03-01-09

Nieuw jaar : nieuwe hoop !!!

Ben blij dat ik de deur van 2008 achter mij toe heb kunnen trekken, het is alles bij alles toch een vrij zwaar jaar geweest voor mij : mijn borstreconstructie, een half jaar verder de afwerking en borstlifting, dan erna de klop van de hamer.

Nu zitten we in 2009, ik voel me nu al een stuk beter, veel lichter, de mist is wat opgetrokken in mijn hoofd.  Ben nu 6 keer bij de psychologe geweest, het werpt zijn vruchten al af, heb gisteren nog een enorm goed gesprek met mijn kinisiste gehad, zie alles zo helder en duidelijk nu, ik weet nu waar mijn knelpunten zitten, weet waar ik aan moet gaan werken.

Heb terug vertrouwen in de toekomst, zie alles weer veel rooskleuriger, ik hoop echt dat 2009 mij veel liefde, vriendschap en gezondheid gaat brengen.  Heb toch een gevoel dat het een goed jaar gaat worden. Al het positieve in mij komt terug naar boven en verdringt het negatieve in me. 

Nu ik me beter voel kan ik stilletjes aan mijn ander hobby's ook weer terug opnemen : heb hier nog Duitse lessen liggen, wil terug op mijn keyboard gaan spelen, ben weer volop aan het borduren en ik heb me ingeschreven voor dreamweaver 2.  Hobby's genoeg, en dan het sporten erbij, mijn grootste hobby.  Het komt allemaal goed, moet alleen leren om niet meer over mijn grenzen te gaan, leren aanvaarden dat ik minder kan, best moeilijk maar dankzij de hulp van mijn kinisiste en psychologe gaat dat wel lukken.  Ik heb de beste hulp rondom mij en dat maakt me héél blij en gerust.

2009 wordt een topjaar voor mij, ik voel het, ik kijk al uit naar mijn zomervakantie, 17 dagen naar Oostenrijk, heerlijk , het stemt me nu al blij.

17:19 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

We zijn blij dat het weer beter gaat met u .
Een nieuw jaar en een goed begin dat is leuk hé !!
Nog een dikke knuffel van ons !!!!
Doeiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 03-01-09

Het doet me een plezier dat je de vruchten plukt van de therapie,stap voor stap en alles komt op zijn plooi.Ik duim voor je.dolfijntje wens je nog een heel prettig weekend

Gepost door: dolfijntje1 | 03-01-09

Via via, kwam ik op je blogje en wat vind ik jou een moedige vrouw! Hoe jij alles beschrijft en beleeft, ik zou het jou niet nadoen! Hou de moed erin en blijf vooral heel veel van je afschrijven in 2009. Ik wens jou dan ook een beregoed jaar toe!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 03-01-09

Hallo Dag lieve Sabine, dank je voor je beste wensen! ik lees hier dat je er terug bovenop aan het komen bent, je hebt er terug de moed op, en je hobby's krijgen terug je aandacht, dat is een goed teken!
Ik wens je een super goed jaar, en dat kan niet anders want je geloofd er zelf zeer sterk in, dus dat zit snor!!

Een hele warme dankbare knuffel lieve Sabine, ik duim mee voor jou

Claudine

Gepost door: Claudine | 04-01-09

Amai, gij hebt mij gisteren toch echt beroerd hoor! Ik kwam hier deze morgen al terug!!! Mag ik een linkje plaatsen op ons blogje?

Gepost door: Fredje en Dolfke | 04-01-09

Blij dat het de goede weg opgaat... Ik wil je bij deze nog mijn beste wensen overbrengen voor 2009. Ik wens je een jaar zo bijzonder, met telkens een ander wonder ! Knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 04-01-09

Zeg, jij komt helemaal niet klagerig over hoor! Gewoon blijven schrijven. Dat helpt het één en ander op een rijtje te zetten. Ik ben blij dat ik wat vaker mag/kan komen piepen. Hou je goed, naamgenootje!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 04-01-09

mooi zo al die positieve gedachten die ik hier lees. Ben er zeker van dat 2009 voor jou een fantastisch jaar wordt. En 17 dagen ... is er plekje vrij voor mij, of ik wil wel koffers dragen hoor. Vind Oostenrijk gewoonweg super gemütlich

Groetjes, stuur je nog wel een mailtje

Gepost door: merel | 04-01-09

rooskleurig jaar! Dag sabine,
ik wens je - geheel in de stijl van je blogje! - een ROOSkleurig 2009 toe, en zo te lezen ziet het er zo wel naar uit! Fijn dat je je zoveel beter voelt joh, en dat de therapie zijn vruchten afwerpt (dat hoor ik natuurlijk graag hé, zelf therapeut zijnde, hihi!)
ga zo door Sabine!
tricky

Gepost door: tricky | 04-01-09

HEY SABINE LIGT ER OOK EEN WIT TAPIJT BIJ JULLIE?????OVERAL HOOR IK DAT HET WIT LIGT, MAAR BIJ ONS IS ER NIE VEEL VAN TE MERKEN. GAAT HET BETER MET JE??? NOG EEN FIJNE MAANDAG VERDER.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 05-01-09

Dit postje lezen maakt me blij zie! Een psychologe kan de zwaarte van je levensrugzakje (zo noem ik dat) lichter maken en ja dat doet deugd he...ik ben er zelf een jaar naartoe geweest en wees maar zeker dat het z'n vruchten afwerpt :-)

Bedankt voor het langskomen en wens je verder nog een gezellige dag toe.

Gepost door: maike | 05-01-09

ik wens je dan ook een topjar toe!!!!
fijne avond nog

Gepost door: ingrid | 05-01-09

Super dat je je weer beter voelt, wij zijn er in elk geval héél blij mee. Een psychologe maakt vaak een wereld van verschil hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-01-09

Er ligt veel moois in het verschiet ! Het mag wel hè, je hebt al genoeg in de diepte gezeten. Klaar om naar de top te klimmen in 2009 !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 06-01-09

Dag Sabine,ik wens je een fijne dinsdagavond

Gepost door: dolfijntje1 | 06-01-09

Ja 't is niet altijd gemakkelijk hé om toe te geven dat je minder kan en meer moet rusten, doseren. Blij dat je goeie hulp krijgt en aanvaard en dat je de lichtpunten van 2009 zo duidelijk ziet ; zo weet je goed waar je naartoe moet. Ik wens je toe dat de lichtpuntjes altijd zo helder schijnen.
Ik wens je een superjaar toe!
Knuffel
Evy

Gepost door: Evy | 07-01-09

Met zo'n ingesteldheid Sabinneke, kan het jaar niet meer stuk, doe zo voort ! Nog een fijne woensdag toegewenst, liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 07-01-09

GOEIE AVOND SABINE NOG VLUG EEN BLITZ BEZOEKJE. BLIJ TE LEZEN DAT HET JE BETER GAAT. NOG EVEN DOORZETTEN, JE GERAAKT ER WEER. WEL TE RUSTEN.
LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 07-01-09

ik breng je mijn warmste groeten op deze koude dag... blijf maar gezellig binnen in de warmte.

Gepost door: Annick | 08-01-09

De commentaren zijn gesloten.