en ander

Heb een tijdje terug een fikse bloeding gehad, ik schrok me natuurlijk rot, ik dacht : wat nu weer, normaal mag ik die voorlopig niet meer hebben, allerlei doemscenario's passeerden mij.  Heb in paniek naar de oncologe gebeld, die was zo lief om mij een week later tussendoor te laten komen, haar afspraken stonden vol maar voor mij nam ze tijd.

Ben daar 3 kwartiers binnen geweest, eerst zei ze dat dat mijn maandstonden waren en ze was al aan het uitleggen dat ze die nog voor een jaar ging stilleggen met zoladex spuiten.  Toen kreeg ze mijn hormonen in het oog, volgens 1 hormoon ben ik in de overgang maar volgens het ander nog niet.  Dat is raar zei ze, twijfelachtig, dan kan die bloeding ook geweest zijn door je nolvadex, pff nu dit weer !!!

Ben nu verleden week donderdag naar de gynecoloog geweest om een echo te laten maken om alles na te kijken.  En ja, bingo, ik heb weer prijs, zit met een poliep, alléé waarschijnlijk toch, hij was niet zeker, mijn slijmvlies is opgezwollen en hij vermoed dat daar een poliep inzit.  Ik vroeg al direct of het kwaadaardig kon zijn, zo ziet het er wel niet uit zei hij, maar zekerheid had hij niet.

Nu moet ik 10 maart pas binnen komen voor een curretage, dan kon hij tegoei zien wat er nu zat, 19 maart word ik dan terug bij de oncologe verwacht voor de uitslag, brr ik mag er niet aan denken dat die uitslag niet goed zou zijn.  Overdag ben ik redelijk rustig dankzij mijn bloesems maar 's avonds heb ik paniekaanvallen, het is dan net of ze mijn keel dichtsnoeren zo angst heb ik dan, het overvalt me gewoon, precies of er 's avonds een kwelduiveltje op mijn schouder springt, vreselijk, voor mij betekent dit weeral een terugslag !!!

Ik probeer het allemaal positief te bekijken, en overdag gaat dat min of meer maar 's avonds overheerst mijn angst.  Ik vind het weer veel te lang wachten allemaal, en dan 25 maart heb ik dan die ingreep nog bij de pl chirurg.  Dus 3 weken achter elkaar iets.  Ik hoop echt dat dit het laatste is en dat het vanaf dan bergopwaarts opgaat.  Want ik word het allemaal grondig beu, het houd gewoon niet op, maar het zal toch eens beteren, moet gewoon.

Ik wil gewoon mijn onbezorgdheid, mijn leven van vroeger terug, mijne energie, maar ik vrees dat dat niet zal gaan, dat onbezorgde ben ik kwijt.  Ik wil weer gelijk een vlinder onbezorgd fladderend door het leven vliegen

11abc

09:52 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

HEY SABINE JA IS NIE TE FAMEUS WAT IK HIER TE LEZEN KRIJG. MAAR ZOALS JE ZEGT SABINE, JE HEBT TOCH AL ZOVEEL DOORSTAAN, DAAROM MAG JE DE MOED NU OOK NIE VERLIEZEN,JE MOET DOORGAAN. EENS SCHIJNT VOOR JOU OOK OPNIEUW DE ZON IN AL Z'N GLORIE EN WORDT ALLES BETER.IK BLIJF VOOR JE DUIMEN, JE BENT MOEDIG EN JE WIL ER VOOR GAAN, MAAR BEGRIJP WEL DAT HET JE TOCH EENS TE HOOG ZIT.WE GAAN MAART TEGEMOET EN DAN.....WORDT VOOR JOU (!) OOK ALLES WEER GOED.IK BLIJF JE VOLGEN HOOR. NOG EEN FIJNE DINSDAG VERDER SABINE.
LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 24-02-09

Dag lieve Sabine,ik heb een boekje waar ik die gedichtjes allemaal uithaal.zorg goed voor jezelf meid en ik zal heel veel duimen voor jou zodat het allemaal goed komt en het zonnetje mag schijnen liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 24-02-09

niet min! meid toch, da's echt het één na het ander bij jou hé!? een paar blogjes terug dacht ik nog 'nu is het bergopwaarts aan het gaan daar', maar dan komt dit er weer bij... zorg goed voor jezelf en geniet wanneer je kan! en thanks voor alle lieve berichtjes op mijn blogje, ze doen deugd...

