30-01-09

Geen prettige week gehad

Het is me deze week weer veel geweest, het zet me ineens weer een héél stuk achteruit, was nu net zo goed bezig.  Maandag ben ik eerst bij de pl chirurg geweest, dat werkte al een beetje op mijn gemoed.

Vanaf dinsdag ben ik enorme spierpijnen gaan krijgen, niet te doen, zo erg had ik het nog niet gehad, de tranen stonden in mijn ogen bij de kinisiste, kreeg bijna niets gezegd zo ellendig voelde ik me, de kinisiste had echt met me te doen, ze heeft me wat kunnen troosten en me wat van de pijn kunnen afhelpen, heb 4 verblijfsnaaldjes in mijn oren zitten tegen de pijn.  Ook dat werkte enorm op mijn gemoed.

Alsof dat nog niet genoeg is op 1 week, heb ik gisteren mijn maandstonden terug gekregen, volle paniek hier, want ik mag ze de eerste 5 jaar niet meer hebben.  Heb naar de oncoloog gebeld, en nu moet ik volgende week op controle inplaats van 5 maart, een maand vervroegd dus.  Ik ga waarschijnlijk spuiten bijkrijgen zodat ik ze niet meer krijg, heb al horen zeggen dat die spuiten bijzonder pijnlijk zijn, zit ik echt niet op te wachten.

Ik mag nu ook niet overschakelen naar de arimidex, omdat je daarvoor in de overgang moet zijn.  Echt balen weer, ik moet dus blijven die nolvadex nemen, zal dus de komende 3 jaren nog met die spierpijnen mogen rondlopen.   Ben ook enorm ongerust, nu met mijn maandstonden weer, mijne tumor was zo hormoongevoelig en nu gieren de hormonen weer door mijn lichaam, dat kan toch niet goed zijn, ben er niet gerust in, pfff dat allemaal bijeen zorgt er weer voor dat ik in een kanjer van een dip zit.

Heb naar mijn psychologe gebeld en mag nu een week vroeger gaan, ze hoorde al aan mijn stem dat het niet ging.  Pff en ik had al zo de hoop dat 2009 een goed jaar ging zijn voor mij, het is toch al enorm slecht begonnen, eerst die sinusitus en nu dit allemaal.

Ben blij dat de week om is, het was een slechte week, en volgende week gaat het niet veel beteren met die controle in zicht, begin nu al de kriebels te krijgen.

Ik hoop dat ik me rap terug beter ga voelen, want dit vind ik echt niet fijn meer.  Ik wil meer ups dan downs hebben en niet andersom.  Heb dringend wat goede afleiding nodig !!! 

21:14 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat je je vlug beter voelt Sabine!
Ik wens je een fijn weekend!

PS: Je mag die afbeelding van die vlinder gerust meepakken hoor als je die mooi vindt.

Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 30-01-09

O Sabineke, wat voel ik met je mee. En wat is dat verschrikkelijk balen zeg! Ik vind hier ook niet echt de juiste woorden om jou te helpen maar weet dat ik echt enorm veel aan je denk. Hou je goed meid! Nog een dikke knuf van je naamgenootje!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 30-01-09

Dikke, dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 30-01-09

Sabineke,ik voel met je mee meid,het is niet eerlijk,ik hoop dat je je vlug beter voelt.Ik wens je een heel deugdoend weekend.ik denk aan je dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 30-01-09

Och Sabinneke toch... ik voel zo met je mee... altijd die 'ups en downs'.... maar je mag je niet laten gaan hoor... herpakken moet je je.... en geloof me: eens BLIJFT die zon voor je schijnen...
Megagrote en dikke knuffel....

Gepost door: anita-angèle | 31-01-09

steun... dit keer is het mijn beurt om je een hart onder de riem te komen steken blijkbaar... die ups en downs, vervelend hé meid! maar je blijft een sterke madame en je komt dit ook wel weer door, alleen mocht het nu eens gedaan zijn hé, en alleen maar goeie dingen op je weg... fijn dat je zo terecht kan bij je psychologe! een beetje extra steun kan je wel gebruiken hé!

dikke steunknuffel en geniet toch maar van het zonnig weekendje hé!
ga ik ook doen!
ga trouwens richting limburg, naar mijn liefste nichtje!!!
tricky

Gepost door: tricky | 31-01-09

Dag lieverd IK wist het natuurlijk al en heb je net gesproken aan de telefoon. Je klonk zo ellendig en ik heb zo met jou te doen...verdikke...mag het dan nooit eens stoppen???? Het is allemaal wat teveel hé de laatste weken en dat is allesbehalve prettig natuurlijk. Nu weer die onderzoeken en ondertussen maar bang afwachten!

Ik beloof een lied voor jou te zingen, telkens als je je eenzaam of down voelt, misschien dat je zo je verdriet even vergeten kan!

Een hele dikke hartverwarmende knuffel...je weet dat je altijd mag bellen en ben ik er niet, stuur dan een sms'je, dan bel ik je zo vlug mogelijk! Beloofd lieverd???

Gepost door: Veerle | 31-01-09

Oh dit vind ik echt een héél jammer postje Vreselijk dat je je zo slecht voelt maar ik kan het maar altijd begrijpen Als je iets kwijt wilt mag je me altijd mailen hé !!! We zijn er om mekaar te steunen in moeilijkere periodes Van ons krijg je alvast een megadikke knuffel

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 31-01-09

Hallo Sabine, lukt het weekend een beetje? Kan je een beetje genieten van het zonneke ook al is het maar een heel klein beetje. Ik hoop dat ze je deugd doet.
Nog een dikke knuf.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 31-01-09

Hei Sabine,
'k hoop dat je je ondertussen al iets beter voelt.
'k moet ook 5 jaar nolvadex nemen en 'k dacht ook dat ik niet meer ongesteld zou zijn. Maar dat ben ik wel nog altijd alhoewel zeer onregelmatig.
Toen ik dit melde bij de controles was de reactie van de dokters héél flauwtjes, dat dat geen probleem en best mogelijk was.
Wat moeten we hier nu van maken ??!!
Groetjes

Gepost door: katy | 31-01-09

Dat is niet leuk zo te horen , we hopen dat je je vlug weer beter voelt .
Dikke knuffel van ons .
Doeiiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 31-01-09

amai Dat is allemaal geen goed nieuws. Ik begrijp goed wat voor gedachten er nu allemaal door je hoofd gieren. Ik hoop dat je bij de controles geruststellend nieuws te horen krijgt en de puzzelstukjes terug mooi in mekaar zullen passen.
Gelukkig heeft jouw man nog geen last van de crisis. Ik hoop dat het hier vlug overwaait, leuk is anders.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke* | 01-02-09

lieve sabine kop op meisje, het komt wel goed, stap voor stap en dag voor dag, nog niet teveel aan komende week denken, vandaag is vandaag en tracht te genieten en eens buiten te gaan. Ga eens naar het park wandelen en ontdek de kiemende botten aan de bomen, de lente is in zicht! en daar kun je dat het best ontdekken. De rust zal je rust brengen en ga dan lekker een capuchino drinken en opgelucht weer naar huis; ik denk aan je lieverd, ik zal je in mail mijn telefoon geven dan kunnen we misschien eens afspreken, ok?

een hele warme dikke knuffel
Claudine

Gepost door: Claudine | 01-02-09

OEPS vind geen maillinkje, schrijf jij mij? dan geef ik je mijn nummer en adres

xxx

Gepost door: Claudine | 01-02-09

Sabine Eerst en vooral van harte bedankt voor de lieve verjaardagswensen voor mijn verjaardag ,het deed me enorm goed. Ik lees hier ook dat ge momenteel je niet zo goed voelt ,en ik hoopt van harte dat het volgende week mag beter gaan met jou ,en dat alles toch gauw mag verbeteren en dat ge u beter voelt.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-02-09

Dat is geen goed nieuws en ik begrijp dat er zwarte gedachten door je hoofd spoken....ik hoop dat je u snel zult beter voelen...nog een fijne avond

Gepost door: Yolanda | 01-02-09

slaap lekker Sabine,een fijne start van een nieuwe week morgen groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 01-02-09

wat een tegenvallers..vorige keer was je zo positief en ging het zo goed. Hopelijk gaat het snel weer beter en kun je hier of daar wat afleiding vinden. Kwens je heel veel beterschap toe

Gepost door: Anita | 01-02-09

tijdje geleden Het was een tijdje geleden dadik hier nog eens was komen piepen. Kop op Sabine. Jij met je vele hobbies! Ik ben er zeker van dat je daar je afleiding in kan vinden. En geef je maar over aan de goede zorgen van de artsen. Zij zullen je wel geruststellen. Blijf erin geloven dat alles in orde komt!

Dikke knuf

Gepost door: GI Sanne | 02-02-09

Hey Sabine,

Kop op meid!
Lucht je hart maar eens bij jouw psychologe en verzet je zinnen...
Enne die spuiten...ach die zien er akeliger uit dan ze zijn...Ik krijg ze nu al meer dan 2 jaar en morgen is het weer zo ver...Ik zie het als extra vernietigingswapen...

Je doet dat goed hoor!
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 03-02-09

een fijne woensdag Sabine,dikke,dikke knuffel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 04-02-09

Sabine, vraag maar aan Ingrid of ze enkele antennetjes op je hoofd plaatst, zodat je de juiste frequentie terug vindt om uit die grote dip te geraken! Je begrijpt wel wat ik bedoel hé.
Van harte beterschap, Véronique

Gepost door: Véronique | 05-02-09

De commentaren zijn gesloten.