30-09-08

Melissa

Voor diegene die het hier nog niet weten, ik heb een dochter Melissa : 13 jaar en een zoon Maikel : 10 jaar :

moeder en dochter kopie

eventjes fletsen kopie

Ben gisteren namiddag enorm verschrokken, om kwart na 1 belden ze van Melissa haar school, of ik haar wou komen halen, ze was gevallen op een chocomelkflesje en voelde haar niet goed.  Ik wist niet wat ik me daarbij moest voorstellen, ben naar daar gesjeest, heb niet op mijn snelheid gelet, wou zo vlug mogelijk daar zijn.

Daar aangekomen liep ik naar binnen, ik verschrok toen ik haar zag, een dikke bult onder haar oog, en ze zag er maar witjes uit.  Ze zeiden dat ik het beste naar de dokter kon gaan, ik nam haar mee naar huis.

Onderweg vertelde ze me wat er gebeurd was, ze was aan het drinken, haar vriendin riep iets lachend op haar, zij begint ook te lachen, verslikt haar, ze had héél eventjes het gevoel of ze ging stikken, ze is toen met haar hoofd voorover gevallen op dat flesje, dat weet ze niet meer en ze is een minuutje buiten bewustzijn geweest.  Ze voelde haar wat slapjes en duizelig.

Thuisgekomen had ik naar de dokter gebeld, maar kon haar niet aan de lijn krijgen, ze zat pas vanaf 5 uur, om 5 uur terug gebeld, uitgelegd aan de dokter, en die zei dat ik het beste naar spoed kon gaan.  Toen kreeg ik pas tegoei schrik.  Ik naar spoed met haar, daar aangekomen kwam een héél vriendelijke dokter kijken, die vroeg of ze hoofdpijn had of moest overgeven, nee zei ze.  Dat vond ze al héél positief.  Ze hebben een foto van die bult gemaakt, maar die foto was gelukkig ook goed, ze is er met de schrik vanaf gekomen, GELUKKIG MAAR !!!

Ik moest ze wel de eerste 24 uur in het oog houden, ze mocht geen tv kijken die avond, geen gsm of pc, ook niet lezen of leren, dat vond ze natuurlijk fijn.  Vannacht heb ik haar om de 2 uur moeten wakker maken, vermoeiende nacht is dat geweest, maar ik ben dat gewend, anders ben ik ook om de 2 à 3 uren wakker, kan niet langer aan een stuk slapen, heb ik sinds ik die hormonen neem en in de overgang ben geraakt.

Vanmorgen voelde ze zich kiplekker, heb ze maar voor alle veiligheid naar de bushalte gebracht.  Ben zo blij dat het zo goed is afgelopen, was zo bang !!! Melissa haar vriendinnen lachten er vandaag mee, ze zeiden tegen de leerkrachten : Melissa heeft met een flesje gevochten haha !!! Vandaag kan ik er ook mee lachen maar gisteren ... !!!!


 

spreuk 13

 

spreuk 15


19:14 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

al goed dat het zo goed is afgelopen

zou ook bang zijn ze

prettige avond

Gepost door: witch | 30-09-08

Amai, dat zal wel schrikken geweest zijn. Ik heb zelf een dochter van 10 en ik kan me voorstellen hoe ongerust je moet geweest zijn. Gelukkig is alles weer in orde met haar.
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 30-09-08

Ik kan goed geloven dat je geschrokken bent, gelukkig viel het nog mee... ps: je mag zeker mijn gedichtje meenemen... alles wat ik erop zet, en je hebt het graag... neem maar mee.... hoe meer mensen er troost in vinden, hoe gelukkiger het mij maakt..

Gepost door: Annick | 30-09-08

:s Maandag was het hier van 't zelfde, mijn zoontje was in de kribbe van zijn stoeltje gevallen. Kapke in zijn kin.Ook spoed, twee hechtingskes 't arm manneke ... maar zelf was hij belange niet zo onder de indruk als wij lol! Hij zat direct terug in zijn speelhoekje!

Gepost door: flupque | 30-09-08

amai dat zal inderdaad even schrikken geweest zijn!!!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 30-09-08

Lieve Soulsister Ik ben zo blij dat alles goed is afgelopen...ik zat hier zelf met de schrik.
Voor hetzelfde geld kon het gans anders afgelopen zijn.
Veerle-met-griep wenst je nog een hele fijne woensdag toe en doe de groetjes aan Melissa en meneer Maikel! Hihi!
Liefs

Gepost door: Veerle | 01-10-08

Sabine, Al bij al is het goed afgelopen.
Is wel even schrikken hé.
Nog een fijne woensdagavond.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 01-10-08

Hallo Sabine Gelukkig is het goed afgelopen met Melissa, maar shrikken was het zeker ook voor haar
Wat een naar gevoel zal ze gehad hebben
een fijne avond voor je
dikke knuffel van je vriendin viviane

Gepost door: viviane | 01-10-08

goeie avond sabine JE ZOU VOOR MINDER GESCHROKKEN ZIJN ALS JE ZE JE OPBELLEN, VOORAL ANOP SCHOOL;. JE WEET DIRECT DAT ER IETS MIS IS.MAAR EEN DING BEGRIJP IK NIET...ALS MELISSA VAN HAAR ZELVEN IS GEWEEST, WAAROM HEEFT DE SCHOOL DAN GEEN DOKTER GEBELD?????GELUKKIG IS HET GOE AFGELOPEN, EN DAT ZE NU MAAR VOORZICHTIG IS EEN VOLGENDE KEER.!!!!

GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 01-10-08

Maar goed dat het goed is afgelopen, hé!

Rust jij nu maar uit van het vermoeiend nachtje!

Liefs
Wenneke

Gepost door: Wen | 01-10-08

Veel beterschap voor Mellisa Hallo Sabine,

Dat zal idd schrikken zijn geweest !!! Ik wens Mellisa heel veel beterschap
Lieve groeten An

Gepost door: An | 02-10-08

Dag lieve soulsister Ik kom je nog een heel fijne donderdag wensen en hoop dat je dipje vlug zal overgaan!
Neem in ieder geval voldoende rust! Ik ben dicht bij jou, dat weet je hé!
Dikke antidipknuffel!
Liefs

Gepost door: Veerle | 02-10-08

De commentaren zijn gesloten.