30-01-09

Geen prettige week gehad

Het is me deze week weer veel geweest, het zet me ineens weer een héél stuk achteruit, was nu net zo goed bezig.  Maandag ben ik eerst bij de pl chirurg geweest, dat werkte al een beetje op mijn gemoed.

Vanaf dinsdag ben ik enorme spierpijnen gaan krijgen, niet te doen, zo erg had ik het nog niet gehad, de tranen stonden in mijn ogen bij de kinisiste, kreeg bijna niets gezegd zo ellendig voelde ik me, de kinisiste had echt met me te doen, ze heeft me wat kunnen troosten en me wat van de pijn kunnen afhelpen, heb 4 verblijfsnaaldjes in mijn oren zitten tegen de pijn.  Ook dat werkte enorm op mijn gemoed.

Alsof dat nog niet genoeg is op 1 week, heb ik gisteren mijn maandstonden terug gekregen, volle paniek hier, want ik mag ze de eerste 5 jaar niet meer hebben.  Heb naar de oncoloog gebeld, en nu moet ik volgende week op controle inplaats van 5 maart, een maand vervroegd dus.  Ik ga waarschijnlijk spuiten bijkrijgen zodat ik ze niet meer krijg, heb al horen zeggen dat die spuiten bijzonder pijnlijk zijn, zit ik echt niet op te wachten.

Ik mag nu ook niet overschakelen naar de arimidex, omdat je daarvoor in de overgang moet zijn.  Echt balen weer, ik moet dus blijven die nolvadex nemen, zal dus de komende 3 jaren nog met die spierpijnen mogen rondlopen.   Ben ook enorm ongerust, nu met mijn maandstonden weer, mijne tumor was zo hormoongevoelig en nu gieren de hormonen weer door mijn lichaam, dat kan toch niet goed zijn, ben er niet gerust in, pfff dat allemaal bijeen zorgt er weer voor dat ik in een kanjer van een dip zit.

Heb naar mijn psychologe gebeld en mag nu een week vroeger gaan, ze hoorde al aan mijn stem dat het niet ging.  Pff en ik had al zo de hoop dat 2009 een goed jaar ging zijn voor mij, het is toch al enorm slecht begonnen, eerst die sinusitus en nu dit allemaal.

Ben blij dat de week om is, het was een slechte week, en volgende week gaat het niet veel beteren met die controle in zicht, begin nu al de kriebels te krijgen.

Ik hoop dat ik me rap terug beter ga voelen, want dit vind ik echt niet fijn meer.  Ik wil meer ups dan downs hebben en niet andersom.  Heb dringend wat goede afleiding nodig !!! 

21:14 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

27-01-09

Goedemorgen lieve dames

Begin vandaag aan dreamweaver 2 in computerles, héél leuk om te doen, ik moet er wel mijn hoofd bijhouden, het is niet gemakkelijk, maar het is een goede ontspanning voor mij, ik lach daar héél wat af, we hebben een héél plezante juf.

Aan Duitse lessen ben ik nog niet begonnen, zou ik toch eens moeten doen, kijk al enorm naar mijn vakantie uit in Oostenrijk.  Het zal me goed doen, maar eerst moet ik nog een paar ingrepen laten uitvoeren aan mijn borst, ze gaan het nog wat mooier maken, haha achtereen is Houthalen niet meer veilig voor mij !!!  Ze gaan van mij een sexy madame maken haha !!!

Ben gisteren weer bij de psychologe geweest, mag nu 3 weken tussen laten, het begint goed te gaan, ze vindt dat ik er enorm goed uitzie.  Ze vond het ook vooral tof dat ik nu toch aan een boek bezig was, ze was fier op me, dat gaat je echt goed doen zei ze, gaat héél therapeutisch werken.

Ben zo content dat ik geen antibiotica meer moet nemen, ben helemaal herkomen terug.  Heb wel nog veel last van spierpijnen en lage bloeddruk, ook wel ambetant !!!  Ben gisteren na mijn bezoekje aan de psychologe een uurtje gaan shoppen, had daar ineens zo zin in, heb ook vanalles gekocht, wou mijn eigen eens verwennen, vond wel dat dat eens mocht

Het gaat goed met mij, alleen die gedachte dat ik 25 maart nog een ingreep moet laten doen zet me terug een beetje achteruit.  Ik krijg de kriebels als ik eraan denk.

Haha terwijl ik dit hier zit te schrijven komt Nomi op mijn toetsenbord liggen.  Hij bekijkt me om te zeggen : stop maar, je hebt genoeg getypt !!!

Ben nu ook aan mijn laatste borduurwerkje bezig, als het af is zet ik hier een foto, maar dat nog eventjes duren.

07:57 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

26-01-09

Proficiat jarige

Hiep hiep hoera, heb hier een jarige vandaag, mijn allerliefste mannetje is jarig.  Bij deze wens ik je een hele gelukkige verjaardag mijn lief snoezebolletje

Ballonnen

Birthday-Cat

 

Speciaal voor jou alvast dit lekkere koekje en hier volgen de kadootjes :

kado_tekening_huwelijkslijst

verjaardag153_1

 

Heb vandaag een drukke dag, in de voormiddag gaan werken, dan rap wat eten en douchen, naar de kinisiste, dan zo door naar de psychologe en dan nog naar de pl chirurg.  Voor 7 uur vanavond ben ik niet thuis. 

Mijn boek vordert goed, alleen nu nog een goede uitgeverij vinden, niet gemakkellijk !!!!

Mijn antibiotica is gelukkig op nu, heb wel nog altijd hoofdpijn, maar het kan toch niet meer van mijn sinussen zijn, heb wel veel last van de nek.  Ben dit jaar slecht begonnen, eerst die hardnekkige sinusitus en nu van vorige week heb ik enorm veel last van de nek.

06:30 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |