18-12-08

De tijd gaat snel, gebruik hem wel

De week is alweer bijna om, wat vliegt de tijd toch, ben gisteren weer bij de psychologe geweest en ik heb daar een enorm goed gesprek gehad.  Ze heeft héél diep in mij iets losgemaakt, lucht zo enorm op.  Ik zat eerst muurvast en nu is mijne hele muur afgebrokkeld.

Aan de hand van mijn dagboek, ze haalt er bepaalde dingen uit, bespreekt ze vanalles met me.  Ze leert me echt inzicht krijgen in mezelf en wat ik daar aan moet veranderen, er is nog werk aan de winkel.

Het uur is weer omgevlogen, net of ik maar een kwartier binnen zat.  Vorige keer blokkeerde ik totaal, nu ging het praten vanzelf eigenlijk, ze heeft veel in me los gemaakt, ik voel me al veel lichter nu !!!  Ben zo blij, ze weet duidelijk hoe ze me moet aanpakken, ze gaat me voor de volgende keer ook een ander combinatie van bloesems geven : 1 voor de angst, omdat ik zo bang ben om te hervallen, 1 voor mijn snoepen, doe ik vooral als ik me niet goed voel, 1 om te leren aanvaarden dat ik minder kan dan vroeger, 1 voor mijn uitputting, en de rest weet ik niet meer, ik ga er 7 in totaal nodig hebben.  Ik hoop alleen dat mijne nolvadex het niet teveel afbreekt, maar ik kan maar proberen hé, dat is homeopatisch , kan geen kwaad.

Nu moet ik de 29 ste nog gaan, kijk er echt al naar uit, de gesprekken doen me zo goed, kan het echt iedereen aanraden.  Als je mijn volledig verslag wilt lezen van bij de psychologe klik dan aan de rechterkant op mijn foto, dan kom je in mijn dagboek uit, wil je dan ook iets in mijn gastenboek schrijven?

Ik ga vanavond nog eens op blogronde is weer een week geleden, van elke dag op bezoek te gaan trek ik wel nog niet, maar ik probeer zoveel mogelijk langs te komen, want heb echt wel veel steun aan jullie : BEDANKT hiervoor.

16:56 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Fijn te lezen dat de gesprekken met je psychologen je goed doen!
Volhouden Sabine!
En blijven geloven in de bachbloesems hoor! Ik heb het zelf ondervonden dat het helpt!
Ik wens je een fijne avond!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 18-12-08

'k Kom je even zeggen dat je je zoon ook maar een flinke knuffel moet geven voor zijn schitterende prestatie op school ! Toch fijn hè, als je kinderen goed meekunnen, het geeft een gerust gevoel ...
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 18-12-08

Dag Sabine,het doet me een plezier dat je je al beter voelt door op gesprek te gaan bij de psycholoog,ik hoop dat je er dan ook iets mee doet zodat je er de vruchten kunt van plukken.Nog een fijne avond Sabine,zorg goed voor jezelf je verdient dat.dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 18-12-08

blijven doen hey Sabine,

Het is fijn te lezen dat ge u zo goed voelt bij je psychologe !!! Blijf vooral verder doen meid !!!
Ik wens je nog heel veel sterkte
Lieve groeten An

Gepost door: An | 18-12-08

Fijn! wat die psychologen in ons kunnen losmaken is soms onvoorstelbaar, ze laten je de zaken ook van een andere kant zien. Bij mij net zo deze week, hoe je soms een hele andere kijk op een gebeurtenis kunt krijgen is spectaculair en verandert het totale beeld. Goed dat we ze hebben hé Sabientje? wat zouden we zonder! als ik dan aan mijn arme moeke denk die in een situatie als de onze totaal zonder hulp was ...

Gepost door: Claudine | 19-12-08

Een fijne vrijdag Sabine groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 19-12-08

Oh ik wist niet eens dat je daar homeopatie voor kon krijgne, lijkt me wel geen slecht idee. Wel super dat je nu bij iemand terecht kan die je angsten begrijp.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 19-12-08

Dag kattemieke Super hé zoals het nu gegaan is bij de psychologe. Je dagboekje ga ik op een andere keer lezen. We hebben er al via de telefoon over gesproken en volgende week zien we elkaar IRL en dat is toch nog altijd een stuk leuker!
Maak er nog een fijne vrijdag van en de groetjes aan de kids en Jaak.
Liefs

Gepost door: Veerle | 19-12-08

ik kom je even een fijn weekend wensen
en nog een gezellige avond

Gepost door: ingrid | 19-12-08

Dag Sabine,ik kom je een fijn weekend wensen,groetjes en tot schrijf

Gepost door: Dolfijntje | 19-12-08

Goed Sabine, dat je het eens allemaal van je afgepraat hebt, daar kan je veel aan hebben, ik hoop ook dat de bloesems helpen, 'k heb er allesinds al vele positieve dingen over gehoord ! Nog een aangename vrijdagavond toegewenst, liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 19-12-08

:-) fijn dat je er zoveel steun aan hebt!
en eum ... bloggen moet je gewoon doen als je er zin in hebt he Sabine.
Ik wens je een heel fijn weekend toe!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 19-12-08

Bedankt voor je lieve reacties. Ik ben blij voor je dat je zoveel steun kan putten uit die bezoekjes bij de psychologe. Ik blijf maar ronddobberen in een soort dalletje en heb op 't ogenblik in niks zin. 'k Moet me echt dwingen iets te doen, zelfs leuke dingen zeggen me niks. Hopelijk betert het wanneer ik niet meer twee keer per week naar dat ziekenhuis moet, nu heb ik gewoonweg blijkbaar nog geen kans om me echt genezen te voelen.
Ik wens je een heel fijn weekend en fantastisch leuke feestdagen.
Dikke knuffel.

Gepost door: anita-angèle | 20-12-08

Hallo Sabine Ik heb je dagboek gelezen en hier, wat kan jij het allemaal goed bewoorden,het is juist of ik bij je was
Hou vol, meer kan ik niet zeggen
Liefs viviane

Gepost door: viviane | 20-12-08

je klinkt positiever ook

Gepost door: witch | 20-12-08

:) Je verhaal kunnen doen is heel belangrijk hè ... ik ben blij voor jou dat deze gesprekken je verder helpen!

Gepost door: flupque | 20-12-08

Met een heel drukke kerstweek in 't verschiet zie ik niet veel tijd om blogrondjes te maken (en ik doe er al zo weinig....), daarom wil ik jullie nu reeds een hele fijne kerst en een voorspoedig 2009 toewensen.
Groetjes en veel liefs....

Gepost door: anita-angèle | 21-12-08

De commentaren zijn gesloten.