19-10-08

bachbloesems

Ben zaterdag een dagje naar Hasselt geweest met mijn dochter.  Heb niets laten merken aan haar, maar moest me echt forceren om vrolijk te zijn.  Het ging me totaal niet in de voormiddag, kon me niet ontspannen, in de namiddag werd ik gelukkig iets rustiger.

Tegen 3 uur ben ik naar die winkel gegaan met de bachbloesems.  Een uur ben ik daar binnen geweest.  Ik vertelde eerst mijn verhaal.  Van mijn hormonentherapie had ik niets verteld, hij bekeek me aandachtig en zei : jij bent nog met een behandeling bezig, je neemt medicijnen, ik zei : ja.  Ik zie en ik voel dat zei hij, jij zit gewoon vol stress, ook voor een stuk veroorzaakt door die medicijnen.  Het zou me ook niet verwonderen dat jij doodmoe bent.  Ik keek hem verbaasd aan, hoe wist hij dat allemaal.

Hij gaf me verschillende potjes met bachbloesems, die moest ik in mijn linkerhand houden en tegen me aan houden, ogen toe, ontspannen, en dan moest ik na een tijdje zeggen of ik me beter en lichter voelde, maar ik voelde totaal niets, bij sommige voelde ik me nog ellendiger worden.  Hij zei dat ik een enorm zwaar gevoel rond mijn hart had. 

Hij gaf me een potje met een straffere bachbloesem, terug ogen dicht en ontspannen.  En raar, héél raar, ik voelde me lichter worden, ben blij dat je toch nog reageerd zei hij, want door die hormoontherapie reageer je op veel dingen niet meer.

3 soorten bachbloesems moet ik nu innemen.  Normaal moest ik nog vanalles anders innemen, hij had daar verschillende potjes met een soort van vitaminen.  Hij zette er 3 op de toonbank, diende voor mijn vermoeidheid, 2 voor te ontgiften en dan nog 2 voor mijn spierpijnen.  Ik moest die allemaal in mijn linkerhand houden, weer ogen toe .  Toen zei hij : nu ga je ofwel naar voren vallen ofwel naar achter, ik moest even glimlachen, ik dacht : ja dat zal wel !!!  Maar het rare was, ik viel naar achter, ik kon dat niet tegenhouden.  Hij heeft al die potjes teruggezet, dat ik naar achter viel wou zeggen dat ik er nog niet aan toe was om dat allemaal in te nemen.  Ik zei ook : ik neem al zoveel vitaminen en dan dat er nog allemaal bij, is wel veel hé.

Nu moet ik met die 3 potjes bachbloesems gaan beginnen, en als dat goed helpt kwam ik wel vanzelf bijhalen zei hij.  Kan zijn, ik moet het toch eerst proberen, ik weet niet goed wat ik er van moet geloven, ben niet thuis in de homeopathie, ik wil het proberen, ik sta er open voor, neem liever zoiets dan pillen.  We zullen wel zien of het werkt !!!

Mijn dochter stond héél verbaasd in de winkel te kijken, ze vond dat die man enorm zaagde maar ze moest ook toegeven dat hij op veel punten gelijk had.  Ze vond het een beetje griezelig.  Ik vroeg bv : hoeveel druppeltjes moet ik nemen.  Wacht even zei hij, hij hield het potje tegen zijn hart en zei toen : 4 druppels.

Toen we terug buiten stonden zei mijn dochter : Ik voel me net als in een Harry Potter film.

Woensdag 8 dagen moet ik terug naar de psycholoog, dan zouden die druppels al moeten helpen, ik ben echt benieuwd, voel me nog niet echt beter, vooral 's morgens voel ik me héél ellendig.  Die man zei ook dat ik nog een héél lange weg had te gaan, ik was mijn eigen kwijt zei hij, je moet terug je eigen ik terugvinden.

Heb enorme hoofdpijn vandaag, zijn die druppels aan het werken, ik weet het niet, heb ook al een hele week enorme spierpijn in mijne nek, die zit compleet vast, de kinisist heeft er 3 keer aan gewerkt deze week, mijne arm heeft ze overgeslagen, het is beter maar nog niet veel, gelukkig kan ik morgen weer terug gaan. 

13:13 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

Commentaren

't Lijkt wel tovenarij, ik sta er een beetje ongelovig tegenover. Maar als het helpt, waarom niet !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 19-10-08

weer bijgelezen... heb net je vorige blogje gelezen en dit ook natuurlijk! fijn dat het klikt met de psychologe, de moeilijkste stap heb je al gezet! en de bachbloesems kunnen je proces alleen maar ondersteunen...

ben zelf net terug van een herbronningsweek, durf je die ook van harte aanbevelen... het is best zwaar maar je hebt er veel aan! er worden in de nabije toekomst nog 2 weken georganiseerd, bekijk het eens (zie mijn blogje) en bespreek het eens met je psychologe, het zou kunnen dat het nog wat te vroeg is nu voor jou.. maar hou het zeker in je achterhoofd!
sterkte verder
tricky

Gepost door: tricky | 19-10-08

Goeie morgen Sousister Homeopathie kan wel helpen hoor, maar je moet er wel in geloven en het de kans geven.
Dat helpt niet op één dagje!
Vandaag zal het wel terug een zware dag zijn. Gaan werken en dan naar de kiné...maar donderdag sta ik aan je deur en dat zal ook wel plezant worden...lekker bijpraten...ontspannen...ik zie het echt al zitten.
Ik wens je voor vandaag toch een heel fijne maandag toe!
Liefs en een beredikke knuffel!

