14-09-08

Het heeft geholpen

Jippieeeeeeeeeee alles is goed met mijn vriendin Viviane, sorry dat ik dit niet eerder meldde maar ik voelde me zelf niet zo goed : hevige rugpijn, ben ook over mijn grenzen gegaan donderdag.  Ik ga donderdags altijd steppen, donderdag was het juist een nieuwe reeks, het ging er vrij hevig aan toe, wat wil je, de lesgeefster was pas terug van vakantie en superhevig !!!

En natuurlijk wil ik dan niet onder doen, heb goed meegedaan, bijgevolg dat ik me naar huis moest slepen, ik was té moe, mijn lichaam heeft het mogen uitzweten, ik ben vrijdag en zaterdag de hele dag hondsmoe geweest en dan die rugpijn erbij maakte dat ik ook nog héél down werd, vandaag gaat het weer beter, maar die moeheid is nog niet volledig weg !!!  Vandaar dat ik hier niet eerder kon posten, had geen fut !!!

Maar het voornaamste is, dat alles weer goed is met mijn vriendin Viviane, ze was zo bang en achteraf zo blij en opgelucht.  Begin september ben ik geweest en ook bij mij was alles goed.  Nu gaan we dat natuurlijk beiden vieren dat ons bloed weer goed is, donderdag gaan we gezellig shoppen in Hasselt, ik kijk er echt naar uit, heb Viviane een tijdje niet meer gezien, we moeten echt eens bijpraten.

Gisteravond ben ik samen met lotgenoten gaan eten, ik heb revalidatie gevolgd in de virga jesse vorig jaar, en ons groepje komt nog altijd om de 2 maanden samen, er zijn er wel al afgevallen maar de meesten komen nog.  Nu hoorde ik gisteren wel vertellen dat de jongste van de groep, 32 jaar is ze, terug is hervallen.  Dat pakte ons enorm, we zaten op een gegeven moment allemaal met tranen in de ogen, we gaan haar een kaart sturen met al onze namen erop.  We hebben weer gezellig bij gebabbeld en iedereen zit zo wat met dezelfde klachten als ik, dankzij die nolvadex, ik heb het meeste last van mijne rug en kuiten momenteel, er zijn er bij die héél véél last hebben in de heupen en knieën.  Het stelt me een beetje gerust, ik ben niet de enige met zo spierpijnen,  in december schakel ik over waarschijnlijk naar de arimidex, maar die gaat meer op de botten werken, en de nolvadex op de spieren hoorde ik gisteren zeggen.  Dat belooft !!!

Morgen begin ik voorzichtig terug te werken , ben 2 maanden thuis geweest na mijn laatste operatie.  Aan de ene kant kijk ik er naar uit, maar van de andere kant ben ik wel bang dat ik het niet ga aankunnen.  Maar het zijn gelukkig maar 2 halve dagen van 3 uren dat ik werk.  Dus dat valt nog mee, meer kan ik niet aan, ik ga poetsen en dat is toch vrij belastend voor mijne arm.

We hebben zo weinig zon en licht gehad, ik heb daar echt moeite mee, het is 's avonds al zo vroeg donker, ik ben bang om die lange donkere winter in te gaan, ik word er sommige dagen down van.

alsdezee

naam-sabine

10:07 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

:-) Geniet vandaag dan nog maar van het zonneke!!!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 14-09-08

Sabine, Kom je een fijne en aangename zondag wensen.
Geniet van het zonneke,het zal je goed doen.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 14-09-08

Goeie morgen Sunshine Geniet vandaag dan maar van het zonnetje...hier is het volop aan het schijnen.
Ik wens je een fijne dag toe en hoop dat je dipje vlug overgaat!
Je weet me zitten hé!
Liefs

Gepost door: Veerle | 14-09-08

zondag Hallo Sabine,
Ik kom je nog een aangename zondag wensen
Lieve groeten An

Gepost door: An | 14-09-08

De wereld is klein... Hey Sabine,

Heb je met Gea en co gerevalideerd? Ken hen vanop de aquagym van't inloophuis...(kan effe niet meer op de twee andere hun naam komen)
Enne doe dat goed morgen...na 2 maanden zal het weer aanpassen zijn...maar je kan het!

Liefs
Wen

Gepost door: Wen | 14-09-08

:) Wat een zalig goed nieuws voor je vriendin! ... Toch altijd weer bang afwachten hè.
Veel succes met het herstarten op je werk ... enneuh wat rustigeraan dan tijdens het steppen hè! ;)

Gepost door: flupque | 14-09-08

Dag lieve Lady Is je eerste werkdagje een beetje meegevallen? Ik hoop van wel... en laat je straks maar eens goed verwennen bij de kinesiste...je zal het wel kunnen gebruiken..maar ook een beetje genieten van het zonnetje en de nodige rust nemen.
Amai...en dat allemaal in 1 dag...hahaha!
Liefs

Gepost door: Veerle | 15-09-08

Proficiat voor Viviane... dat verdient een bloemetje... en jij Sabine, forceer je niet, hé, want die arm kan heel dik en pijnlijk worden.. erg van je lotgenootje... 32... zo jong... een mens moet voort in het leven, maar dat is niet gemakkelijk ,hé je leeft altijd met de schrik dat je ook nog kan hervallen..

Gepost door: Annick | 15-09-08

Goeie middag Sunshine Heb je genoten van je computerles?
Het zonnetje straalt hier al...maar ik heb geen goed nieuws gekregen!
Wens je een fijne dag toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 16-09-08

Hallo Lieve sabine Hier ben ik weer, hoe was je les vandaag, ws het leuk om te doen?
En hoe is het met je rugpijn?, hier gaat alles zijn gangetje, je weet hoe het bij mij werkt maar ik kijk even vooruit en denk aan donderdag, dan laten we de downs thuis en gaan we genieten he
Om negen uur ben ik dus aan zeeman en gaan we een heerlijke chocomelk drinken, wat ben ik blij je weer te zien
Annick wil ik even danken voor het bloemetje en ja ben zo blij dat het weer achter de rug is

Dikke knuffel lieve vriendin en tot donderdag

Gepost door: viviane | 16-09-08

De commentaren zijn gesloten.