22-07-08

Hoi Hoi hier ben ik weer

Eindelijk komt hier het zonnetje piepen, ik word zo down van dat weer, al een geluk dat ik regelmatig op blogbezoek kan gaan, héél leuk trouwens.

Heb vanmiddag voor het eerst geskyped met Veerle, ja ja was ook héél leuk, gratis naar elkaar telefoneren en dan elkaar nog zien ook, wat wil een mens nog meer

ik zal hier regelmatig iets posten maar niet elke dag, moet ook weten hé wat schrijven, en ja voor ik het vergeet hé, ik ging het uitgebreid over mijn hobby's hebben.  1 ervan is mijne computer, ben al jaren computerles aan het volgen, heb pas powerpoint gevolgd, prachtig om te doen, photoshop vond ik ook héél fijn om te doen, heb hier een paar creaties die ik in photoshop heb gemaakt vorig jaar met Melissa haar plechtige communie, heb er een boekje van gemaakt, hier zijn de foto's :

Voorkant van het boekje

boekje communnie klein

 

Dit zijn de foto's binnenin :

boekje klein 2

 

boekje klein 3

 

boekje klein 4

 

boekje klein 5

 

Einde boekje :

boekje achterkant kopie

 

heb me er echt mee geamuseerd, en nu met die powerpoint gevolgd te hebben, ben ik van zin om al mijn oude kinderfoto's en foto's van de kinderen, mooie powerpointjes van te maken en dat eventueel op DVD te branden, ben ik wel eventjes zoet mee.  Ga in september dreamweaver volgen, zelf websites leren ontwerpen, lijkt me ook boeiend. 

Ik wens jullie voor de rest nog een hele fijne dinsdag toe en veel zon.

14:05 Gepost door Sabine in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

amai dat boekje van Melissa ziet er heel knap uit! Ferm gedaan!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 22-07-08

Sabine Van hieruit Waregem wens ik jullie nog een mooie zonnige namiddag toe, de zomer is eindelijk in aantocht.Het fotoboekje van Melisa is ook heel mooi gemaakt.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 22-07-08

dag sabine Héél mooi wat je hier gedaan hebt.Wij hebben ook al zoveel lessen gevolgd, maar ben er nog nie toegekomen om zo iets perfect te kunnen maken.succes verder
grtjs. anny

Gepost door: anny en gilbert | 22-07-08

Heel mooi Sabine Ja, ik ben het. Michael van Veerle. Ben ook eens de blogjes aan het afschuimen want dat is lang geleden.
Lap, Veerle moet er haar weer mee moeien en zegt dat ik moet schrijven (wordt ingewikkeld hé) dat je haar powerpoint van Stan Van Samang niet mag vergeten maken. Dat is ook een nummer hoor. Ik heb hier echt niets te zeggen. Hahaha
Groeten ook voor Jaak, Maikel en Melissa en mijn complimenten met je mooie blog.

Gepost door: Mike | 22-07-08

Hello Welkom in blogland groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 22-07-08

Knap hoor !!! Hallo Sabine,
Het is zeker een geslaagd werkje hoor !!!
Nog een fijne woensdag !!!
Lieve groeten An

Gepost door: An | 23-07-08

mooi hoor... ziet er super leuk uit wat je al niet kan maken he....groetjes arie.

Gepost door: Arie | 23-07-08

Dat heb je idd knap gedaan. Gisteren een zonnetje te zien maar vandaag grijs. Ze voorspellen mooi weer deze week. ben benieuwd.

Gepost door: Nana | 23-07-08

Heykes kattemie Ik kom je nog een hele mooie woensdag toewensen!
Ik ga het even kalmer aan doen op de blogs want zondag wil ik wel kunnen genieten als we bij jullie op bezoek komen...Joepie, ik kijk er echt enorm naar uit om je terug te zien!
Zal weer lachen worden!
Vanmorgen gingen we een koffie drinken in de panos en er stopte daar een ambulance. Er kwam iemand een broodje halen.
Mike zegt: neem haar maar mee, want haar vijzen moeten wat vastgedraaid worden!
Dus je weet wat je zondag op bezoek krijgt hé! Hahaha

Gepost door: Veerle | 23-07-08

Hallo, Knap werk alvast wat je hier laat zien en ik kan je alleen maar aanmoedigen om Dreamweaver te gaan volgen. Ben ook nog maar recent met dit programma onze site aan het bouwen en moet dus ook nog veel leren. Maar elke dag is er één om nieuwe dingen te proberen en op de lange duur lukt het wel. Alvast veel succes met de bouw van een homepage ..

Gepost door: Joris | 23-07-08

das mooi werk ze

Gepost door: witch | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.