15-01-09

Weer donderdag

De week is alweer bijna om, wat gaat de tijd toch snel, gebruikt hem wel zou ik zeggen.  Het is alweer half januari.  Gisteren weer een goed gesprek met mijn psychologe gehad.  Ik voel me weer zo ellendig, heb nog eens een dip, maar volgens de psychologe heeft dat met mijne antibiotica te maken, dat breekt veel af zei ze

dat uurtje vliegt altijd voorbij bij haar, zij stelt vragen en laat mij dan praten.  Ik kan gemakkelijk over alles praten nu, heb nergens moeite mee, ben een open boek geworden, vertel héél eerlijk hoe ik me voel, dat durfde ik in het begin niet.  En het doet zo oneindig goed dat zij een uur naar me luistert en me helpt met de dingen te verwerken. Wie het volledige verslag wilt lezen verwijs ik graag door naar mijn dagboek, klik rechts op mijn foto.

Nu mag ik de 26 ste weer gaan , de psychologe stelde het zelf voor.  Ze voelt ook goed aan dat ik nog niet langer dan 2 weken kan tussen laten.  Ik heb haar nodig, het geeft me een gerust gevoel dat ik alles bij haar kwijt kan en ook nog geholpen word.  En ik heb haar hulp nodig, want er staan mij nog onaangename zaken te wachten, de 26 ste moet ik bij de pl chirurg komen, mijn litteken gaat naar binnen en is wat verrimpeld, door ergens vet weg te nemen en daar rechtstreeks in te spuiten kan de chirurg het probleem oplossen.  Maar ik zal meerdere keren moeten gaan, en dat steekt me enorm tegen.  Ik ben dat allemaal zo beu : die dokters, ziekenhuizen, pffffff het blijft maar duren.

Gelukkig heb ik mijn psychologe nu, die gaat me daarin begeleiden.  Ze zegt ook dat ik dat zo rap mogelijk moet laten doen en geen maanden moet wachten, zodat ik eindelijk alles kan afsluiten en beginnen te verwerken.

Volgende week examen van dreamweaver afmaken en dan op naar dreamweaver 2.  Mijn sinusitus is stilletjes aan het beteren, ben nu aan mijn tweede antibioticakuur bezig.  Ben ook aan een doek aan het naaien met allemaal kleine vlinders op, ik hou enorm van vlinders :

mpr

 

Vlinders20187

19:02 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

GOEIE AVOND SABINE JE BENT WEER EEN STUK VERDER ZO TE LEZEN.EN ALS JE JE GOED VOELT BIJ DE PSYGOLOGE.....GA ER MAAR MEE DOOR.JE WORDT GOED GEHOLPEN.EN JA SABINE DE DAGEN VLIEGEN,MAAR EEN DING IS JAMMER....DAT WIJ EEN DAG MET NE KEER OUDER WORDEN HE!!!! MOOIE AFBEELDINGEN VAN DIE VLINDERS..NOG EEN WEL TE RUSTEN.
LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 15-01-09

Vlinders zijn ook mooie diertjes ! Spijtig genoeg worden ze precies zeldzamer met de jaren ...
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 15-01-09

Vlinders zijn ook prachtig...nog een fijne avond

Gepost door: Yolanda | 15-01-09

Sabine, fijn voor jou dat je je nu zo goed voelt bij die psychologe. Ook goed dat je verder regelmatig kan gaan. Hou je goed meid!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 15-01-09

je komt ze nog maar zelden tegen de vlinders.Zorg goed voor jezelf,jij verdient dat

Gepost door: dolfijntje1 | 15-01-09

Dag mijn lieve maatje Ik kom nog vlug eens schrijven hoor omdat ik het zo lief vind wat je op mijn blog hebt geschreven.
Ik had echt het gevoel dat ik je wat in de steek had gelaten vandaag maar het was echt een heel drukke dag voor mij.
Maar morgen maak ik het goed, dat weet je hé!
En vergeet vooral niet dat jij er ook altijd bent voor mij, want dat klaarstaan is wel wederzijds hoor!
Je bent een prachtmeid en ik ben blij dat ik hier komen lezen ben...zo weet ik toch al een beetje hoe het gaat met jou en dat het uurtje met de psychologe toch enorm goed heeft gedaan!
En de rest...daar spreken we morgen allemaal over hé...je dipje gaan we doen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Ook enorm bedankt omdat je er bent voor mij!
Dikke knuffel en tot morgen aan de telefoon!!!

Gepost door: Veerle | 15-01-09

Hey Ik wens je nog een fijn weekend.

Gepost door: martin | 16-01-09

Gelukkig heb je die psychologe nog en kan je bij haar terecht met je angsten en je verhaal. Wij kunnen je alleen maar zeggen dat we aan je denken, je héél goed begrijpen en je van ons een megadikke knuffel krijgt.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 16-01-09

Een knuffel voor jou! dag lieve Sabientje, ik lees dat je een dip hebt, daar gaan we nu iets aan doen zie! je bent niet alleen lieve schat, je hebt je blogvrienden, al zie je ze niet, ze zijn er voor jou en ik ben zo blij voor jou dat je met je psychologe zo goed overweg kunt. Het is toch heeeeeel belangrijk dat het klikt he.
Sorry dat ik niet eerder langskwam! maar om dat goed te maken geef ik je hierbij een hele dikke warme knuffel ..... voel je hem?

heel veel liefs,
Claudine

Gepost door: Claudine | 16-01-09

... Inderdaad, weer een moeilijke periode waar je doorheen moet. Zowel lichamelijk als geestelijk. Verzorg jezelf maar goed.

Sterkte

Gepost door: flupque | 16-01-09

Dag lieve Sabine,een heel fijn weekend wens ik je.groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 17-01-09

HEY SABINE IK KOM JE EEN FIJNE EN RUSTIGE ZONDAG WENSEN..GENIET VAN EEN BEETJE RUST HE.

GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 18-01-09

Een goeie psychologe doet wonderen met je he...hoe moeilijk het dikwijls ook is, je levensrugzakje zal op de duur veel minder gaan wegen! Geef het tijd en geef jezelf ook de tijd!

groetjes en nog een rustige zondag

Gepost door: maike | 18-01-09

De commentaren zijn gesloten.