30-08-08

Prachtig weekend

Hoi bloggers allemaal, het gaat een prachtig zonnig weekend worden, geniet er allemaal van.  Mijn weekend kan al niet meer stuk, krijg morgen mijn lieve soulsister Veerle op bezoek, kan ik ze eens goed knuffelen, want ze gaat nog een zware tijd tegemoet.  Zal haar zeker morgen zeggen, maar zeg het nu al : Veerle ik sta naast je en steun je onvoorwaardelijk.  Wij zijn vriendinnen voor het leven, in goede en slechte momenten.  Je bent een sterke lady, je komt er door heen, en zeker met mij en Michael aan je zij.  Heb speciaal voor onze vriendschap en om je wat op te peppen dit prachtige gedicht voor je :

 

Met dit gedicht wil ik je laten weten
Wat voor een bijzondere vriendin jij bent

zwart op wit, zodat je het nooit zal vergeten
Voor altijd in je geheugen geprent.

De sterke band die wij hebben opgebouwd
zal ik nooit of te nimmer verbreken

Ik wil je niet meer missen, voor geen goud
jouw vriendschap voelt aan als een warm deken

Ik zal er altijd voor je zijn,
dat meen ik oprecht.

In vreugde en pijn,
Want onze vriendschap die is echt !

Onze poesjes groeien gelijk kool, ze zijn nu al 3 maanden en half en het zijn echte schatjes, Whisky het rosje is ons dikzakje, ze eet voor 2, ze kan zo schattig op haar rug liggen, ze heeft allemaal krulletjes op haar buik, Nomi de wit-zwarte is ons schreeuwertje maar kan zo ontzettend lief kijken.  Om mee te genieten nog een paar foto's van hun :

Nomi 3 maand en half kopie

Whisky 3 m en half van heel kortbij kopie

 

mijn 2 prinsesjes 3 m en half kopie

Voor iedereen wens ik een héél fijn en zonnig weekend toe, ik ga er zeker van genieten want jullie weten mijn levensmotto is geworden : PLUK DE DAG !!!

poesjes

Ik heb nog een ontzettende mooie spreuk gevonden, nog een levensmotto van mij, nu heb ik er 2 :

1) Pluk de dag

2) DROOM alsof je eeuwig zal leven...
    Maar LEEF alsof je vandaag zal sterven...

 

20:59 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

25-08-08

Zonnetje in huis

spreuk 1

 

Ben vandaag weer met veel pijn opgestaan, maar om half 10 moest ik al bij de kinisist zijn.

Haha wat heb ik daar gelachen, jaja ik ben echt het zonnetje in huis.  Ze vroeg : wat gaan we doen rug of nek, ik zei : alles, alles ! vroeg de kinisist.  Ik vroeg of ze was uitgerust, ze heeft een weekje verlof gehad, ja zei ze waarom, ik zei al lachend : je gaat werk hebben aan mij.

Ik heb een zalige en lange massage gehad, mamma mia die heeft echt gouden handen !!!  Het is beter nu, het zit losser dus.  Het weer wilt ook weer niet echt vandaag, als de zon erdoor komt is het warm maar als ze weg is is het koud.

Volgende week begint de school weer, zo rap gaat het allemaal, moet volgende week weer op controle, brrrrrrrrrrrrr, zit alweer met de schrik !!!

Ben sinds vorige week maandag op dieet en ben al 1,8 kilo kwijt, wil er nog een 10 kwijt, maar dat zal nog eventjes duren vrees ik.

Tenslotte wil ik dit nog zeggen, het leven is veel te kort  om ruzie te maken, laat elkaar gerust, heb respect voor elkaar, wat ik op sommige blogjes lees, mijn haren gaan ervan omhoog, ik begrijp dat totaal niet, er is jammer genoeg zoveel jaloezie in deze wereld, ik kan daar niet tegen, ik heb respect voor iedereen, als iedereen dat voorbeeld volgde zou de wereld er heel anders uitzien.

Tenslotte heb ik nog een paar mooie spreuken gevonden : deze is zeker van toepassing voor iedereen

spreuk 5

spreuk 15

 

spreuk 13

Ik heb van mijn lief vriendinnetje Veerle nog een hele mooie lijfspreuk gekregen, het is hare lijfspreuk en toevallig ook de mijne : Pluk de dag !!!

pluk de dag

15:43 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

24-08-08

Gedichten

Ik wil hier een paar héél mooie gedichten neerzetten, ik hou enorm van gedichten , heb er vroeger nog veel geschreven.  Voor de rest wens ik iedereen een hele fijne werkweek toe, het eerste wat ik morgen doe is naar de kinisist vliegen haha, ze heeft vorige week verlof gehad, ik sta morgen als eerste op, ga vragen of ze goed is uitgerust, want ze gaat werk hebben aan me.

Heb een hele week enorme rugpijn gehad en pijn in de kuiten, heb van ellende een kruidenplakker geplakt.  Ondanks de pijn en ellende van afgelopen week heb ik toch héél wat kunnen lachen dankzij Veerle

bedankt

gedicht 4

gedicht 6

spreuk 7

21:50 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |