02-10-08

Baaldag !!!

alsdezee
Ik heb vandaag een enorme baaldag, ben al 4 dagen hondsmoe, ik weet niet wat ik heb, ik geraak niet vooruit, ik sleep me vooruit, ben zooooooo moe, ik slaap 's nachts wel slecht, maar dat heb ik al sinds ik die hormonen inneem , en ik haal dat in overdag, slaap elke dag een uur tot anderhalf uur, maar nu de laatste dagen kom ik daar zelf niet meer mee toe, heb vandaag wel 3 uren geslapen en ik ben nog zo moe, al mijn alarmbellen gaan weer aan, ik heb weer enorm schrik, ben nochtans pas op controle geweest, maar ik kan er niets aan doen

Heb vanmorgen voor mijn armkous gebeld en ja ik mag het gaan halen.  Ben naar Hasselt gereden, ik mag het eerst aanpassen, amai wat is dat strak en warm rond mijn arm, wat gaat dat geven in de zomer.  Ik vraag al lachend : hebben ze dat niet in flashy kleuren, knalgeel of oranje of zo.  Ze kijkt me eerst verbazend aan en begint dan te lachen.  Nee zegt ze, ik heb de bruine kleur, er is ook nog zwart, ah bah jakkes zeg ik, zwart toch niet, kan het nog triestiger.  Ze kijkt me héél verwonderd aan, haha ik heb mijne naam weer gemaakt daar.

Als ik naar huis rijd overvalt me ineens een héél triestig gevoel, voel me ineens héél down.  En als ik die kous langs mij zien liggen, pffffffffffff, daar word ik ook niet vrolijker van.  Ik weet het is voor mijn eigen goed, maar ik word zo ineens met de neus op de feiten gedrukt.  Heb weinig last van mijne arm, elke dag een beetje pijn meer niet, ik doe er ook best veel mee, heb niet de indruk dat ik minder kan met die arm, ik sta er eigenlijk ook weinig bij stil dat ik links al mijn klieren kwijt ben.  Nu met die kous ga ik daar voortdurend aan herinnerd worden en dat deprimeert me enorm.

Ik hoop dat die vermoeidheid snel wat betert, als het volgende week niet beter is ga ik naar de dokter, ik hoop echt niet dat er iets scheelt, wat ben ik toch rap bang, zal dat ooit over gaan !!!  Maar de angst om te hervallen is zo onwezenlijk groot, ik kan dat niet omschrijven.  Ik denk dat ik het niet zou aankunnen moest ik hervallen.  Ik zeg altijd tegen mezelf : het mag gewoon niet terugkomen, mijn kinderen zijn nog te jong, wil nog zoveel doen in mijn leven.

Het doet me goed dat ik dat hier weer kan vertellen, het schrijven lucht me een beetje op, ik ga nog wat rusten en ik hoop dat die donkere wolken boven mijn hoofd weer rap zullen weg zijn !!!

deluchtin

 

 

16:13 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

goeie avond HEY SABINE. IK KAN DE GERUST GELOVEN DAT JE MET SCHRIK ZIT, MAAR HET ZAL TOCH WEL EEN KEER MEEVALLEN VOOR JOU.DIE ARMKOUS ZOU IK GEWOON DRAGEN, HET IS VOOR JE GOED, EN DA ZAL JE RAP GEWOON WORDEN. PIEKER NIE TEVEEL....EN DENK....ER ZIJN ZOVEEL ANDEREN DIE SLECHTZER ZIJN OF IK. GEEF DE MOED NIE OP MEID.K'HOOR JE AL DENKEN...DIE HEEFT GOE ZEGGEN....MAAR IK SPREEK UIT M'N HART.

LIVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 02-10-08

Sabine...goede avond bedankt voor uw bezoek...en jij hebt ook een mooie blog ! En namens Pepinette hartelijk dank voor uw gelukwensen en alvast vele kabouterknuffels terug ! Nog een tip...uw adres op de reactie klopt niet...moet zijn hhtp://ladyzonnestraal.skynetblogs.be en dan gaat ge meer reacties krijgen ! Zelfs gewoon beginnen met ladyzo....is genoeg ! En ik zal meteen een link voor u plaatsen ! veel succes ...fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 02-10-08

Hopelijk is die vermoeidheid vlug voorbij .
Positief denken !!!!
Knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 02-10-08

Ik stuur je van hieruit een hele dikke knuffel ! De moed niet opgeven !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 02-10-08

is ook niet makkelijk he
begrijp goed dat je bang bent
misschien toch naar je dokter dat je gerust bent he
schrijf het goed van je af

veel sterkte

Gepost door: witch | 02-10-08

... Ik hoop dat je vermoeidheid snel overgaat. Misschien wat extra vitamientjes? En anders inderdaad snel naar de dokter voor goed nieuws om dat gepieker te doen stoppen!

Gepost door: flupque | 02-10-08

Hallo sabine, misschien gewoon een beetje najaarsmoeheid ? Ik hoop dat je je vlug weer beter voelt. Ik kom je nog een gezellige donderdagavond toewensen. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 02-10-08

Het weer .... van de voorbije dagen werkt nu ook niet bepaald opvrolijkend. En die dipjes ... dat moet kunnen he Sabine. Het is immers allemaal niet niets wat je meemaakte. Alles moet z'n plaatsje krijgen. Ik wens je veel sterkte toe.

