06-02-09

Het houd precies niet op !!!

Ben gisteren bij de oncologe geweest, ik vertelde van mijn maandstonden, ze was al aan het uitleggen van die spuiten, krijgt ze ineens mijn bloed in het oog : vreemd , héél raar zei ze.  Ik zei : wat scheelt er, volgens sommige hormonen in je bloed zit je in de overgang zei ze.  Maar andere hormonen stonden dan weer hoger.

Nu kan die bloeding ook door de nolvadex komen, met andere woorden dat ik poliepen op de baarmoeder heb, want dat kan die nolvadex geven.  Dit moet nagekeken worden, nu moet ik de 19 de februari naar de gynecoloog om een echo te laten maken, om te kijken of ik poliepen heb.  Zijn het geen poliepen, dan zijn het mijn maandstonden geweest, jongens wat een gedoe, zijn het wel poliepen staat er me nog een ingreep te wachten, het houdt niet meer op

Aan mijn vele spierpijnen kan de oncologe ook niet veel aan doen, wat ik al doe : naar de kinisiste gaan en af en toe een dafalgan slikken als het te erg word.  Zal zo nog 3 jaar door moeten met mijn spierpijnen, maar met een beetje humor erbij zal dat wel lukken zeker.  Alhoewel mijne humor laat me de laatste tijd een beetje in de steek.  De laatste jaren heeft de humor me altijd rechtgehouden, maar ik ging ook altijd maar door, nu blijf ik meer stilstaan met mijn emoties, ik laat ze gewoon over me heen komen, ik lach ze niet weg met mijne humor, zoals ik altijd gedaan heb

jaja ik leer veel bij bij mijn psychologe, ben helemaal aan het veranderen, voel me veel rijker worden, langzaam maar zeker kruip ik uit mijn donkere tunnel waar de zon me gaat verwelkomen.  Alhoewel ik me weer slecht voel ben ik mijn vechtlust nog niet kwijt, en ik blijf positief denken, eens komen er betere tijden

08:19 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

HALLO SABINE ZO TE LEZEN GAAT HET TOCH AL BIJ AL GOED MET JE. VEEL VERBETERINGEN EN DE MOED DIE JE HEBT OM DOOR TE GAAN..JE ZOU VOOR VELEN EEN VOORBEELD KUNNEN ZIJN...IK WENS JE EEN FIJNE VRIJDAG VERDER, EN BLIJF ERVOOR GAAN HE MEID.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 06-02-09

pfff... ja, bijwerkingen van de medicijnen, ik heb er ook mijn 'bekomsten' van! duim voor jou dat je niet nog een extra ingreep moet ondergaan... het houdt inderdaad niet op bij jou hé! maar je blijft positief denken, dat is al super! en ja, laat die emoties er maar uit, met de regelmaat van de klok! absoluut niet gezond om alles op te kroppen!
doe zo voort en ik duim voor het beste!

Gepost door: tricky | 06-02-09

Sabineke, ik kom je nog een beetje steun geven. Ge hebt het niet gemakkelijk hé, meiske. Maar ge blijft er toch altijd maar positief bij. Vergeet niet dat ge toch af en toe eens je hartje moet luchten hé! Ik zal weer een kaarske aanleggen voor jou dat je die zon maar vlug mag zien daar in diene tunnel. Kop op he!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 06-02-09

Pfff ons vrouwtje kan zich zo voorstellen dat je nu héél bezorgd en bang moet zijn. Hopelijk valt het onderzoek mee bij de gynecoloog. Vrouwtje is aan 't terug mailen maar ze doet alles in kleine stukjes moeten we ff zeggen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-02-09

Ik kom je een prettig weekend toewensen !

Gepost door: Mamapippa | 06-02-09

Veel moed en hopelijk heb je niet te veel pijn .
Dikke knuffel van ons allemaal .

Gepost door: Roef en Oika | 06-02-09

Blijven vechten, Sabine! En bljven hopen!
En genieten van de dagen dat het beter gaat en er eens geen problemen bijkomen!

Sterkte, Sabine! Ik wens je van harte het allerbeste!

Slaap lekker!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 06-02-09

dag lieve Sabine,ik hoop uit het diepst van mijn hart dat het voor jou eens stopt met de ongemakken.Maar ondanks alles blijf je wel positief,dat is fantastisch meisje.liefs dolfijntje en een fijn weekend

Gepost door: dolfijntje1 | 06-02-09

Betere tijden die komen er lieve Sabine, daar ben ik zeker van en dank zei jou en andere lotgenoten voel ik me al veel beter, wat zouden we zonder elkaar doen he? ik zegen internet!
maak er toch een mooi weekend van hoor en van mij een hele warme knuffel en voor morgen ook al!!!

Gepost door: Claudine | 07-02-09

een heel fijn weekend lieve Sabine en een dikke knuffel er bovenop liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 07-02-09

Hey Sabine. Elke zondag zet is een blog in de kijker. Deze week is mijn keuze op jouw blog gevallen. Ik hoop dat ik je hiermee een plezier doe. Ik wens je nog een fijne zondag.

Gepost door: martin | 08-02-09

blijven vechten hé, en positief denken. Nog even dan ontwaakt de lente en zie je ook weer hoe witte vlinders vrolijk spelen in je tuin van verdergaan

Gepost door: merel | 08-02-09

Ja echt Sabine er komen betere tijden. De moed niet opgeven, doorgaan, op het eind van die tunnen schijnt zeker de zon... ik duim voor je !
Dikke knuffel.

Gepost door: anita-angèle | 08-02-09

Weer wat anders om in je hoofd te laten ronddraaien... Maar zeker blijven vechten !
Ik vind het zeer bewonderenswaardig dat je je niet laat neerhalen en steeds positief blijft denken !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 08-02-09

Sabine,ik kom je een hele fijne nieuwe week wensen.zorg intussen goed voor jezelf meid,liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 09-02-09

dat ben ik met je eens, dat er ooit betere tijden aan zullen breken, alleen..nu zit je even in een donker gat en het valt niet mee om daar weer uit te komen..
Ik wens je toch een flinke dodid humor toe, want die heb je echt wel nodig om alles aan te kunnen..

Gepost door: Anita | 09-02-09

Sabine, hoe gaat het intussen met jou? Lukt het een beetje?

Gepost door: Fredje en Dolfke | 09-02-09

KOM JE... SABINE KOM JE EEN FIJNE!! DINSDAG WENSEN. AL PAST HET NIET OM FIJN TE ZEGGEN VANDAAG. REGEN EN VEEL WIND..NIE ERG LEUK OM BUITEN TE LOPEN. ALLES IN ORDE MET JE SABINE????

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.