11-08-08

Hoi Hoi

Ben blij dat het weekend achter de rug is en dat er een nieuwe week is.  Heb me bijzonder slecht gevoeld vooral zaterdag, zat echt op een dieptepunt, wist van geen hout nog pijlen te maken.

Gisteren zijn we bij vrienden geweest, want mijne pc had het laten afweten zaterdag, ook dat nog !!! Gelukkig is hij nu terug hersteld, we zijn de hele namiddag en avond bij onze vrienden gebleven, samen nog iets gaan eten, de afleiding deed me enorm goed !!!

Nu voel ik me vandaag al een klein beetje beter, ook voor een stuk dankzij jullie, het heeft me echt ontroert en blij gemaakt, al die lieve berichtjes hier.  BEDANKT jullie zijn echt lieve blogmaatjes.  BEDANKT voor jullie steun, doet me enorm deugd.

Wil hier nu speciaal eens een liedje voor mezelf neerzetten, tijdens mijn behandelingen putte ik troost en moed uit dat liedje, het vrolijkte me altijd op, ik zet het hier ook neer voor jullie, diegene die het moeilijk hebben of wat troost kunnen gebruiken .  Je vind het liedje links met de titel : speciaal voor mezelf

Tot slot wil ik nog een paar zelfgemaakte gedichtjes neerzetten, het eerste heb ik zaterdag geschreven, 's avonds in mijn bed, al huilend kwam dit gedicht uit mijn pen :

Mijn hart huilt

er is zoveel verdriet dat in mij schuilt

in het donker van de nacht

komen al mijn tranen in volle kracht

Hopenlijk gaat de zon weer schijnen voor mij

Ik wil me voelen gelijk een vlinder :

vrolijk en vrij

Elke dag wil ik genieten van het leven

Maar de pijn in mijn hart doet me beven

Het maakt me moe en futloos,

verdrietig en boos !!!

Ik wil zorgeloos en gelukkig zijn,

maar voel me momenteel héél klein

Hopenlijk keert rap het tij

en gaat dit vlug voorbij!

Dit geeft perfect weer hoe ik me zaterdag voelde.  Gisteren dankzij de afleiding ging het voorzichtig beter met me, had nochtans geen zin om weg te gaan, maar ben blij dat ik het gedaan heb. 

Nu is het weer maandag, begin van een nieuwe week, en ik voel een klein beetje beterschap, de weg is nog lang maar ik kom er wel , ik voel het.  Heb nog niet echt de fut om hier veel te schrijven of te reageren bij jullie maar wou jullie hier vooral bedanken.  Tot slot nog 1 gedicht van me, heb ik vanmorgen gemaakt, geeft ook weer perfect weer hoe ik me vandaag voel.  Als ik die 2 gedichten vergelijk is dit toch wel een héél verschil met zaterdag en dat maakt me blij :

Ik heb het gevoel of ik zit in een diep dal

Maar weet zeker dat ik er weer uit geraken zal

Voel me een klein beetje beter vandaag

Maar het gaat toch traag

Ik klim langzaam omhoog,

het is een hoge berg

Maar vind ik niet erg

Zo geraak ik stilletjes van mijn dip verlost

dat héél wat energie kost !!!

Voorzichtig voel ik de zon weer in mijn hart,

zie niet meer alles zo zwart !

Het is nog een lange weg

met af en toe diepe kuilen

waar ik nog veel zal huilen

Maar ik voel, ik heb terug meer moed

Het komt allemaal wel weer goed !

 

12:04 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

o lieverd toch ik zou zo met je meehuilen...ik wil niet dat je je ongelukkig voelt of in een dipje zit...en ik weet niet hoe ik je kan helpen.
Ik sms wel en bel af en toe eens maar soms heb ik het gevoel dat ik je niet echt kan helpen, dat je het alleen wil en moet doen!
Weet toch dat ik er altijd ben voor jou...je geeft het maar aan...ik heb genoeg aan een klein signaal en dan ben ik daar!

Een glimlach
en een knuffel
een bloempje en een beer
en ik wens je ondertussen
het beste altijd weer!

Liefs my special friend!

