13-01-09

Weer een nieuwe week

Het gaat hier stilletjes, zit nog altijd aan de antibiotica, mijn sinusitus is nog niet over, heb nu een antibioticakuur bijgekregen van 10 dagen.  Gisteren heb ik even een klein dipje gehad, maar dat kwam omdat ik na 7 dagen antibiotica, en nog niet beter zijn toch wel schrik kreeg.  Heb letterlijk aan mijn huisdokter gevraagd of ik wel sinusitus had, of het niets met mijn kanker te maken had, hij heeft me kunnen geruststellen.  Pfff precies of er 20 kilo van mijn schouders afviel, die angst toch altijd, geraak ik nooit meer kwijt vrees ik !!!

Ik heb een paar foto's van mijn kunstwerkjes hier :

loper

kussen4

kussen3

kussen2

kussen1

Hier heb ik aan gewerkt toen ik me niet zo goed voelde, dit was mijn ontspanning.  Ben vandaag voor de eerste keer terug gaan sporten, viel niet echt mee, was best moe door die antibiotica.  Maar dankzij mijn sinusitus heb ik het wel kalm aan moeten doen haha, want anders was het héél moeilijk voor me geweest.  Ik ga nu héél langzaam opbouwen, wil graag in het voorjaar terug op mijne step staan, maar dan wel aan een lager tempo.

Ik heb van mijn deugnieten ook nog eens een foto gemaakt, ze zijn nu 8 maanden :

whisky 8m

Nomi 8 maanden kopie

de 3 deugnieten kopie

 

Het zijn toch schatjes hé !!!!  Morgen weer naar de psychologe, ik kijk er al naar uit.  Die gaat opkijken als ze me bezig hoort, voel me veel beter dan de laatste keer, mijne mist is helemaal opgetrokken in mijn hoofd en mijne muur rond mijn hart is afgebrokkeld en omgevallen.  Die bloesems die ik nu neem helpen ontzettend goed, moet die nog een tijdje blijven nemen.

 

21:18 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Dag Sabinneke,heb je regelmatig last van je sinussen?zo een 19 jaar geleden had ik daar verschrikkelijk veel last van,hoofdpijn,verkoudheid die maar niet over ging.tot ik me laten opereren heb,en sindsdien heb ik daar geen last meer van.Ik wens je veel succes bij de psychologe morgen en je kunstwerkjes mogen gezien worden.chapeau

Gepost door: dolfijntje1 | 13-01-09

Hallo Sabine, die antibiotica toch he, je hebt het nodig maar het is een noodzakelijk kwaad he..
Mooie foto's en wat een geduld om die werkjes te maken! en die poezen, die zijn al helemaal te gek!wat een dierenvriend ben jij toch.
Ik wens je vlug veel beterschap hoor en een dikke warme knuffel,
veel liefs,
Claudine

Gepost door: Claudine | 13-01-09

hallo sabine dat zijn hele mooie werkjes,hopelijk bent u vlug genezen.dank u voor uw leuke reacties op mijn blog,nog een hele fijne avond gewenst en vele ***zonnestraaltjes***

Gepost door: Zonneschijntje | 13-01-09

Wat maak jij mmooie dingen Sabine!

IK vroeg het nog al eens maar misschien heb je mijn vraagje niet gelezen toen of weet je het niet? Maar weet je de naam van de bloesems die je moet nemen?

Fijn dat je je geestelijk goed voelt Sabine! Het lichamelijke gaat dan wel volgen!

Ik wens je een fijne avond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 13-01-09

Sabinneke jij mag dat gedichtje zeker hebben hoor,als ik je daar een plezier mee kan doen,waarom niet.Nog een fijne nachtrust dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 13-01-09

:-) mooie kunstwerkjes en schattige poesjes !
Hopelijk ben je snel van je sinusitis genezen! Ziek zijn is niet alles hé.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke* | 13-01-09

Succes hallo Sabinneke,

Ik kom je een aangename woensdag wensen !
Succes bij je psy he
Lieve groeten An

Gepost door: An | 14-01-09

Heykes Sabine Crab apple, Honeysuckle en Star of bethlehem heb ik ook genomen.

Ik wens je een fijne woensdag!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 14-01-09

Lieve Sabine, rust jij nog maar wat want die antibiotica, dat is nie nikske zunne! En maak gij nog maar vele van die schone handwerkjes. Ikzelf ben daar ook wel verzot op maar ja, de tijd hé! (ik moet nu te veel bloggen, hihi!)

Gepost door: Fredje en Dolfke | 14-01-09

Hallo, wat een mooi werkjes !!!!!
En je drie lievelingen , wat een schatjes .
Poezen zijn ook heel mooie diertjes hé , jammer dat onze twee katjes overleden zijn op heel jonge leeftijd en dat door iemand die geen dieren kan verdragen , erg hé .
Nog een leuke week .

Gepost door: Roef en Oika | 14-01-09

Prachtige kunstwerkjes ! Maar ook goed dat je weer wat aan sport begint te doen, doe zo verder ! Nog een aangename avond toegewenst, liefs, prulleke

Gepost door: nicole | 14-01-09

mooi mooie dingen die je maakt! jij bent wel een duizendpoot hé, creatief, sportief, ...
ben heel blij voor je dat je je beter begint te voelen, enfin, op die vervelende sinusitus na dan nu! maar als je je mentaal alweer sterker voelt, volgt de rest ook nog wel... ik denk dat je psy heel trots op jou zal zijn... en wees maar zeker dat therapeuten er van genieten als het beter gaat met hun cliënten...
tricky
ps: dank je om de lieve reacties op mijn blogje hé!

Gepost door: tricky | 15-01-09

Prachtige kussen en tafelloper.. en wat een lieve poezen... komt de poes nog veilig van de dvd af ?

Gepost door: Annick | 15-01-09

Dat geloven we gerust dat je weer bang was voor het stomme Kmonster, je zou voor minder. Enne ons vrouwtje vind die kussenswel mooi, ze heeft er een tijdje zo'n gemaakt met allerlei hondensoorten. Hopelijk ben je weer héél snel genezen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-01-09

De commentaren zijn gesloten.