07-11-08

Herbronningsdag !!!

Ik ben momenteel nog zalig aan het nagenieten.  Ben gisteren samen met Jaak naar een beautyfarm geweest : geen sauna of bubbelbad alleen maar zalige massage's, gelijk ik me de laatste tijd voelde had ik dit hard nodig en heeft me ook zoveel deugd gedaan !!!

Om half 11 komen we daar aan, we worden ontvangen met hapjes, kaviaar en drank.  Dan mag ik meegaan met de vrouw en Jaak met de man, hij begint met die heerlijke hotstonemassage, dat is met hete stenen van 45 graden op je rug.  Ik krijg een heerlijke voetverzorging, eerst doet ze pedicure, maar daar ik zo gemakkelijke  voeten heb duurt dat niet zolang.  Daarna krijg ik een uitgebreide massage aan de voeten, op de achtergrond klinkt een rustig muziekje, het is hier niet moeilijk om te ontspannen, een 40 minuten is ze aan mijn voeten bezig.

Na deze behandeling hebben we een pauze van 10 minuten, we worden weer verwend met drank en hapjes.  Dan word ik meegenomen voor een heerlijke gezichts- en decolletéverzorging, Jaak krijgt nu een corrigerende rimpelbehandeling.  Eerst krijg ik een parafinnebehandeling aan mijn handen, dan krijg ik van die warme handschoentjes aan zodat mijn handen kunnen rusten, dan begint ze aan mijn gezicht. Ik zit in een voorverwarmde stoel, met op de achtergrond weer rustige muziek. Ze smeert me in met allerlei crémes, dan epileert ze mijn wenkbrauwen en verwijdert ze alle meeëters en op mijn ooglid heb ik een gele gerstekorrel, word ook verwijderd, dat is even niet plezant.  Maar wordt naderhand goed gemaakt door heerlijke massage, tussendoor krijg ik een héle hete handdoek op mijn gezicht, en dan begint ze weer te smeren, zelfs mijn schouders worden mee gemasseerd, op het laatste brengt ze een masker aan, alles duurt 45 minuten.  Ik kom daar héél ontspannen buiten.

Eventjes genieten we weer van een pauze en van de hapjes.  Ik verheug me al op de hotstone massage. 

Nu mag Jaak met de vrouw mee en ik met de man, op een héél gemakkelijke tafel mag ik liggen, hij vraagt of ik goed lig, maar ik hoef me niet te herleggen zo gemakkelijk ligt deze tafel.  Hij begint eerst met die hete stenen over mijn benen te masseren.  Zoiets zaligs heb ik nog nooit meegemaakt, mijn ogen vallen vanzelf toe, ik geniet volop. 
Ik geniet nog het meeste als hij aan mijn rug begint, ik voel mijn spierpijnen zo verminderen, ik begin bijna te spinnen als een kat haha !!!  Ik lig ook bijna te kreunen zo goed doet het, duurt ook weer 45 minuten.  Dit is zo zalig voor mijn spierpijnen. 

Als allerlaatste behandeling krijg ik een rimpelcorrigerende behandeling.  Met een laser gaat hij over mijn rimpels en lijntjes in mijn gezicht, en ook onder mijn ogen, ook dat werkt enorm ontspannend, duurt 40 minuten.

Dan mogen we ons aankleden en krijgen we nog een leuke babbel, ze willen uiteraard weten hoe het is geweest.  Jaak zegt : voor mij mag je van voor of aan beginnen, hij vond het ook heerlijk en heeft genoten.  Ik zit gelijk een poesje op mijn stoel te spinnen en na te genieten.  Ik zeg dat het zalig is voor mijn spierpijnen. We leggen een afspraak vast voor volgende maand : maar alleen dan voor Jaak die rimpelcorrigerende behandeling en voor mij nog eens die hotstonemassage.

We krijgen nog een geschenkje en huidadvies mee naar huis en dan kunnen we naar huis.  Als ik buiten kom loop ik dromerig naar de auto.  Ik voel me zo relaxed, zo ontspannen, ik loop precies op wolkjes.  En het zaligste is, mijn spierpijn is weg.  Ik voel mijn huid tintelen van de vele massages, ik voel me precies 10 jaar jonger.

's avonds genieten Jaak en ik nog na, ik kan het echt iedereen aanraden.  Voor mij heeft het mentaal een enorme boost gegeven, zat er weer echt door deze week omdat ik zo ontzettende spierpijn had, had dit echt nodig.  Mijn batterijen waren leeg, en nu ben ik weer helemaal opgeladen, heb een enorme energiestoot gekregen.  Komt mijn verwerkingsproces alleen maar ten goede.

Voor mij was het echt of ik aan het herbronnen was, ik voel me zoveel beter in mijn vel nu.  Ik wens jullie allemaal een zalig weekend toe, dat van mij kan al niet meer stuk !!!

08:19 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Hey Fijn om te lezen dat je van je massage hebt genoten. Ik wens jullie nog een fijn weekend.

Gepost door: martin | 07-11-08

klinkt goed he

Gepost door: witch | 07-11-08

Zalig !! goedemiddag Sabine,

Wat fijn te lezen dat jij en Jaak er zo van genoten hebben !!!
Ik wens jullie nog een aangename vrijdag
Lieve groeten An

Gepost door: An | 07-11-08

leuk dat jullie ervan genoten hebben...

Gepost door: Annick | 07-11-08

HI HI ons vrouwtje doet dat ook zo graag naar een beautyfarm gaan .
Doeiiiiiiiii Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 07-11-08

Goed dat je batterijen terug opgeladen zijn!
Enne amuseer je morgen met de bijeenkomst hé!

Liefs
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 07-11-08

ik ben best wel een beetje jaloers op jouw en jaak, lijkt me echt heerlijk zo'n dag.
maar je had het zo hard nodig, dus ik ben heel blij voor jou, dat het jullie zo goed heeft gedaan.
grt Monique

Gepost door: Monique Bogers | 07-11-08

:-) dat heeft duidelijk deugd gedaan!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 07-11-08

oh, dat klinkt echt heel zalig.
Kun je me aan het adresje helpen???

Gepost door: Anita | 08-11-08

GOEIE AVOND SABINE NOG ALTIJD AAN HET NAGENIETEN????K'ZIE NOG NIKS OP JE BLOG. MAAR JE KAN ER ALLEN MAAR DEUGD VAN GEHAD HEBBEN, EN ALS DAT JE HELPT BIJ JE PIJNEN MOE JE DA ZEKER NOG DOEN. EEN FIJNE AVOND NOG.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 08-11-08

Zondag Goede avond Sabine,

Ik kom je nog een aangename zondagavond wensen
Lieve groeten An

Gepost door: An | 09-11-08

nog lekker aan het genieten na die verwenningsdag??
fijne avond,
groetjes

Gepost door: Anita | 09-11-08

De commentaren zijn gesloten.