18-01-09

Weekend

Het weekend zit er weer bijna op, heb een druk weekend gehad, ik heb dinsdag een jarige dus moesten er wafels gebakken worden.  Heb gisteren 60 wafels gebakken en 2 kastrollen soep gekookt.  Vandaag nog eens 2 kastrollen soep gekookt en mijne strijk.

Ben de hele voormiddag bezig geweest, heeft me goed gedaan, mijn dipje is weer veel beter.  Mijne nek hangt volledig vast maar dat is werk voor de kinisiste morgen, heb daar ook barstende hoofdpijn bij, heb mijn hormonen vanmorgen nog eens door de keuken opgegooid, ben daar soms zo boos op, al mijn spierpijnen komen daar van.

Nog 8 dagen en ik moet weer bij de pl chirurg zijn, brr kijk er echt niet naar uit.  Er zullen nog verschillende ingrepen onder plaatselijke verdoving moeten gebeuren, niet dat ik daar schrik van heb maar ben die ziekenhuistoestanden grondig beu.  Gelukkig, voordat ik bij de pl chirurg word verwacht, dezelfde dag heb ik een afspraak bij mijn psychologe, die zal me wel kalmeren dan.

Mijn psychologe heeft me al een paar keer gezegd dat ik iets moet doen met mijn dagboeken, een boek van schrijven, ze vind dat ik enorm mooi schrijf, van mezelf weet ik dat natuurlijk niet, ze zegt dat ik al mijn gevoelens en mijn emotie in mijn dagboek leg, en dat is wel waar.

Een tijdje terug had ik zoiets van, oh nee toch geen boek schrijven, dat is té zwaar voor mij, maar nu denk ik daar serieus over na om het wel te doen, volgens mijn psychologe zou dat héél therapeutisch werken voor mij, het zou mij enorm vooruit helpen en daarom wil ik het wel doen, en ik heb al hulp van mijn beste vriendin.

Het zijn zware weken voor me nu, ik ben moe, gedeeltelijk door die antibiotica die ik nog altijd aan het nemen ben, maar ook omdat ik met mezelf geconfronteerd word, ik weet wat mijn knelpunten zijn nu, en ben daar samen met mijn psychologe volop mee bezig om eraan te werken.  Maar dat vergt zoveel energie, moeite en pijn !!! Maar hier moet ik doorheen, goed dat ik alle 2 weken bij mijn psychologe terecht kan.

Ik kom er wel, langzaam maar zeker !!!

gedicht 9

gedicht 4

18:57 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (23) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk dat je een drukke dag hebt gehad. Ik wens je nog een rustige avond

Gepost door: Believe | 18-01-09

Wow! Da's de moeite... je hebt echt wel je best gedaan!

Wat de rest betreft: succes bij het schrijven van je boek & ik duim met je mee dat je doorheen je problemen geraakt, Sabine!

Nog een prettige zondagavond!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 18-01-09

Zoals een bloggenootje schrijft op haar blog: "Schrijven maakt een blad niet zwaarder, maar je hoofd en je hart wel lichter !"
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 18-01-09

Goed idee van dat boek hoor! Schrijf maar vele van je af!
En laat die wafeltjes dinsdag ook maar smaken (of heb je ze al eens voorgeproefd?)

Gepost door: Fredje en Dolfke | 18-01-09

Dag lieve Sabine,ik vind het ook dat jij mooi kan schrijven,je gevoelens op papier zetten is niet gemakkelijk maar verlucht veel en dat voel ik ook als ik hier bij jou op bezoek kom.Ik wens je veel succes bij het schrijven van je boek.nog een fijne zondagavond liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 18-01-09

Doen hoor Sabinneke ! Jij kan het noig ver schoppen in de litteratuur ! Ik word alvast een fan van jou ! ...Ik wens je nog een rustige en aangename zondagavond toe. Liefs, Prulleke.

Gepost door: nicole | 18-01-09

zo maar wat sterke draadjes van mij

Gepost door: merel | 18-01-09

Dag Soulmateke Ik wist niet dat jij dinsdag een jarige had? En ik kan me ook niet voorstellen wie..
Je bent in ieder geval druk bezig geweest dit weekend maar het belangrijkste is dat je je zinnen wat hebt kunnen verzetten.
Ik hoop dat de kinesiste je pijn wat kan verzachten.
En over dat boek...daar hebben we het al over gehad hé! Moet je echt zeker doen!
Fijne maandag nog en een lieve knuffel!