Gepost door: tricky | 24-02-09

Ik kan wel aannemen dat je terug graag een vlinder zou zij....het is wel het een na het ander....ik hoop echt dat voor dat je betere tijden tegemoet zult gaan...liefs

Gepost door: Yolanda | 24-02-09

Er komt steeds maar iets extra's bij op jou schouders te liggen, en dan lig ik te zeuren over onze (niet vorderende) verbouwngen ... Terwijl je gezondheid veel belangrijker is om je zorgen over te maken. Hopelijk krijg je goed nieuws !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 24-02-09

Het houdt niet op hé Sabine?
Ik hoop dat na het verwijderen van de poliep het leed op dat vlak verdwenen is.
En ja, 's avonds is en 's nachts gaat een mens meer denken en piekeren hé?
Ik wens je heel moed en sterkte Sabine!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 25-02-09

linksom of rechtsom Hoi Sabine.. meid wat een gedoe weer.. maar ik weet zeker dat het ook voor jou goed komt.. linksom dan rechtsom.. je hebt gelukkig lieve deskundige hulp.. en moet je eens kijken hoeveel vrienden...
fijne dag zonder veel zorgen
grts
frieke

Gepost door: frieke | 25-02-09

HALLO SABINE EVEN KOMEN PIEPEN OP JE BLOG.GAAT HET MET JE????IK WIL JE VEEL MOED GEVEN SABINE...MAART MOET BEGINNEN MAAR IS IN EEN FLUITJE VAN EEN CENT WEER WEG....HOOP DOET LEVEN SABINE. EEN FIJNE AVOND NOG.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 25-02-09

Hey Sabine,

Hoeveel meer kan een mens nog hebben hé! Het mag wel eens ophouden...Ik duim mee voor jou...en dat je niet te veel last hebt van de courretage.

Ik stuur alvast heel veel moed en sterkte jouw richting uit!

Warme knuffel
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 25-02-09

tja .. onbezorgd door het leven gaan is er voor ons niet meer bij Sabine. Telkens ons zelf weer bij elkaar rapen en opnieuw beginnen is ons lot. Ik hoop zo dat je deze heuvel weer overwint lieve Sabine, ik denk en duim voor jou!!!

heel veel liefs
Claudine

Gepost door: Claudine | 25-02-09

Eerst en vooral willen we je héél hard bedanken voor je lieve berichtjes. Ons vrouwtje is idd nu een pak zieker dan de eerste 2 keren. Maar we schrokken dus ook serieus toen we 't hier lazen want ik kan me héél goed voorstellen dat jij je nu ook enorme zorgen maakt. Het is niet makkelijk hé, hopelijk is het niets ernstigs en heb je toch nog iets om je aan op te trekken.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 25-02-09

Sabineke, wat jij nu allemaal meemaakt, daar kan ik gelukkig (nog) niet over meespreken. Ik zal dus ook nog maar half je ellende begrijpen. Maar ik besef wel dat jij nu hele moeilijke tijden doormaakt. Ik kan je alleen maar heel veel sterkte toewensen. Hou je goed meid!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 25-02-09

ik kom je een fijne donderdag wensen Sabine met een dikke knuffel er bovenop.liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 26-02-09

GOEIE AVOND SABINE KOM EENS KIJKEN HOE HET MET JE GAAT....IK SCHENK JE EEN EMMER EN NOG VEEL MEER VOLLE MOED...WE GAAN ERVOOR HE!!!EN DENK ERAAN HET WEER ZAL BETER WORDEN NET ZOALS JIJ, EN DAN ZAL JE KUNNEN GENIETEN WANT DAT HEBBEN WE ZEKER NODIG. NOG EEN AANGENAME DONDERDAG AVOND SABINE.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 26-02-09

We wensen je veel moed toe !!!!
Dikke knuffel van ons allemaal .

Gepost door: Roef en Oika | 26-02-09

DAG SABINE IK KOM OVERGEVLOGEN OM JE EEN FIJN..DROOG EN AANGENAAM W.E. TE WENSEN....STERK ZIJN HE MEID.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 27-02-09

We zouden hier elke x willen roepen "niet panikeren" maar we weten wel beter. De angst is zo veel sterker dan we soms willen toegeven. Daaarom komen wij je een héél dikke knuf geven en je zeggen dat ons vrouwtje hier heel veel vaan je denkt

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-02-09

een heel fijn weekend Sabine,geniet ervan dat wens ik je van harte.nog een dikke knuffel liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 27-02-09

goh, wat een onzekerheid allemaal weer, en dan toch nog dat wachten. Nu is 10 maart niet zoo lang maar in die onzekerheid duurt het weer eeuwen..
Onbezorgdheid...dat valt niet mee als je dat niet meer kunt zijn. Ik ( of eigenlijk wij) zijn dat ook niet meer... Ik heb een levertransplantatie ondergaan en heb ook een nierziekte, waarvan ik niet weet hoelang ze het nog doen.. Altijd die donkere wolk die dag en nacht bij je in de buurt hangt.. Het valt niet mee, maar gelukkig heb ik een heleboel positiviteit, anders redden we het niet. Ik zal wat positiviteit aan je opsturen. ok??

Gepost door: Anita | 28-02-09

De commentaren zijn gesloten.