Gepost door: Veerle | 11-08-08

Sabine, ik voel echt met je mee,maar toch zal je uw eigen moeten helpen om uit dat dipje te geraken,blijf posetief denken.Ik wou dat ik meer kon doen...!
Nog een dikke knuf.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 11-08-08

Dag lieve meid ...aan de rechterzijde van mijn blog heb ik iets nieuws ingevoerd! Namelijk "the blog of the week award"
En deze week ben jij het die een award krijgt voor je blogje...iedereen die erop klikt komt automatisch bij jou terecht!
Ben je nu al gaan sporten lieve kattemie?
Ik hoop dat het je echt deugd gedaan heeft of nog zal doen!
Nog een prettige avond gewenst!
Liefs

Gepost door: Veerle | 11-08-08

het zullen altijd ups en downs zijn
maar belangrijk is dat je dat zelf weet en terugvecht

veel sterkte

Gepost door: witch | 11-08-08

fijn te lezen dat je je weer beter voelt. Je kan het wel mooi in woorden omschrijven. Da's een goede manier om het allemaal wat van je af te zetten.

Ik volg die olympische spelen ook niet echt hoor, maar als er iemand uit eigen dorp meedoet, dan is het wel even interessant he Sabine ;-)

Lieve groetjes nog!

Gepost door: anneke | 11-08-08

zo herkenbaar Dag Sabine,

Bedankt voor je bezoekje op mijn blog!
Je ups and downs zijn zo herkenbaar...die dalen en bergen...kom ze ook regelmatig tegen...en hopelijk in 2009 trotseer ik ze niet alleen figuurlijk!

Liefs
Wenneke

Gepost door: Wen | 11-08-08

Kattemieke toch... gisteren ging het dan wat beter en vandaag is het ook terug verkeerd! Ik hoop dat je vlug beter mag zijn...maar ik blijf erbij dat het de weerslag is van jaren vechten en strijden zonder eens goed te kunnen genieten...dit ga je nu moeten inhalen hoor!
En ik wil samen met jou genieten! Dus je roept maar en we gaan eens lekker gezellig op stap!
Nog een mooie dinsdag toegewenst!
Liefs

Gepost door: Veerle | 12-08-08

Er zullen altijd dieptepunten en hoogtepunten zijn... wat je hebt meegemaakt blijf je altijd meedragen... al weegt het de ene keer zwaarder op je hart dan de andere keer...

Gepost door: Annick | 12-08-08

Veel sterkte en hopelijk ben je vlug weer beter
knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 12-08-08

Hallo Sabine, ik lees hier dat je ook zo in een 'dipperiode' zit en jij vindt nog de moed om me te komen opbeuren? Dat vind ik nu eens tof zeg!
Wel,... ik voel me vandaag al een stuk beter, ben met onze Geert (mijn grote zoon (letterlijk en figuurlijk, hij is 1.85) mijn schoondochtertje Anja en mijn kleinste, maar grootste schat, kleinzoontje Yaro gaan winkelen en dat heeft me echt goed gedaan. Die luitjes zijn echt bezorgd om hun 'mama' en de kleine guit kan zo mooi glimlachen, echt je hart smelt weg....
Ik hoop Sabine dat ik van mijn opgedane krachten kan doorsturen en kies de mooie regenboog, die zich hier op 't ogenblik vormt, om je al de positieve energie te sturen die ik bezit, zodat wij hem samen kunnen delen....
Stevige knuffel en .... moed op hè meid !!!!!!!!

Gepost door: anita-angèle | 12-08-08

afleiding ... ... ook al hebben we onze rust nodig. Wat afleiding kan echt wonderen doen hè.

Sterkte

Gepost door: flupque | 12-08-08

Dag my special friend Ik wil je toch nog eens een hart onder de riem komen steken en hopen dat ook ondanks het slechte weer, dat dipje vlug overgaat!
Ik doe mijn best om je te helpen...maar het is niet altijd gemakkelijk hé...ik bel je zeker nog vandaag, maar laat me weten wanneer het het beste past!
Liefs

Gepost door: Veerle | 13-08-08

Goeie avond my special friend Ja hoor,die klok (smiley) schittert op je blogje!
Ik kom straks nog eens kijken naar je nieuwe postje!
Laat je iets weten per sms als het erop staat!
Liefs

Gepost door: Veerle | 13-08-08

Dag lieve kattemie Ik heb eventjes een blogpauze ingelast maar dat wil niet zeggen dat ik hier niet af en toe eens kom piepen! ;-)
Tot gauw!

Gepost door: Veerle | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.