30-07-08

Eindelijk beter

Na 4 dagen serieus pijn hebben gehad ben ik nu weer in blogland.  Het wordt tijd dat ik nog eens iets schrijf.  Pijn is zo goed als weg, het voelt wel allemaal stijf aan, maar het gaat toch veel beter.

Morgen gaan we een dagje naar zee, genieten en nog eens genieten, ben er echt aan toe, voor de geïnteresseerden, heb ook nog een dagboek op het internet : mijn gevecht tegen borstkanker.  Wel zware kost natuurlijk, maar ik probeer het altijd te beschrijven met een vleugje humor.

Ben blij dat het zonnetje weer schijnt, ben echt wel een zomermens, mijn poesjes groeien al goed, zijn ondertussen al 2 maand en half :

onze poesjes 2 m en half kopie

Whisky op zijne rug kopie

Kijk eens hoe mooi Whisky op zijne rug kan liggen. Ik ga het ook nog eens over mijn hobby's hebben, nog een hele grote hobby van mij is borduren, maar alleen kruisjessteek dan, niets anders, dit zijn de schilderijen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt :

schilderij 2

schilderij 3

schilderij

geboortetegel Maikel

geboortetegel Melissa

Melissa

Dit is Melissa met haar eerste communie, de foto hebben ze toen naar Amerika gestuurd, en na 2 maanden kreeg ik een telpatroon terug, ben momenteel bezig aan Maikel zijn portret en dan heb ik nog een loper liggen voor op de salontafel.  Heb eigenlijk zoveel hobby's dat ik ze niet allemaal ineens kan vermelden hier.

Ik kijk al uit naar zondag en ik denk Veerle ook, we gaan zondag naar Stan van Samang kijken, de max gewoon, er komen ook nog andere zangers, maar de Stan is toch het einde.  Haha nu heeft Melissa een héél mooi spandoek gemaakt, maar ik mag het hier nog niet plaatsen, big suprise voor Veerle zondag, en ocharme ze is zo nieuwsgierig haha !!!

Ik ben enorm blij met mijne blog, doet enorm goed om regelmatig hier eens te posten, en zo kom ik ook in contact met andere bloggers, nog een leuke hobby bij!!!

 

 

17:00 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

27-07-08

Speciaal in de bloemetjes

Hoi, ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe, ik kan momenteel niet op blogbezoek gaan, heb een serieuze ontsteking in mijn schouder, kan die niet gebruiken, dus zit met 1 hand te typen, heb ook veel pijn, heb vannacht bijna niet geslapen, dus zit niet zoveel op pc, maar wou het toch even laten weten.  Van zodra ik beter ben ga ik weer op jullie blogjes kijken hoor.

Ik wou ook zeggen dat ik gisteren een superleuke namiddag heb gehad samen met onze vrienden Veerle en Michael.  Aan de foto 's zie je hoe leuk en hoe hecht onze vriendschap al is geworden.

Veerle en ik in de tuinzetel kopie

 

close-up van 2 vriendinnen kopie

 

En ja ja dankzij Veerle gaan we zondag naar onze sexy Stan kijken en nog andere knappe zangers.

Wie is de mooiste stan

Wie is de mooiste Stan !!!!

Hihi toen we gisteravond zijn gaan eten had Veerle de affiche zien hangen van de Stan voor zondag op de wc , zij mij direct komen roepen.  Wat doe ik, ik kan dat allemaal niet onthouden, ik trek gewoon de affiche eraf en neem ze mee, gelachen dat we hebben.  Dus Stanneke, here we come !!!

Ten slotte wil ik speciaal iemand in de bloemetjes zetten, mijn eigen man Jaak.  Ik heb het hem nooit met veel woorden gezegd , daarom wil ik hem langs deze weg eens extra bedanken.  Hij heeft tijdens mijn ziekte , die hele kankerperiode al mijn werk gedaan, zonder morren stond hij altijd voor me klaar, niets was hem te veel.  Ook tijdens mijn borstreconstructie en mijn laatste operatie 14 dagen geleden neemt hij alle werk uit mijn handen en vertroetelt hij mij.  Als dat geen ware liefde is !!! Ik wil hem ook langs deze weg zeggen dat ik hem super graag zie en dat die liefde nooit meer overgaat.  Wij hebben zoveel meegemaakt samen en daardoor een hele hechte en sterke band gekregen, dat gaat nooit meer stuk.

Speciaal voor Jaak dit mooie liedje van Boudewijn de groot : ik geloof.  Links kan je het liedje beluisteren.

zalig genieten kopie

 

 

10:38 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

24-07-08

Mooi weer

Eindelijk hebben we het weer terug te pakken, ik geniet echt van de zomerse temperaturen.  we hebben vandaag heerlijk buiten in de tuinschommelstoel gezeten.  Vanavond hebben we een terrasje gedaan en een hele dikke ijscrème gegeten.  Heerlijk genieten !!! De poesjes worden groot en spelen al fijn buiten, Whisky het rosje kan je altijd oppakken, een echt fletsertje, Nomi is wilder maar ook héél lief.

poes 6 weken kopie

Nomi en Whisky kopie

 

Melissa heeft met 2 vriendinnen in een tent geslapen vannacht, tot half 5 vanmorgen hebben ze zitten te babbelen en te lachen. 
Vanaf maandag hebben we 30 graden, kunnen we misschien eens een dagje naar de zee.
Zaterdag komt mijn lief en zot vriendinnetje, samen lachen we héél wat af, want zot doen en lachen is 1 van mijn grootste hobby's.

foto blog

 

Nog een fijne avond verder, ik ga seffens mijn bedje in, want heb ontzettend pijn in schouder, nek en arm, precies iets verkeerd gedaan, ai ai en ik moet volgende week pas naar de kinisist.  Versleten werk haha

21:28 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |