27-11-08

Ik baal enorm !!!

Ik zou vandaag normaal terug naar die psychologe gaan, ik keek er al dagen enorm naar uit, ik voel me vandaag ook zo slecht, gisteravond is dat opgejaagd gevoel weer begonnen bij mij, ik dacht net : wat gaat dat gesprek vanavond me goed doen.

Eventjes erna belde de psychologe me op, mijn afspraak is nu verzet naar volgende week woensdag, heb inwendig enorm gevloekt.  Maar ze kon er niet aan doen zei ze, ze zat met privezaken.  Ze is op vakantie geweest en daar is ze bestolen, al haar papieren kwijt en zo en daarmee heeft ze vandaag al haar afspraken moeten annuleren, ze excuseerde zich uitgebreid. 

Nu mag ik volgende week gaan, pfffffffff nog een week wachten, heb het gevoel dat ik dat niet ga trekken, ik denk dat er nog vele traantjes gaan vloeien vooraleer het zover is.  Moet volgende week ook op controle !!!

Ik heb me nu 3 weken achter elkaar afspraken opstaan, als ik ga wachten tot volgende week, dan is er misschien weer 14 dagen tussen vooraleer ik terug mag gaan.  Jij denkt dat dat nodig is vroeg ze, ik zei ja, ik zei tegen haar dat ik me nog slechter voelde dan de eerste keer dat ik bij haar ben geweest.  Dat is niet zo goed hé zei ze.

Pffffffffffffff ik weet niet wat dat is met me, hangt dat weer er ook voor iets tussen, die controle volgende week, heb het echt erg nu, heb nergens zin in, ik kan me ook niet verheugen op de feestdagen, het zegt me niets dit jaar.  Amai wat duurt deze ellende toch lang

Ook mijn bloesemdruppels doen niets af, maar dat komt volgens mijn kinisiste door die nolvadex, dat is zo dominant zegt ze, volgens mij breekt die nolvadex héél véél af, ik ga die bloesems wel uitnemen.

Heb ook veel last van spierpijnen en pijn aan mijn arm, dus 3 keer per week naar de kinisist.

Ben blij dat ik het hier van me af kan schrijven, had ik echt eventjes nodig.

16:25 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hey Sabine
Ik hoop met je dat de zon rap terug in 't land is!
Evy - Een lotgenootje

Gepost door: Evy Meisman | 28-11-08

Dag Sabine,

Eventjes niet meer op je blog geweest...en vind het dan ook jammer te lezen dat je het moeilijk hebt!

Een lieve knuffel
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 28-11-08

... Echt wel hard, dat net nu die afspraak niet kan doorgaan ... heel veel sterkte!

Gepost door: flupque | 28-11-08

HALLO SABINE IK KOM LANGS MET DE LATE, MAAR HET SLAAT ECHT TEGEN HE VOOR JE!!!!!MAAR IS ER NIKS....EEN KLEIN SPRANKELTJE HOOP DAT JE WEER MOED KAN INPOMPEN???IK WENS JE HET BESTE.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 28-11-08

Dag Soulsister Ik denk dat je gisteren nog een mindere dag hebt meegemaakt. Ik heb je nog gebeld maar je was niet thuis en daarna heb ik je niet meer gehoord. Kruip aub niet in je schelp want dat is zeker geen oplossing en weet dat ik altijd voor je klaar sta...je kan altijd met me praten op de één of andere manier! Niet vergeten hé?
Warme omarming en een dikke knuffel!
Liefs

Gepost door: Veerle | 29-11-08

dan moet je het zeker van je afschrijven
je moet een uitlaatklep hebben he

veel sterkte

Gepost door: witch | 29-11-08

tis goed dat je het hier van je af kunt schrijven. Ik hoop maar dat het snel woensdag is voor je maar nog meer hoop ik dat je nu al beter voelt.

Gepost door: Anita | 29-11-08

Hallo Sabine, het is een tijdje geleden dat ik hier geweest ben, gewoon omdat het me ook niet echt goed gaat. Ik vind op 't ogenblik geen woorden om mijn gevoelens te beschrijven en dat vreet...
Daarom meisje, schrijf maar zoveel en wat je wilt, het doet goed het gewoonweg van je weg te schrijven. Kop op er komen beter dagen.... laat eerst die winter en die feestdagen maar doorgaan. Tracht nog te genieten van een fijne zondagnamiddag.

Gepost door: anita-angèle | 30-11-08

Misschien voel je je zo slecht, zoals je al zelf zei, omdat de dag van de controle dichterbij komt. Het geeft meer druk, het maakt je misschien angstig voor de uitslag.
Kop op meid, je slaat je er wel weer door !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.