Gepost door: Veerle | 19-01-09

GOEIE AVOND SABINE KAN HET GELOVEN DAT JE NU WEL MOE ZULT ZIJN, WAFELS BAKKEN..STRIJKEN, IS WEL HEEL VERMOEIEND HE. MAAR NEEM EEN RUSTIGE AVOND, WANT MORGEN DINSDAG ZAL HET WEER DRUK ZIJN...EN PROFICIAT MET JE VOORUITGANG SABINE...JE KOMT ER BOVEN.....EEN DIKKE KNUFF. VOOR DE JARIGE MORGEN....

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 19-01-09

een fijne maandagavond Sabine,groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 19-01-09

stapje voor stapje, maar je komt er wel. Je bent al veel positiever dan een week of wat geleden.
Een boek schrijven is echt een heel goed idee, ik denk dat er veel lotgenoten troost uit putten. En voor jezelf is het ook een vorm van verweking.

Gepost door: Anita | 21-01-09

Hey Sabinneke ! Moed houden hè, jij komt er wel, met jou doorzettingsvermogen kom je nog ver ! En ja , waarom niet alles van je af schrijven en als de tijd rijp is, bundelen in de vorm van een boek. Doen ! Ik wens je nog een fijne woensdagavond toe, liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 21-01-09

hallo :) Sag Sabientje, al een dagje op voorhand een prettig weekend! buiten koud en regen maar in ons hartje laten we de zon schijnen he ..
heel veel liefs

Gepost door: Claudine | 22-01-09

warme groeten op deze natte en koude dag..

Gepost door: Annick | 22-01-09

HALLO SABINE KOM JE MIN GRTJS. OP DONDERDAG OVERBRENGEN. GISTEREN ZATEN WIJ HELAAS ZONDER STROOM EN KON IK NERGENS NAAR BLOGS.MAAR VANDAAG HAAL IK MIJN SCHADE IN. HOE GAAT HET VERDER MET JOU????NOG BETER EN BETER?????

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 22-01-09

Goeie morgen soulmateke Ik kom je nog even een hart onder de riem steken en hoop dat je nekpijn vlug over is...zoiets is toch ook niet te doen hé, als je er al niet meer kan van slapen.
Laat de kinésiste maar eens heel goed haar werk doen, zodat je er een weekend tegen kunt!
Knuffel

Gepost door: Veerle | 23-01-09

Heb niet veel tijd want we zijn druk bezig met de voorbereidingen van Wouters verlate verjaardagsfeestje. Kom je toch snel even een fijn weekend wensen. Maandag doe ik een fatsoenlijk blogrondje, tot dan....
Groetjes.

Gepost door: anita-angèle | 24-01-09

Dag lieve Sabine ikkom je een heel fijn weekend wensen

Gepost door: dolfijntje1 | 24-01-09

Hey Sabine Een knuffel kost NIKS maar kan toch zo'n deugd doen. Ik verlang daar dikwijls naar.

Prettig weekend, Sabine!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 24-01-09

zondag hey sabinneke,

ik kom je nog een rustige zondagavond wensen
groetjes Bengels

Gepost door: Bengels | 25-01-09

succes morgen Hee die Sabine , Nooit geweten dat je ook een weblog had. Maar heel veel succes morgen bij de pc . Fijn dat je zo'n goede psychologe hebt , dat is heel veel waard. Hoe moeilijk het nu soms is hoeveel baat je er van zult hebben Succes en let goed op jezelf Zwany

Gepost door: Zwany | 25-01-09

SABINE IK KAN NIE SLAPEN DOOR DIE VERVELENDE PIJN DIE IK HEB. EN ZE KUNNEN ER NIE VEEL AAN VERHELPEN.DE ENE DAG GAAT HET BETER DAN DE ANDERE.WE MOETEN TOCH VERDER HE!!! NOG EEN WEL TE RUSTEN.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 25-01-09

dag sabine dingen doen waar je u in goed voelt is het beste,dankjewel voor uw leuke reactie en wens u veel moed en vele ***zonnestraaltjes***

Gepost door: Zonneschijntje | 26-01-09

De commentaren zijn gesloten.