10-09-08

Voor mijn lieve vriendin Viviane

Dit postje is speciaal voor mijn lieve vriendin Viviane, ze moet vrijdag op controle bij de gynecoloog en ze is bloednerveus en héél bang.  Ze heeft hetzelfde meegemaakt als ik dus weet ik als geen ander hoe zij zich nu voelt, ben ook pas op controle geweest en alleen lotgenoten kunnen echt begrijpen wat wij op zo'n momenten voelen : de grote angst om te hervallen houd ons in een wurggreep totdat we het verlossende woord te horen krijgen dat alles in orde is, dan kunnen we weer opgelucht ademhalen.  Tot de volgende controle in zicht is, van die alles overheersende angst geraken wij nooit meer vanaf vrees ik !!!

Lieve Viviane, ik hoop je hier een beetje te kunnen opvrolijken, speciaal voor jou een paar zéér mooie gedichten geschreven door Veerle :

gedicht Veerle 5

Nog een héél mooi gedicht geschreven door Veerle, je ziet graag poesjes en je krijgt met dit gedicht een hele dikke knuffel.  Hopenlijk kan ik met deze mooie gedichten een glimlach op je gezicht toveren :

gedicht met poes

Tenslotte nog een héél mooi gedicht, heb ik ergens op internet gevonden, want zo mooi gedichtjes kan ik niet zelf maken :

gedichtkracht

Tenslotte heb ik nog een paar mooie liedjes voor jou om je op te vrolijken.  Het eerste is van Clouseau, hoor je toch graag, Nobelprijs, die tekst geeft perfect weer hoe ik me voel bij jou, ik draag dit liedje speciaal op voor jou, en ook voor Veerle, want jullie zijn 2 prachtige, speciale vriendinnen van mij.  Dankzij jullie schijnt de zon weer elke dag voor mij.  Ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen, wat is vriendschap toch wondermooi :

Nog een liedje speciaal voor jullie, let vooral op het refrein, komt recht uit mijn hart speciaal voor jullie :

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen opfleuren met deze mooie dingen.  En ik hoop en ik duim, het moet gewoon dat vrijdag alles in orde is.  Ik hoop dat je dan opgelucht kunt ademhalen.  Volgende week gaan we samen shoppen, wat kijk ik daar naar uit, het is al eventjes geleden dat we elkaar nog gezien hebben, wat zal ons dat alle 2 goed doen. 

Ook laat ik een kaarsje voor je branden, ook hier :

Kaarsen%20en%20stenen%20met%20vlam

 

Tenslotte nog een wondermooi gedicht, ik hoop dat dit je extra kracht en energie geeft voor vrijdag :

 Gele vlinders

Ik stuur je gele vlinders

geel, de kleur van moed

van kracht, warmte en energie

dat alles wens ik jou toe

En als er dan van die hele hélé

moeilijke momenten komen

bedenk dan maar dat één

van die gele vlinders

op je schouders landt en tegen je zegt

wees maar niet bang

je bent niet alleen

Geschreven door Angela Stoof

grote gele vlinder

Weet dat ik vrijdag ook op je schouder zal zitten, en elke keer als je bang bent moet je maar denken, ik ben héél kort bij je.

22:25 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

mooi van jou om je vriendin zo veel moed bij te brengen

Gepost door: merel | 10-09-08

Wat mooi Sunshine Als dat haar geen deugd gaat doen, dan weet ik het niet...ja, de schrik zal er nog wel zijn tot vrijdag maar het is een echte hartverwarmer. Je bent een lieverd dat je zoiets doet voor een lotgenote...maar ze verdient het wel!
Ook dank dat je mij ook vernoemt en voor alles wat je al gedaan hebt voor mij.
Voor Claudine: ik wens je ook het allerbeste toe, maar ik mail je morgen zeker nog.
Ik hoop dat alles vlot mag verlopen en ook al ken ik je niet persoonlijk...ik zal in gedachten bij je zijn...een kaarsje laten branden en heel hard aan je denken en dan afwachten tot ik het verlossende nieuws hoor!
Liefs voor jou en ook voor jou my special friend!
Jij bent onvergetelijk in je zijn en doen!!!!

Gepost door: Veerle | 10-09-08

mooi gebaar... om je lotgenote zo te steunen...
sluit me bij je aan... die angst is wurgend, en de opluchting als alles ok is, is oh zo bevrijdend!
mijn eerste controle zit er net op...
weet je al hoe de uitslag is Sabine?
(of moet ik je blogje nog meer bijlezen?!)
grtz
tricky

Gepost door: tricky | 11-09-08

Lieve Sabine De tranen lopen me hier over de wangen, de gevoelens zijn verwarrend, aan één kan dat bloednerveus gelijk je zegt en aan de andere kan die emoties wat al dit moois mij doet,je bent een enorme steun vooe me met alles wat je doet, ben ik even stil ben je daar, want je kent me beter dan ik soms besef, de laatste dgen stuur je me dagelijks een sms omdat je weet ik ik me voel,morgenavond hoop ik terug rustig te kunnen ademhalen, daar ga ik voor
En dan ga ik aftellen tot volgende week en we weer een dagje samen gaan doorbrengen ik verheug me er heel erg op
Je weet ik ben niet zo goed in woorden,maar mijn danbaarheid is groot jou te hebben leren kennen,ook wil ik me tot Veerle wenden, Uit al jouw gedichten spreekt zoveel liefde en vriendschap uit, bedankt dat ik er ook mag van genieten en voor je steun die ik ook van jou krijg