Gepost door: Veerle | 20-10-08

Ik denk dat het eerst even zijn tijd moet hebben eer het begint te werken...

Gepost door: Annick | 20-10-08

Ik denk dat het wel eventjes zijn tijd moet hebben voor het werkt...nog een fijne dag

Gepost door: Yolanda | 20-10-08

ik zelf heb geen ervaring met homeopathie, maar er zijn er bij waar het echt wel helpt/ Doorgaan is de boodschap, dan voel je het vanzelf.
Succes met de therapie
fijne avond en groetjes

Gepost door: Anita | 20-10-08

hoop dat het helpt

Gepost door: witch | 20-10-08

*** Heel fijne maandag
Groetjes

Gepost door: illness | 20-10-08

Hoop ... ... dat het helpt!

wens je een rustige week toe ...

Groetjes

Gepost door: GI Sanne | 20-10-08

gewoon doen !! Hallo Sabine,
ik zou zeggen ga ervoor meid !!! gewoon doen waar gij u zelf goed mee voelt !!! wat andere ook zeggen ! Ik wens je in elk geval heel veel succes met die bloesems !
Lieve groeten An

Gepost door: An | 21-10-08

DAG SABINE VLUG NE GOEIE DAG KOMEN ZEGGEN, IK MOET NOG VEEL BIJLEZEN OP DE BLOGS, MAAR IK BEN ER. EEN FIJNE DAG VERDER EN HET GA JE GOED.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 21-10-08

hallo sabine wens u een hele fijne dag en hou de moed erin he,vele ***zonnestraaltjes***

Gepost door: Zonneschijntje | 21-10-08

voel je al verschil???

Gepost door: Anita | 22-10-08

merk je al iets ? Goede morgen Sabine,
Merk je al enig verschil ??

Ik wens je nog een aangename woensdag
Lieve groeten An

Gepost door: An | 22-10-08

HOY SABINE GAAT HET AL WA BETER MET JE????BLIJVEN HOPEN MEID ER KOMT VOOR JOU OOK WEL EENS EEN DAG DAT ALLES BETER ZAL GAAN. JE MOET ERIN BLIJVEN GELOVEN. FIJNE WOENSDAG

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 22-10-08

Lieve Sabine, eerst en voorla bedankt voor je lieve woorden en je felicitaties i.v.m. mijn oma worden.

Wat die bachbloesems betreft? Ik heb er ook genomen. Ik geloof daar zéér sterk in. En die man? Geloof hem maar! Ik kan er van meespreken. Vertrouw hem. Ik ben vorig jaar mijn moeder en mijn broer verloren en mijn man is weggegaan. Dit allemaal in een half jaar tijd. Ik zat er compleet door. Een vrouw én haar bachbloesems hebben me erdoorheen geholpen. En om je nog iets te zeggen: ik had reuma. Dankzij die vrouw én haar bachbloesems ben ik van mijn reuma af. Vele mensen staan wantrouwig tegen dit allemaal. Maar geloof me. Het werk! Vertrouw op hem én op de bachbloesems! Veel sterkte en succes!

Gepost door: Fleur | 22-10-08

ik ben ooit ook gestart bij een klassien homeophaat en dan zou het ook erger worden, maar ik ben daar amper gestart want toen was er al een lever beschikbaar....
Maar hopelijk zijn die nare dagen snel voorbij, want slechter worden is niks waard hé...

Gepost door: Anita | 22-10-08

HOYKES SABINE EVEN BIJ JE BINNEN WIPPEN OM NE GOEIE DAG TE ZEGGEN.HOU JE GOED. LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 23-10-08

Hallo Sabine via het blog van Veerle ben ik bij jou terecht gekomen. Maak er samen een gezellige dag van. Lieve groetjes, Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 23-10-08

Bachbloesems Dag Sabine heb net je artikel gelezen over bachbloesems ik zie dat het reeds dateerd van 2008 hopelijk heb je er goede resultaten mee gehad ik was eigenlijk ook juist op zoek naar bachbloesems en hun helende werking als het mogelijk zou zijn zou ik graag het adres krijgen van die man die je geholpen heeft.

Groejes.

Gepost door: Romail | 28-02-10

De commentaren zijn gesloten.