Lieve knuff

Gepost door: anneke | 03-10-08

Goeie morgen lieve Soulsister Ik kan me best voorstellen dat alles zo deprimerend is en voor mij is het gemakkelijk gezegd: denk niet meteen het ergste maar ik kan me zo goed voorstellen dat je met enorme schrik zit.
En 's nachts niet slapen doet er ook geen goed aan!
Ik hoop en bid voor je dat alles toch zo vlug mogelijk goed komt! Je weet me te vinden hé!
Liefs en een hele dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 03-10-08

Eerlijk... ik doe die armkous ook niet veel aan... vindt dat zo ambetant... en als ik ze 's morgens aandoe, begint tegen de middag mijn hand en vingers te tintelen.. hier zijn het saaie kleuren, maar in Nederland kun je met kleurtjes krijgen..; kijk een naar deze site : http://www.hexsleeves.nl/

Gepost door: Annick | 03-10-08

Sabine, Misschien is die vermoeidheid heel snel voorbij.
Ik zou zeggen de moed niet opgeven.
Nog een prettige vrijdag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 03-10-08

Een goede nachtrust ... ... hopelijk komt die er vannacht aan voor je!

Knufs

Gepost door: GI Sanne | 03-10-08

Hallo Lieve Sabine Het gaat nu gelukkig wat beter met je vandaag heb ik ergens gelezen,maar heel herkenbaar wat je schrijft
Dikke vriendinnknuffel voor je

Gepost door: viviane | 03-10-08

HEY SABINE HOE IS'T MET JE??? WAT BETER OF GISTEREN?? GOED UITRUSTEN MEID.NIE OPGEVEN. MORGEN ZAL IK WAARSCHIJLIJK NIE OP M'N BLOG KOMEN, HET WORDT EEN DRUKKE DAG. ER IS FAMILIEFEEST IN T'RUSTHUIS, EN IK MOET ER GAAN HELPEN ,MIJN TAAK VOOR MORGEN IS HET BUFFET.K'ZAL IK WEL HIER EN DAAR EEN BROKSKE IN MIJNE MOND KUNNEN STOPPEN ZEKER.IK WENS JE ALVAST EEN GOED W.E. VELE GRTJS. VOOR JULLIE EN HOPELIJK TOT ZONDAG.

LIEVE GRTJS. EN EEN DIKKE KNUFFEL ANNY

Gepost door: anny | 03-10-08

Lieve Sunshine Voor we vertrekken om mosselen te gaan eten met de familie van Mike, kom ik je toch nog een heel fijn weekend wensen.
Hier steekt het zonnetje uit al is het wel fris!
Ik hoop echt dat je je al iets beter voelt!
Liefs en een zachte knuffel

Gepost door: Veerle | 04-10-08

sinds vorige week ook weer axtra vitamientjes...met de winter voor de deur kunnen we die echt wel gebruiken...Ik ben via het borstcentrum van het VJZ bij de psychologe terecht gekomen...hoeveel dat me dat kost?! Vorig jaar was het alvast gratis(maar toen ben ik maar 3 keer of zo geweest) Nu ik elke week ga, weet ik niet of ik er iets voor moet betalen...Via VLK en/of stichting kun je wel cheques krijgen...vraag het eens aan Tricky...zij is therapeute en heeft bij de stichting een opleiding gevolgd...
Ik hoop echt dat het snel weer beter gaat met je...blijf niet bij de pakken zitten...

Liefs
Wenneke
p.s. Ik kruip weer omhoog ;-)

Gepost door: Wen | 04-10-08

Hallo Sabine... bedankt voor je reactie... nu weet ik dat ik niet alleen sta... zonder ook maar van 1 instantie iets te kunnen genieten. Eigenlijk erg, hé, 20 jaar heb ik gewerkt en afgedragen aan de staat... en nu dat ik niet meer werk is er niemand die iets voor mij kan doen... Uitleg : je had je werk maar niet moeten opzeggen... had ik geweten dat ik kanker ging krijgen, ik had het ook niet gedaan...

Gepost door: Annick | 04-10-08

Snel beter voelen !!! Hallo Sabine,

Ik hoop dat ge u snel weer beter voelt !!!
Nog een aangenaam weekend
Lieve groeten An

Gepost door: An | 04-10-08

ik hoop dat het ondertussen terug wat beter je gaat, iedereen heeft al eens een baaldag

Gepost door: merel | 04-10-08

Hey Sabine. Hoe gaat het ondertussen met jou? Ik hoop dat je ondertussen al een beetje beter bent. Ik wens je een fijne zondag.

Gepost door: martin | 05-10-08

Dag Sabine, je ziet het, hé... we hebben onze eigen ruiten ingeslagen door voor ons gezin te kiezen... zo gaat dat in deze maatschappij.. maar ik heb hoedanook geen spijt dat ik deze keuze gemaakt heb voor mijn dochter... vind het wel spijtig dat er zoveel geld uitgekeerd wordt aan jonge gasten die nog nooit gewerkt hebben, maar die toch stempelgeld krijgen en wij die toch verschillende jaren gewerkt hebben daar kunnen naar fluiten... maar ja, dat is België zeker ??

Gepost door: Annick | 05-10-08

hallo Sabine, bedankt hè, je weet wel waarom...
nog een fijne avond en morgen kom ik via je mail een babbeltje doen. Knuffel.

Gepost door: anita-angèle | 05-10-08

De commentaren zijn gesloten.