Als laatste wil ik iedereen zo een vriendin wensen gelijk ik heb,ik ben gewoon rijk

Lieve Sabine nog eens bedankt en tot volgende week in Hassel
Dikke knuffelll

Gepost door: viviane | 11-09-08

whauuwwwwwwww Hallo Sabine,

Wat een mooi gebaar van jou voor je 2 vriendinnen !! Vrienden hebben is het mooiste wat er bestaat ! Ik duim alvast mee voor het goede resulataat van je vriendin !
Lieve groeten en nog een fijne dag
An

Gepost door: An | 11-09-08

Sabine, Wat een prachtig gebaar van jou voor je twee vriendinnen.
We hopen dat alles vlot mag verlopen,we duimen alvast mee voor het goede resulataat van je vriendin.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 11-09-08

Lieve Sabine,

Zo ontroerend. Echt mooi...je bent toch ook een lieverd hé! V & V treffen het maar met zo'n vriendin als jij! Ik heb ook zo ven die SUPERvrienden...en dat doet deugd!

Nog een fijne dag
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 11-09-08

Hopelijk is alles in orde met je vriendin .
We duimen alvast!!!!!
Dikke knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 11-09-08

... ... ik duim ook mee :)

PS; Ja ik heb echt de smaak te pakken van dat gebak! Ik hou je op de hoogte, dan kunnen we elkaar in de wintermaanden de loef afsteken. :))

Gepost door: flupque | 11-09-08

Hey Sunshine Nog even speciaal komen zeggen dat ik duim voor Viviane en hoop dat ik vlug iets hoor hoe het verlopen is...ik weet niet wanneer de controle juist is vandaag!
Viviane, fingers are crossed en de kaarsjes branden!
En voor jou ook een fijne dag gewenst soulsister!
Liefs

Gepost door: Veerle | 12-09-08

We branden een kaarsje voor Viviane...

Gepost door: Annick | 12-09-08

Gezondheid is alles, hé!

Gepost door: Leen | 12-09-08

Super dat je dit doet voor een vriendin !
Jammer genoeg weet ik hoe angstig die controles zijn ... zo'n extra steuntje zal haar zeker en vast enorm goed doen !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 12-09-08

verjaardag mieke vind hier geen mailadres om je persoonlijk te mailen dus maar effe zo! aan de andere lezers... voel je vrij om ook te reageren!

hey blog- (en misschien helaas ook lotgenoten?!)

even een vraagje aan jullie...
mieke is een bloggenootje dat ik intussen ook persoonlijk heb leren kennen (temidden van al die borstK vonden wij herkenning bij elkaar als lotgenootjes met resp. eierstok- en baarmoederhalsK! intussen zijn we alletwee zover dat het soort K er eigenlijk niet toe doet, maar in het begin wil je iemand kennen die een gelijkaardige ziekte heeft hé!)
Helaas heeft zij het verkeerde lotje uit de K-loterij getrokken en zal zij niet meer genezen... de dokters vrezen zelfs dat ze kerstmis niet zal halen... normaal gezien zou zij vandaag met haar ventje op vakantie zijn vertrokken (wellicht de laatste keer dus) maar omdat ze te veel pijn had, is ze gisteravond opgenomen in het ziekenhuis, waar ze nu proberen met morfine en cortisone haar pijn wat te verzachten... omdat ik weet dat ze maandag 15/9 jarig is (ze wordt 26!!!!) en omdat ze nu dus niet lekker en romantisch met haar ventje in kroatie haar (laatste) verjaardag kan vieren zoals gepland wil ik haar op één of andere manier verrassen... daarom mijn vraagje: zie je het zitten om haar een verjaardagswens te brengen, surf dan even naar haar blogje en laat er tegen maandag een berichtje achter...

http://argos-mieke.blogspot.com/

zie je het zelfs zitten om haar een kaartje te sturen; dit is haar adres (staat gewoon op haar blog, dus is niet privé!):

* Mieke Degryse
* Azalealaan 3
* 8890 Dadizele

voel je niet verplicht in te gaan op mijn vraag...
maar ik weet dat ze het heel leuk zou vinden... heb haar leren kennen als een toffe optimistische meid die wat belangstelling niet schuwt (zou dit nl niet bij iedereen durven voorstellen!)... integendeel; het zou haar deugd doen en haar laatste verjaardag een beetje opfleuren nu hun vakantieplannen zo in het water zijn gevallen!

met dank van mij (en mieke denk ik!)
tricky

Gepost door: tricky | 12-09-08

duimen staan omhoog
hoop dat het helpt

Gepost door: witch | 12-09-08

Dag lieve Soulsister Ik kom je ook een heel fijn weekend toewensen...geniet ervan deze avond maar rust nu nog goed zodat je pijn heel wat minder wordt hopelijk!
Veel liefs en je weet dat ik dicht bij je ben!

Gepost door: Veerle | 13-09-08

en .... nu maar hopen dat al die mooie gebaren geholpen hebben ... Jouw steun alzo zal voor hen wel heel veel betekenen.
Ik wens je een heel fijn weekend toe!!!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 13-09-08

dit heb me echt geholpen. Bedankt

Gepost door: esmee | 16-06-10

De commentaren zijn gesloten.