27-11-08

Ik baal enorm !!!

Ik zou vandaag normaal terug naar die psychologe gaan, ik keek er al dagen enorm naar uit, ik voel me vandaag ook zo slecht, gisteravond is dat opgejaagd gevoel weer begonnen bij mij, ik dacht net : wat gaat dat gesprek vanavond me goed doen.

Eventjes erna belde de psychologe me op, mijn afspraak is nu verzet naar volgende week woensdag, heb inwendig enorm gevloekt.  Maar ze kon er niet aan doen zei ze, ze zat met privezaken.  Ze is op vakantie geweest en daar is ze bestolen, al haar papieren kwijt en zo en daarmee heeft ze vandaag al haar afspraken moeten annuleren, ze excuseerde zich uitgebreid. 

Nu mag ik volgende week gaan, pfffffffff nog een week wachten, heb het gevoel dat ik dat niet ga trekken, ik denk dat er nog vele traantjes gaan vloeien vooraleer het zover is.  Moet volgende week ook op controle !!!

Ik heb me nu 3 weken achter elkaar afspraken opstaan, als ik ga wachten tot volgende week, dan is er misschien weer 14 dagen tussen vooraleer ik terug mag gaan.  Jij denkt dat dat nodig is vroeg ze, ik zei ja, ik zei tegen haar dat ik me nog slechter voelde dan de eerste keer dat ik bij haar ben geweest.  Dat is niet zo goed hé zei ze.

Pffffffffffffff ik weet niet wat dat is met me, hangt dat weer er ook voor iets tussen, die controle volgende week, heb het echt erg nu, heb nergens zin in, ik kan me ook niet verheugen op de feestdagen, het zegt me niets dit jaar.  Amai wat duurt deze ellende toch lang

Ook mijn bloesemdruppels doen niets af, maar dat komt volgens mijn kinisiste door die nolvadex, dat is zo dominant zegt ze, volgens mij breekt die nolvadex héél véél af, ik ga die bloesems wel uitnemen.

Heb ook veel last van spierpijnen en pijn aan mijn arm, dus 3 keer per week naar de kinisist.

Ben blij dat ik het hier van me af kan schrijven, had ik echt eventjes nodig.

16:25 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

23-11-08

update

Er zijn er verschillende die achter me vragen vandaar deze update.  In de week ging het redelijk goed met me, 4 dagen na mekaar, dacht echt nu ben ik erdoor !!!

Maar vrijdagavond kreeg ik opeens een héél opgejaagd gevoel, waar het vandaan kwam weet ik niet, op 5 minuten tijd voelde ik me rotslecht.  Heb nu alweer 3 dagen aan een stuk, pffffffffffff hoop dat het morgen weer beter is, heb vandaag de hele dag in mijn pyama rondgelopen, had de puf en de energie niet om me aan te doen, ook de zin niet, want heb nergens zin in nu !!!

Gelukkig, eindelijk kan ik deze week donderdag weer naar de psychologe, ze is 3 weken op vakantie geweest, dus is het een maand geleden dat ik ze nog gesproken heb, veel te lang, ben echt weer toe aan een gesprek, het duurt me allemaal zo lang, maar het zal waarschijnlijk zijne tijd nodig hebben.

Bedankt nogmaals voor jullie steun hier en sorry dat ik nog altijd niet op blogronde kan komen, ik wens iedereen hier een fijne week toe

21:37 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

18-11-08

Gelukkige verjaardag

Vandaag is het feest !!! Mijn ma is 80 jaar geworden vandaag, ook langs deze weg wil ik haar een hele fijne verjaardag toewensen, en nog vele jaartjes erbij :

de jarige met kader

 

koffieklets met kader

 

Moeke en maikel met kader

 

hmm lekker met kader

 

schol met kader

 

melissa en moeke met kader

 

moeke en ik met kader

 

Lang leve mijn lief moeke, ze is altijd een grote steun voor me geweest en nu nog !!!

16:45 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |