31-12-08

Gelukkig Nieuwjaar

Ik wens jullie allemaal een héél gezond en gelukkig 2009 :

De poort van 't oude gaat weldra dicht,

het nieuwe komt stilaan in zicht

Ik wens je op je weg veel zonneschijn,

dat je pad bezaaid met rozen mag zijn

Stap hand in hand, naast elkaar,

dan wordt 2009 een fantastisch jaar

Dit mooie gedichtje komt van Fleur, vind het zo mooi en wou het hier ook even plaatsen, ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2009

147638u0b1j8a9ag

g7

pic55F2006252D12252D29255F205616

Ik voel me stilletjesaan beter worden, ik zal gas moeten terug nemen in 2009, heb serieus naar mijn voeten gehad van mijn psychologe, ik ga constant over mijn grenzen en dat moet gaan veranderen.

Ik ga dus meer naar mijn lichaam luisteren in 2009, meer genieten van de kleine dingen, uitkijken naar mijn zomervakantie want die ligt al vast, en hopenlijk ga ik me dan nog veel beter voelen, ben toch goed op weg, wie mijn volledig verslag wilt lezen van de psychologe, klik rechts op mijn foto

34

17:45 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

26-12-08

Steun lieve Sandra

Graag zet ik dit op mijn blog + update

dyn004_original_466_314_pjpeg_2635241_45895972e65fd3b2079e48210feb8871

Begin 2008 slaat het noodlot toe en werd vastgesteld dat Sandra door een uiterst zeldzame, maar dodelijke stofwisselingsziekte getroffen werd.  Hierbij stapelt gif zich in haar lichaam op waardoor haar zenuwcellen afsterven.  Professoren deelden mee : " ... Er is geen enkele remedie voorhanden...  Sandra zal aftakelen... Tot de dood.  Ze is terminaal."

Via het internet vind Sandra's papa vrij snel een specifiek voor de ziekte ontwikkeld medicijn dat net in Europa vrijgegeven werd.  Het hoogtechnologische medicijn blijkt onwezenlijk duur te zijn en dient twee jaar onafgebroken toegediend te worden.  Totale kostprijs : 1.080.000 € ! In Denemarken bleek het al goedgekeurd en krijgen patiënten het zelfs volledig terugbetaald door de overheid.  Door een tekortkoming in de Europese wetgeving kan de Belgische ziekteverzekering RIZIV het medicijn niet vergoeden... Sandra's ouders verzetten hemel en aarde en richten een noodkreet aan de Belgische overheid.  Deze willen absoluut helpen, maar zijn wettelijk gebonden.  Ze kunnen enkel hun medeleven betuigen... Sandra moet sterven...Tenzij haar ouders het geld zelf kunnen verzamelen...

Sandra kan ondertussen niet meer praten en is al gedeeltelijk verlamd.  Maar verstandelijk is ze volledig bij en beseft wat er haar overkomt.
Sinds vorige zomer krijst ze iedere dag, soms uren aan een stuk, tot ze uitgeput in elkaar zakt.  Het is haar enige manier om hulp te vragen.
Haar ouders worden bijna gek van het aanhoudende oorverdovende gekrijs.  Zonder de medische behandeling zal haar toestand verder achteruit gaan en staat haar nog een verschrikkelijke doodsstrijd te wachten.
Haar levensverwachting wordt geschat tot rond eind mei 2009.  Er resten haar dus slechts 156 dagen meer te leven.  Enkel de behandeling kan haar toestand een halt toeroepen.

Wij durven te hopen op massale steun van de Vlamingen ! Jullie zijn haar enige en laatste hoop ! Zonder jullie is ze dood ! Wacht aub niet.  De behandeling moet nu beginnen, anders is ze binnen 6 maanden dood.

Tekst bewerkt door Veerle

Dit grijpt me enorm naar de keel, ik hoop echt dat ze massaal wordt gesteund, dit meisje moet gewoon geholpen worden, komaan vlaanderen, wacht niet, ze moet nu geholpen worden , het is NU het moment !!! Aarzel niet, ik heb alvast gestort en smsjes gestuurt.

KLIK OP DE FOTO OM NAAR SANDRA HAAR NETLOG EN WEBSITE TE GAAN!

 

U kan ook een sms'je sturen met de inhoud 'donate sandra' naar het nummer 3566 en er wordt 3 euro geschonken aan Sandra!

Of doneer een klein bedragje op 610-5201090-41 op naam van Sandra Massart, 9140 Temse

Een tweede sms-actie is van start gegaan: stuur het woord SANDRA naar 3140 en steun haar met 1 euro!

 

21:50 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

21-12-08

Hoi lieve mensen

Het is misschien nog wat gauw maar ik wens alvast iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2009 toe :

kerstmis103

 

 

Kerstbal2

 

Dit is het eerste weekend sinds lang dat ik me redelijk goed voel, heb nog van die slechte momenten, maar ze duren al veel minder lang, dus dat is toch al héél goed nieuws. 

Heb deze blog gestart met de bedoeling om het over mijn hobby's te hebben, doordat het de laatste tijd niet zo goed met me ging kwamen mijn hobby's meer op de achtergrond te staan.  In de toekomst wil ik dat terug veranderen.  Die graag willen weten hoe het verder verloopt bij de psychologe verwijs ik graag naar mijn dagboek.

Ik ga nu wat borduren, 1 van mijn grote hobby's van mij

18:43 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (24) |  Facebook |