02-12-08

De spanning stijgt

Heb gisteravond mijn bloed laten trekken, en wonder boven wonder het lukte deze keer eens van de eerste keer.  Nu is het bang afwachten voor de uitslag, ik weet dat niemand me daarmee kan helpen, dat ik er alleen doormoet, maar toch, jullie steun maakt het toch allemaal een beetje gemakkelijker voor mij, bedankt !!!

Mijn kinisiste heeft deze week haar handen meer dan vol met me, mijn spieren zijn enorm gespannen, heb veel steun en troost aan haar, is echt mijn klankbord, ze begrijpt me al met 1 woord, doet zo goed !!!

Morgennamiddag heb ik de uitslag van mijn bloed, duimen jullie mee, het moet gewoon goed zijn.  Morgenavond mag ik nu eindelijk naar de psychologe, als ze tenminste niet afbelt, want dan ga ik gillen.  Ik heb me 3 weken achter elkaar laten opstaan, heb het nodig en dan voor Nieuwjaar nog 1 keer, dan heb ik 6 sessies gehad, en na nieuwjaar heb ik terug recht op 6 sessies.

Donderdag word ik dan bij de oncoloog verwacht, ik mag waarschijnlijk veranderen van hormonen, een spannende week voor mij.

Ik probeer me zoveel mogelijk bezig te houden en afleiding te zoeken, maar nu met dat donker weer is dat wel moeilijk, heb nu geen zin om te wandelen, en hier binnen loop ik soms tegen de muren op, ik verveel me soms ook en dan begin ik te piekeren.

Ik wil jullie bedanken voor jullie steun tot hiertoe, ben al een tijdje niet meer op blogbezoek geweest en toch komen jullie me altijd bezoeken, nu ben ik weer volop bezig om jullie blogjes bij te lezen.

18:48 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

ik duoim voor je mee
fijne avond
groetjes
ingrid

Gepost door: ingrid | 02-12-08

Hopelijk is alles in orde .
We duimen !!!!!
Dikke knuffel van ons allemaal .

Gepost door: Roef en Oika | 02-12-08

ook wij duimen voor je,

Gepost door: katy | 02-12-08

Sabinneke, Toi toi toi...Ik duim voor jou ! Dikke knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 02-12-08

toi toi toi hallo Sabinneke,

Ik hoop mee voor jou dat de bloedwaarde goed zijn !!! Dat je naar je psyhologe kan gaan !! En dat ge uw hartje eens goed kan luchten !
groetjes Bengels ik denk aan je !!!

Gepost door: Bengels | 03-12-08

Lieve Sabine ik duim mee voor jou! ik ben ook al lang niet meer hier geweest, sorry, het ging me ook niet goed af de laatste tijd, heb moeten breken met iemand voor mijn eigen bestwil en toch doet dat pijn hé. Ik wens jou het allerbeste en net zoals jij dicht bij mij bent ben ik dicht bij jou!

dikke warme knuffel!
Claudine

Gepost door: Claudine | 03-12-08

Wij duimen hier alvast héél hardvoor je mee !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 03-12-08

Heykes lieve soulsister Ik heb je net proberen bellen maar misschien was je wel om de uitslag van je bloed. Heb Melissa aan de telefoon gehad en die zei dat je niet zo lang ging wegzijn!
Weet dat ik er altijd voor je ben hé. Ook al is het even wat stiller...mijn gedachten zijn nog zoveel bij mijn mama, maar dat wil niet zeggen dat ik jou niet steun. Ik denk heel veel aan jou en hoop dat alles goed verloopt morgen. Vandaag naar de psychologe...dat zul je ook wel kunnen gebruiken na al die tijd. En ja, aan je kinesiste heb je ook heel veel hé!
In gedachten ben ik stil bij je, en op tijd en stond spring ik op je schouder om je de nodige kracht te geven!
Liefs

Gepost door: Veerle | 03-12-08

mijn kaarsje brandt al gans de dag voor jou..

Gepost door: Annick | 03-12-08

je krijgt van mij alvast twee heel dikke duimen. Wedden dat de uitslag van je bloed goed gaat zijn. En straks duim ik nog zo dat je eindelijk nog eens bij de psychologe mag langsgaan

Groetjes

Merel

Gepost door: merel | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.